Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко снимки от Пловдивския панаир, където имаше изложение и на ловна тематика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко снимки от Пловдивския панаир, където имаше изложение и на ловна тематика

Първо искам да се застраховам, като кажа, че никъде не намерих тема за снимки или общи приказки и затова пускам темата тук. Ако модераторите решът, нека е преместят на подходящото място

Таа исках да споделя с Вас 1-2 снимчици от изложението

това беше от мен
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

До: Малко снимки от Пловдивския панаир, където имаше изложение и на ловна тематика

Едно и също всяка година. Едни и същи фирми . И все същите препарирани животни. С две думи няма нищо ново и тази година,
    [COLOR=darkred]Veritas vos liberabit
    [COLOR=blue]LZ1LPK[/COLOR] , A1(Rh-)
    [/COLOR]

Коментар

До: Малко снимки от Пловдивския панаир, където имаше изложение и на ловна тематика

Предишните години не съм ходил и незнам дали са били същите експонати, но за такива като мен, които не са ги виждали преди си са много добри
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
        Предишните години не съм ходил и незнам дали са били същите експонати, но за такива като мен, които не са ги виждали преди си са много добри
        Браво много са яки снимките,аз лично не съм ходил,и бих отишал да ги видя.

Коментар

И от мен няколко снимки от Изложението лов и риболов в Пловдив.
          Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X