Имам едно бусче и от време на време върша по някой друг превоз, но поледния път преди няколко дена ми се наложи да направя курс до Русе. От мен се искаше да стигне стоката до там и да предам фактурата за стоката, но има една малка подробност трябваше да ми дадът парите на ръка и това е неприятната част, че аз не обичам да извършвам такава услуга ама този приятел бързаше да си прибере парите и нещеше по банков път. Е аз стоката е закарах разтовариха си я хората и ми платиха даже курса взеха фактурата отидохме до офиса на центара на Русе и до като паркирвах ми казаха отиваме вътре в офиса да дадем фактурата на касиерката, че не дава парите без да и дадем фактурата, тъкмо докато паркираш ще е готова взимаш парите и тръгваш, че път те чака и повече не ги видях.Полицията в Русе ми каза щом имат документ за стоката и стоката е при тях ще кажат, че са е платили и ти си измисляш за това нещата си остават следните те си лъжат хората, а ние се молим да не сме от излъганите.Пазете се колеги.
Хората който направиха измамата са Извесни в Русе като Мариан-боксьора кара сиво ауди А4 комби и Павлин Пенев-авто крадец кара най - новато БМВ-3 кабрио с твърд таван, златис металик. Това е инфо от месната полиция и са перфектно запознати с тяхните измами, но нямали доказателства и за това немогат да ги хванат,фирмата на която дават даните и я представят за тяхна се казва:
"АЛУПЛАСТ 2009"
BG200979749
Град:Русе Адрес:"м-Р Атанас Узунов"22
МОЛ: РАЙНА ПЕНЕВА
Хората който направиха измамата са Извесни в Русе като Мариан-боксьора кара сиво ауди А4 комби и Павлин Пенев-авто крадец кара най - новато БМВ-3 кабрио с твърд таван, златис металик. Това е инфо от месната полиция и са перфектно запознати с тяхните измами, но нямали доказателства и за това немогат да ги хванат,фирмата на която дават даните и я представят за тяхна се казва:
"АЛУПЛАСТ 2009"
BG200979749
Град:Русе Адрес:"м-Р Атанас Узунов"22
МОЛ: РАЙНА ПЕНЕВА
Коментар