дойде време да сменям прожектора си..стария бе Вела ламп но направих една глупост на времето вместо 55W крушка сложих 100W крушка. И рефлектора изгоря в основата си...търсих питах къде ли не...няма, след което дойде момента за нов...посетих магазин Сафари и си взех един 5 000 000 кандила голям маскировачен цвят. Цена 107 лв. Същия ден от Метро видях прожектор 1 000 000 кандила на цена 19.50лв. Викам си ще купя и него и го купих. След като ги заредих и двата ноща последва тест...е луднах от яд...големия свети по слабо от малкия. и то поне 2 пъти...а кажете ми кво става ???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Прожектор за лов
Свий
X
-
До: Прожектор за лов
колега, дай да му инсталираме един ксенон на тоя прожектор, та да видиш за какво става Фъпрос...
хем и рефлектора няма да се нагрява...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеколега, дай да му инсталираме един ксенон на тоя прожектор, та да видиш за какво става Фъпрос...
хем и рефлектора няма да се нагрява...
ПоздравиТодор Томов
=============================
Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
Коментар
-
Не се излагай. За 6 00 на час ще ти вдигнат Ми-8. Разбери се да му закачат контейнерите. Има с НУРСове, с картечници, чувам сега имало и с ПТУРсове. Не рискувай живота си срещу свирепите зайци.
Верно ли не ви е срам? То бива човек да е страхлив и подъл, бива, ама толкова ...
Коментар
-
Стефане нещо не те разбрах....от какво да ме е срам ??? попитах за прожектор, а ти заби в друга ливада......надявах се на по компетентното ти мнение по въпроса
малко инфо да дам за прожекторите : голямия 5 000 000 е 12v-100w крушка, а малкия 1 000 000 е 6v-55w крушкаи двата са със сухи акумулатори като тези на домашните аларми..не им помня точно данните
S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:
Коментар
-
да ти светя вечер в тъмното като излизаш от гората примерно....или за подобни нужди...ако ми бе за лов...продават специални малки който се монтират на самата пушкаа като си на варда си трябва
еле па у тъмното. приложения и в оффроуда бол...въпроса не е за какво ми е, а е технически - защо не свети
S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
Коментар
-
Извадки от ЗЛОД...
Чл.43. (1) Ползването на дивеча се осъществява чрез ловуване.
(2) (изм.,ДВ,бр.79 от 2002 г.) Ловуване е убиване, улавяне, преследване и нараняване на дивеч, както и вземане, пренасяне, укриване, превозване на намерен, ранен и убит дивеч или на разпознаваеми части от него, събиране и вземане на яйца от птици - обект на лов.
(3) Ловуване е и престой или движение на лица извън населени места с извадено от калъф и сглобено ловно оръжие, независимо дали е заредено или не.
Чл.44. (1) Ловуването се извършва индивидуално и групово.
(2) На едър дивеч се ловува индивидуално съгласно методите на подборното ловуване. На дива свиня се допуска и групово ловуване.
(3) На дребен, местен и прелетен дивеч се ловува индивидуално и групово.
(4) На хищници се ловува индивидуално, групово, чрез организиране на хайки и по време на лов на други видове дивеч. Чл.65. При ловуване се забранява използването на следните средства и методи:
1. огнестрелни оръжия, неотговарящи на изискванията на чл.56, ал.1 и 2, лъкове и арбалети;
2. капани, примки и мрежи, лепила и ями (трапове), ако се прилагат за неизбирателен лов или за убиване;
3. отровни или упойващи вещества, както и стръв с такива вещества;
4. (изм.,ДВ,бр.79 от 2002 г.) електрически звуковъзпроизвеждащи устройства и изкуствени източници на светлина, както и приспособления за осветяване на целта;
5. огледала и други заслепяващи предмети;
6. електрически уреди, способни да убиват или да зашеметяват;
7. живи животни, използвани като примамка;
8. експлозиви, обгазяване или опушване;
9. приспособления за нощна стрелба, съдържащи електронен преобразувател или увеличител на образа;
10. моторни превозни средства;
11. летателни средства;
12. ловни соколи и други грабливи птици, независимо от вида и произхода им, както и ловни хрътки.
13. (нова,ДВ,бр.79 от 2002 г.) моторни плавателни съдове, които се движат със скорост над 5 км/час, а в Черно море - над 18 км/час.
Коментар
-
и тва за кво ми го изтипоса ??? мислиш ли че не го знам ??? или си видял ловец без фенер...покажи ми го...ще е първия в живота мите и ловните автомати са забранени, ма си се продават на воля и си се ползват на воля...нали знаеш че над 2+1 в пълнителя е забранен лова ? И кво от това...кой го спазва ??? ти ли ?
брей ква съвест ни удари бееее....попитах за прожектор закон ми вадят...ураааа да живее закона
Стефане мани ксенона...имаш данни за прожекторите ми помисли защо става така ....
а като ми вадиш закон да ти кажа ли че новия законопроект за рибарството се задържа в момента умишлено в агенцията и не се пуска към пленарна зала ??? И че днес се пише писмо до министър-председателя по въпроса ??? не го знаеше нали...S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4x4 Преглед на мнениеи тва за кво ми го изтипоса ??? мислиш ли че не го знам ??? или си видял ловец без фенер...покажи ми го...ще е първия в живота мите и ловните автомати са забранени, ма си се продават на воля и си се ползват на воля...нали знаеш че над 2+1 в пълнителя е забранен лова ? И кво от това...кой го спазва ??? ти ли ?
брей ква съвест ни удари бееее....попитах за прожектор закон ми вадят...ураааа да живее закона
Стефане мани ксенона...имаш данни за прожекторите ми помисли защо става така ....
а като ми вадиш закон да ти кажа ли че новия законопроект за рибарството се задържа в момента умишлено в агенцията и не се пуска към пленарна зала ??? И че днес се пише писмо до министър-председателя по въпроса ??? не го знаеше нали...Не съм го изтипосал заради теб , а за тези , които не го знаят. Не съм ловджия и не се налага да спазвам този закон. Ти би трябвало. Защо тогава се нервиш на мен?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеколега, дай да му инсталираме един ксенон на тоя прожектор, та да видиш за какво става Фъпрос...
хем и рефлектора няма да се нагрява...
Аз също съм потенциален купувач на ксенонов прожектор.“Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
Б.Франклин
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар