От: Как се става ловец?
С питане колега, с питане до Цариград се стига!
А дано си редовен за новия сезон.
С питане колега, с питане до Цариград се стига!
А дано си редовен за новия сезон.
Не знам защо продължавам още да спамя темата, от вълнение ли, от какво, ама голям мерак ми е ловджалъка. Още помня отпреди 6, 7 години се запалих и от тогава съм събрал над 20 книги и стотици списания на тази тема. Вчера ни дадоха учебници и тестове, стрелбите ще са около 20 Април казаха. Целта уж е да си хванем сезона, дано така да стане. А и ни казаха една приказка още в началото - хубаво е, че ставате ловджии, лошото е, че лов няма... като се замислиш на там тръгнаха нещата... няма да се върне никога миналото...
Какво се запалих по тези збрьовки... и от доста време си търся такава, но все овехтяли и понеже положението беше, който превари, той натовари, тези оръжия се търсят, ако са в добро състояние, та я огледах обстойно, капарирах я, и в най - скоро време ще доплатя остатъка от цената и ще я отнеса.
Много арно оръжие, по - добре е изработена и напасната от съветската ижовка. Както и да е, всичко добро ви желая.
Стягайте се в раменете, че сезонът наближава...
.От една година имам преки впечатления от такава, даже преди няколко дни я пробвах на панички. За тях(паничките),с нормална 9-ка (не 24 гр. спортна, а ловна 30 гр. на Рио) , е прекалено шокова. Автоматичният предпазител и разположението му, дразнят повече от заигравката със спусъците на чехите. Разглобяването и сглобяването на полуложата е приключение в сравнение с това на ижовките. Здрава пушка, почиствай я редовно след лов.Противно на разпространените мнения, не ръждясва отвън, но цевите и не са хромирани!Оксидацията се износва лесно в зоната около главата.Калибрен куршум, от гледна точка на безопасност, можеш да стреляш, но трябва да подбереш такъв който "върви" добре през стеснения шок.Ами това е което се сещам.Наслука!
Другите варианти са неприложими за мен....
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар