Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

22 lr търся

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 22 lr търся

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P6120008.JPG
Прегледи:1
Размер:199.8 КБ
ID:5184736Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P6120005.JPG
Размер:189.7 КБ
ID:5184737Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P6120010.JPG
Размер:178.2 КБ
ID:5184738Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P6120011.jpg
Размер:229.8 КБ
ID:5184739Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P6120001.JPG
Размер:198.1 КБ
ID:5184740И аз не знам каква е разликата между Тоз-8М и Тоз-8-01.
    Моята е Тоз-8М съветско производство, закупена от ОСО, с неясен настрел. Изработката е грубовата, но има ДЕБЕЛА и ДЪЛГА цев. Еднозарядна е, защото е проектирана освен за лов и като спортна пушка. Хънтъра може да те свърже с оръжейник, който да и присади пълнител. Пушката има хубав регулируем механичен мерник от 0 до 108,3м със стъпка 8,3м. Оптиката съм я ползвал и на карабината и не мести. Монтажът е истински( цял стоманен).
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
      [ATTACH=CONFIG]217682[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]217683[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]217684[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]217685[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]217686[/ATTACH]И аз не знам каква е разликата между Тоз-8М и Тоз-8-01.
      Моята е Тоз-8М съветско производство, закупена от ОСО, с неясен настрел. Изработката е грубовата, но има ДЕБЕЛА и ДЪЛГА цев. Еднозарядна е, защото е проектирана освен за лов и като спортна пушка. Хънтъра може да те свърже с оръжейник, който да и присади пълнител. Пушката има хубав регулируем механичен мерник от 0 до 108,3м със стъпка 8,3м. Оптиката съм я ползвал и на карабината и не мести. Монтажът е истински( цял стоманен).
      Ааааа Хънтъра вече такива работи не прави!!! Това ми е любимото ружьо в този калибър, единственият му проблем е неизвестният настрел в ОСО с неизвестно какви припаси.
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Забелязвам само разлика в прикладите. На колегата е гравиран.

Име:P1100176.jpg
Размер:78.7 КБ
ID:5184741

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
          От както си взех Marlin G60 се родих.
          Никакъв откат, виждаш попаденията на оптиката и можеш да се коригираш "в движение".
          Тубуларен пълнител - 15 патрона, взех си изпълнението с пластмасов приклад - никаква грижа. Малко бижу. Само спусъкът е малко тежък но се свиква.
          Със оптиката, калъф и т.н.т. ми стъпи на 550-600 лева преди 2 години - чисто нова. Нямам засечка до сега, а стрелям редовно (CCI).
          В Добрич в ловно-рибарския и в момента има, предполагам, че и по другите магазини също.
          http://www.marlinfirearms.com/firear...loading/60.asp
          Приятелю, ти си голям късметлия! Без да ми се сърдиш, ще оплюя туй нещо наречено оръжие. Един такъв Марлин съм го мъчил с дни за да го накарам да работи нормално. Със стандартен боеприпас не презареждаше. C HV правеше чудеса.То не беше захапване накриво, недозареждане и ред още гадости. Е накрая стана но пък аз си останах с лошо мнение за него. От същата марка но в кал. 9х19, осем зарядна също съм с много лоши спомени. Накрая установих че има разлика в срана производител. Тези произведени в Бразилия работят що годе добре, но тези на които пише made in USA- пълна трагедия. Същата история с Уинчестър в този калибър с тубуларният пълнител. Без лоши чувства, само от личен опит.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Първоначално публикуван от pajero1 Преглед на мнение
            Забелязвам само разлика в прикладите. На колегата е гравиран.
            [ATTACH=CONFIG]217687[/ATTACH]
            Дай малко повече и по-подробни снимки, колега. Все пак такова нещо не се купува всеки ден.
            Ааааа Хънтъра вече такива работи не прави!!! Това ми е любимото ружьо в този калибър, единственият му проблем е неизвестният настрел в ОСО с неизвестно какви припаси.
            Те по принцип носят на бой, имам предвид брой изстрели. А по онова време основните марки боеприпаси бяха "Восток" и "Фридрих Енгелс", е за някои се намираха и "Елей", но колко бяха /хме/ те ???

П.С. Очаквам сега Паунофф и Лама да се намесят в темата и тя да си стане направо истинска.
            Тази земя, по която тъпча сега,
            тази земя, която пролетен вятър пробужда,
            тази земя – не е моя земя,
            тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
              Дай малко повече и по-подробни снимки, колега. Все пак такова нещо не се купува всеки ден.
              колега, дай е-майл да ти пусна 7-8 снимки да ги разгледаш по детайлно.

p.s. ако познаваш колегата paunoff, може да я види вместо теб. Аз не го познавам, но виждам че е от Шумен.
              Последно редактирано от pajero1; 12-06-10, 17:33.

Коментар

Влади ние преди 2-3 години имахме Збровка 22lr Не съм стрелял много около10-15 патрона но останах с впечатлението че е много добра пушка ... но за съжаление баща ми я продаде имам опит със стрелбата и пушките от подобен калибар едно време тренирах биятлон и стрелях добре .... та мисля че тия Збровки са много добри и като цена и като качество Като вземеш пушка драсни едно ЛС имам някое патронче от моята може да отскоча до теб да постреляме ако имаш време ще взема и моята "въздухарка" 7.62х54 Иж 18 мн Поздрави
                Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от pajero1 Преглед на мнение
                  колега, дай е-майл да ти пусна 7-8 снимки да ги разгледаш по детайлно.

p.s. ако познаваш колегата paunoff, може да я види вместо теб. Аз не го познавам, но виждам че е от Шумен.
                  Давам vladstudio@abv.bg
                  Паунофф го познавам задочно, ако се стигне до харесване задължително той ще я види преди мен, гледам че и по Варна скиташ, там "сгледата" може да я направи Мистър Таргов, но се притеснявам ако му хареса да не ме изпревари.
                  имам опит със стрелбата и пушките от подобен калибар едно време тренирах биятлон и стрелях добре .... та мисля че тия Збровки са много добри и като цена и като качество
                  Така е всички свестни хора от тоя край са тренирали ски и пушка. Но за сега съм направил следния ред.
                  ПрЪво - Би 6 /ама не откривам/
                  Второ - ТОЗ 8 /по-възможност не еднозаряден/
                  Трето - Брно 2 или 1
                  И четвърто /хипотетично/ Аншуц

Коментар

Споко. Няма да те преваря.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Изпратих снимките с които разполагам.
                      Не е проблем да се види и във Варна.
                      През седмицата съм тук /тук работя/
                      Уйкендите в Шумен.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                        Приятелю, ти си голям късметлия! Без да ми се сърдиш, ще оплюя туй нещо наречено оръжие. Един такъв Марлин съм го мъчил с дни за да го накарам да работи нормално. Със стандартен боеприпас не презареждаше. C HV правеше чудеса.То не беше захапване накриво, недозареждане и ред още гадости. Е накрая стана но пък аз си останах с лошо мнение за него. От същата марка но в кал. 9х19, осем зарядна също съм с много лоши спомени. Накрая установих че има разлика в срана производител. Тези произведени в Бразилия работят що годе добре, но тези на които пише made in USA- пълна трагедия. Същата история с Уинчестър в този калибър с тубуларният пълнител. Без лоши чувства, само от личен опит.
                        Ела, знаеш ме де съм, барем ще се настреляш на воля.
                        Както казах - бижу.
                        А кучетата град ги бие... Пролетта я пробвах на над 250 метра. В угарта виждаш пушилката и дигаш по разграфяването на оптиката... Красота.. На Stinger съм я прострелял, но и с другите CCI- с лека корекция върши страхотна работа. Имам колега от Добрич със същата пушка и същите отзиви.
                        Голям кеф е да виждаш попаденията, а мерника да не мърда...
                        http://www.facebook.com/gadeff?v=app...03847772959395
                        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Ела, знаеш ме де съм, барем ще се настреляш на воля.
                          Както казах - бижу.
                          А кучетата град ги бие... Пролетта я пробвах на над 250 метра. В угарта виждаш пушилката и дигаш по разграфяването на оптиката... Красота.. На Stinger съм я прострелял, но и с другите CCI- с лека корекция върши страхотна работа. Имам колега от Добрич със същата пушка и същите отзиви.
                          Голям кеф е да виждаш попаденията, а мерника да не мърда...
                          http://www.facebook.com/gadeff?v=app_2392950137&ref=profile#!/video/video.php?v=103847772959395
                          Ще доида през зимата като тръгнат чакалите, че това ми е любимият калибър за тяхното отстрелване. А оръжие в този калибър с откат още не съм срещал. Пак да питам- Къде е произведена? Те братята хамериканци имат навик да пишат цели романи по оръжията, доколкото им го позволява мястото де. На марлина 9х19 бяха изписали цевта и затворната кутия и от двете страни, та ако и при твоята е така виж дали пише страна производител.

Коментар

Мдааааааа.
                            Колегата Паджеро 1 си продаде пушката.
                            А аз продължавам да търся. А пушчицата на Гадефф, както всички самозарядни .22 лр с пластмасов приклад си е тип детска играчка. Но мъжете са малко или повече порастнали деца, така че става. Но аз си търся нещо друго.

Коментар

Американско производство.
                              Не мога да си намеря кабела за телефона, да ти покажа надписите.
                              Не знам, какъв късмет си имал, но при продадени повече от 11 милиона бройки... на дали са некачествена изработка.
                              До сега имам една засечка от калпав патрон. Не съм смятал, колко изстреляни има, но не я жаля. Седи си в багажника на нивата и се ползва през ден. Законно.
                              Не съм писал никъде откат. Просто презареждането става елегантно без да губиш мерна линия.
                              Като минус - тежък спусък и лесно ръждясва. Нямам други забележки.
                              Само тази снимка намерих, красавица е.. :-)

Име:DSCI0012.jpg
Размер:147.0 КБ
ID:5185472

Идвай, ще си направим стървище.

П.С. Колега vladstudio, тази играчка има над 30 скитащи кучета от началото на годината...
                              Последно редактирано от gadeff; 14-06-10, 23:22. Причина: Добавка
                              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Не съм писал никъде откат.
                                А това тук кой го е писал ?

Никакъв откат, виждаш попаденията на оптиката и можеш да се коригираш "в движение".
                                П.С. Колега vladstudio, тази играчка има над 30 скитащи кучета от началото на годината...
                                Аз съм употребил "играчка" в добрият смисъл. С най-добри чувства към мъжките играчки. Не си ли го и ти помислял някога - мъничка, пластмасова, безшумна, но ги върши едни.....................справка роднините на 30те скиталщи кучета от началото на годината.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X