Не съм привърженик на пиенето с пушка в ръка, но обяснете ми, моля, как точно ще се извършва контрола. И после кой ще контролира контролиращите га идът заедно кифтетата
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дрегери за пияни ловци
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Дрегери за пияни ловци
Аз имам въпрос. Ако си в гората и си на лов, но решиш че не ти се ловува а ти се пие, слагаш пушката в калъфа и сядаш да пиеш. При проверка от страна на горските какво се случва?Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
-
Нищо няма да излезе от това, ама да видим...
Ако спрат да се виждат простреляни знаци по пътищата-значи се е получило.
Ама надали. Като знам какви "клечки" има из дружинките, няма да се намери кой да ги контролира.
Всъщност мен изобщо не ме засяга, ама си пишем тука...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Това е груба неточност-пияни ловци.Ловците пият по медицински /здравословни/ показания:1во-щото имат прекрасно превряло младо мерло,2ро-в гората и като стоиш 2 часа на пусия става много студено и трябва да се топлим,3то-в гората е тъмно и страшно,а пък се знае че от пияния и лудия бяга.И 4то и 5то...Само не знам комбайнерите и трактористите що пият,за Тираджиите да не говоря,че и полицаите и докторите,политиците и артистите редовно са пияни/даже и дрогирани/ в ефирно време..В общинските администрации преди обед някои са вързали кънките.То целия ни народ е пиянски.Децата пият и се колят,бабите пият,жените ни почнаха да ни надпиват.Сега за сега само при ловците остана що годе стройна и действаща организация.Мъчат се да я разбият ,но за сега устояваме.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Лека-полека темата се е запътила към правилното и масто
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Докторе, напълно имаш моята подкрепа!Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеТова е груба неточност-пияни ловци.Ловците пият по медицински /здравословни/ показания:1во-щото имат прекрасно превряло младо мерло,2ро-в гората и като стоиш 2 часа на пусия става много студено и трябва да се топлим,3то-в гората е тъмно и страшно,а пък се знае че от пияния и лудия бяга.И 4то и 5то...Само не знам комбайнерите и трактористите що пият,за Тираджиите да не говоря,че и полицаите и докторите,политиците и артистите редовно са пияни/даже и дрогирани/ в ефирно време..В общинските администрации преди обед някои са вързали кънките.То целия ни народ е пиянски.Децата пият и се колят,бабите пият,жените ни почнаха да ни надпиват.Сега за сега само при ловците остана що годе стройна и действаща организация.Мъчат се да я разбият ,но за сега устояваме.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Пиянството на лов е кошмарно. Ако обикновен човек, като мене, изпие кило джанковица, ще умре, а шопето става и пита за още... Добре, че релефът е гърчав и Бог да ни пази.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
То хубаво не те засяга, ама на една неделна снежно-кална разходка група пийнали ловци доста си ''пуцаха'' сватбарската и само късмет че бяха ''доста пийнали'' и не ме улучиха ...Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
Всъщност мен изобщо не ме засяга, ама си пишем тука...На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Колега, не са те улучили, защото не са искали, а не защото са били "доста пийнали"!Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеТо хубаво не те засяга, ама на една неделна снежно-кална разходка група пийнали ловци доста си ''пуцаха'' сватбарската и само късмет че бяха ''доста пийнали'' и не ме улучиха ...
Ти как разбра, че са "доста пийнали"???Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар