След днешната обиколка около 150 км разбрах, че старите кожени ръкавици, които ползвам хич не са за пътуване с мотор.
Та, по темата търся си ръкавици, с които да си карам мотора.
Да са подходящи за по-дълги пътувания, т.е. желателно е да са по-широки към китката, или с пристягане.
Какво търся по-точно :
- Втора употреба. Нови знам къде има.
- Не държа на външният вид. Може да са леко скъсани, одраскани, обелени, стига да не е нарушена целостта на ключовите места.
- Прилична цена.
- Да са подходящи за по-дълъг път. Т.е. удобни за боравене с ръкохватката и широки към китката за да се пъхне ръкава на якето, или с пристягане.
- По-възможност кожени.
Ами това е.
Ако някой има излишни, или стари които не му трябват и се чуди на кого да ги подари или продаде... да се обажда.
Аз се намирам в гр. Казанлък.
тел. 0897 422 112, Калин
Може и с куриер, или ако сте наблизо ще дойда на място да си ги взема.
Благодаря предварително.
Обиколката на китката ми е 22 см, т.е. най-вероятно размер М /в краен случай Л/
Та, по темата търся си ръкавици, с които да си карам мотора.
Да са подходящи за по-дълги пътувания, т.е. желателно е да са по-широки към китката, или с пристягане.
Какво търся по-точно :
- Втора употреба. Нови знам къде има.
- Не държа на външният вид. Може да са леко скъсани, одраскани, обелени, стига да не е нарушена целостта на ключовите места.
- Прилична цена.
- Да са подходящи за по-дълъг път. Т.е. удобни за боравене с ръкохватката и широки към китката за да се пъхне ръкава на якето, или с пристягане.
- По-възможност кожени.
Ами това е.
Ако някой има излишни, или стари които не му трябват и се чуди на кого да ги подари или продаде... да се обажда.
Аз се намирам в гр. Казанлък.
тел. 0897 422 112, Калин
Може и с куриер, или ако сте наблизо ще дойда на място да си ги взема.
Благодаря предварително.
Обиколката на китката ми е 22 см, т.е. най-вероятно размер М /в краен случай Л/
Коментар