Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам ендуро 125

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам ендуро 125

Купувам ендуро до 1500 лв.По възможност да не е много старо,да има документи и да е що годе запазено.Предпочитани марки Ямаха,Сузуки И Кавазаки
    Аз съм висок 173 тежък 60кл и ще го използвам по предназначение
    Последно редактирано от drink2much; 28-02-07, 21:56.
    Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
    Gas Gas EC 200

Re: Купувам ендуро 125

Ямаха ДТ125,паритеса ти то4ни.-/за сегменти/
    Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...991&f1=details

Аз му сменях буталото и други нещица

Сигурен съм че продавача ще направи отстъпка за хора от форума.
      2010 CRF 250 R

Коментар

Димитре зависи колко ще е отстъпката
        Gas Gas EC 200

Коментар

Диавол кажи нещо повече за ямахата
          Gas Gas EC 200

Коментар

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...220&f1=details
            Предишният ми мотор, няма нещо което да не е сменено, плюс още един за части.

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
              http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...220&f1=details
              Предишният ми мотор, няма нещо което да не е сменено, плюс още един за части.
              Да ме прощаваш , но ти си от тези продавачи на мотори в мобилето дето много ме дразнят
              Не може да продаваш кокошка а да я представяш за кон. Не знам кой те е излъгал че ямахата ти е 1994г. Ами те бабите дори не лъжат чак толко за годините си бе
              http://www.bikepics.com/pictures/806692/ тука може да видиш как изглежда ДТ125 от 1994г.
              2010 CRF 250 R

Коментар

Димитре от bikepics също лъжат много

Коментар

Първоначално публикуван от Yamaha_TDR Преглед на мнение
                  Димитре от bikepics също лъжат много
                  Не колкото в мобилето
                  Ако си поне малко запознат с развитието на моторите през годините няма да се подвеждаш. Достатъчно е да знаеш кога горе-доло се въвеждат масово водното охлаждане, дисковите спирачки (отпред, отзад), как се променя дизайна на отделните части през годините (резервоари, калници, фарове, аспуси и т.н)
                  И най-важното - в Bikepics никой нищо не се опитва да ти продаде
                  2010 CRF 250 R

Коментар

Упс чак сега видях че съм обвинен, мотора не е 94-а, в документите му пише толкова. Иначе модела е 86-88, както съм написал това е предишния ми мотор, купих го от братя Флекс, по-точно от Гого, запазил съм всички стари части които съм сменил, но както и да е дано отиде при някой който да си го гледа като мен. Пак казвам не го продавам аз, а един приятел.

Коментар

Prodavam BETA 125 v perfektno sastoianie, leki4ka enduro cena 1400lv

Коментар

Първоначално публикуван от Christian Преглед на мнение
                        Prodavam BETA 125 v perfektno sastoianie, leki4ka enduro cena 1400lv
                        Можеш ли да дадеш повечко информация за Бетата, година километраж снимки ако имаш

П.П. Извиниавам се на автора на темата, че се мешам, той е с предимство ако я хареса
                        Последно редактирано от grizi; 02-04-07, 10:31.

Коментар

Първоначално публикуван от grizi Преглед на мнение
                          Извиниавам се на автора на темата, че се мешам, той е с предимство ако я хареса
                          Автора на темата си купи моторче и мисля че няма да има нищо против
                          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

разбирасе ,че нямам нищо против
                            Gas Gas EC 200

Коментар

Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнение
                              разбирасе ,че нямам нищо против
                              Благодаря
                              Ти какво си взе ?

Тази Бета ми звучи доста интригуващо на тази цена, тия модели 125РР мисля че се водеха, не почваха ли от 2005г., или аз се бъркам нещо
                              Дано да се обади човека че да внесе малко яснота

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X