Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крокодил в Шабленското езеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Крокодил в Шабленското езеро

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
    Активен крокодил при около 10 градуса по целзий?!

Може пък да е бил пасивен..., Абе, Азис не се ли навърташе там някъде по това време??? Чудех се аз кой изтЕпа рибата...
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

много съм мислил, ама няма как да се завъдят крокодили в в нашите води... зимата е студено...

а представете си дали щеше да има такава навалица на Панчарево /примерно/, ако имаше поне 1 жив крокодил...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        много съм мислил, ама няма как да се завъдят крокодили в в нашите води... зимата е студено...
        Има как. Това е най-лесното нещо и се учудвам, че не е разработено по-сериозно. Дори могат да се завъдят във високите язовири, там където зиме ловят риба през дупки в леда. И тогава с мощен удар чупят ледовете и ядят рибари.

Как става това ли? Едно заглавие е достатъчно:

Крокодили мутанти вилнеят в язовир Батак, Цигов чарк в паника, кметът избягал.

А ето ви и краят на дописката:

Такова чудо не сме очаквали, клатят глави старите хора.

P.S. Имам скромна колекция неоспорими дописки за страшни работи. Ако я открия, тези дни ще препиша тук това-онова.

Поздрави!
        Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
          Четириметров крокодил хвърли в паника туристи край Шабленското езеро, .....
          На 23 март Т.В. "Скат" ще показва филма-класика "КИТ". Вие ме плашите с некакъв крокодил!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X