Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам Мотор

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам Мотор

Здравейте.
    Търся си да си купя мотор.
    От няколко деня ровя из мобилето и гледам за нещо подходящо.

Търся нещо до около 1000-2000 лв.
    Ориентировъчно...може и малко повече но на лизинг.
    Стига да си струва.
    Ако е възможно на няколко вноски още по-добре.

Знам, че повечето от Вас ще ми се изсмеят и ще кажат че за толкова пари почти нищо не може да се вземе, но и изискванията ми не са големи.
    Искам да си взема здрава машина за града и разходки.
    Накратко какво търся :

- над 500 куб.
    - За предпочитане с кардан, в краен случай може и с верига.
    - технически в добро състояние.
    - не ми пречи ако външно има забележки или някакви малки липси
    - да няма скрити изненади по двигателя
    - моторът може да не е първа младост, може да е стар, вехт, голям, тежък, грозен...
    - да е с изрядни документи

Като цяло с оглед на това, че не разполагам с прилична сума съм се насочил към следните модели:

Honda CB 500 до 1998
    Honda CB моделите до 1991
    Honda CX моделите до 1991
    Honda CBX моделите до 1991
    Yamaha XJ моделите до 1991
    Suzuki GSX моделите до 1991

...или нещо подобно.
    Като цяло искам гол /naked/ мотор, турър за разходки.

Харесват ми и се заглеждам и по тежките ендура.
    Над 700 куб.
    Примерно Suzuki DR BIG, Yamaha Super Tenere
    Така че и те са в списъка.

Ако случайно някой от Вас има мотор за разкарване или Ваш приятел, обаждайте се.
    За контакти:
    тук, в темата.
    или на тел. 0897 422 112, Калин
    Аз се намирам в гр.Казанлък.

Благодаря че отделихте време, а сега ако имате нещо подобно за продаване давайте, че ми се кара много...

П.С. Държа да подчертая че търся мотор на прилична, РЕАЛНА цена.
    Офертите, които могат да бъдат предложени на изплащане на няколко вноски са с предимство.
    .

До: Купувам Мотор

Един приятел в Монтана има някои от споменатите модели и са в добро състояние нов внос и цените бяха около 1500лв.Ако те интересува ще те свържа с него

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
      Един приятел в Монтана има някои от споменатите модели и са в добро състояние нов внос и цените бяха около 1500лв.Ако те интересува ще те свържа с него
      1. Повече информация ?
      2. Снимки ?
      3. Състояние към момента ?
      4. Документално как са ?
      .

Коментар

Нямам снимки и по точна информация но както ти казах вече мога да те свържа с човека и да си говорите лично

Коментар

Първоначално публикуван от darkrose Преглед на мнение
          1. Повече информация ?
          2. Снимки ?
          3. Състояние към момента ?
          4. Документално как са ?
          Кавазаки КЛР-650.1990г.перфектен за всичко което си писал.
          Прикачени файлове

Коментар

Благодаря за предложението, но ще се въздържа засега.
            Обадих се и на човека от Монтана.
            Има интересно предложение за Cagiva Elefant Lucky Explorer 750.
            Но без лизинг, което не ме устройва поне на този етап.

Някой DR-BIG или някой naked мотор ако изкочи на прилична цена и на изплащане се оглеждайте
            .

Коментар

От: Купувам Мотор

Продължавам да търся мотор.

За съжаление положението към момента е такова, че едва ли ще мога да събера всичките пари накуп, така че:

С предимство за тези, които могат да го дадат на изплащане, разбира се на разумна цена.

Пак да се повторя:
              - гол мотор /турист/
              - голямо туристическо ендуро

Лек ден от мен.
              .

Коментар

Колега имам Yamaha FZR StreetFighter 600 95'.Мотора е обслужен нова верига и венци утре ще сменям и масло че му е време,въздушния филтър е сменен, нови са и свещите ,има и аларма и др.Цената е 2500лв. без коментар. Снимки довечера.

Коментар

Първоначално публикуван от <StuntMan> Преглед на мнение
                  Колега имам Yamaha FZR StreetFighter 600 95'.Мотора е обслужен нова верига и венци утре ще сменям и масло че му е време,въздушния филтър е сменен, нови са и свещите ,има и аларма и др.Цената е 2500лв. без коментар. Снимки довечера.
                  Благодаря, но това не е моят мотор.
                  Повтарям за пореден път, но :

Турист. Гол мотор.
                  Или голямо ендуро.
                  Стар.
                  Голям.
                  Тежък.
                  Технически изряден.
                  Може да е с външни забележки.
                  Цената 1000-2500 лв.
                  Разумна цена.
                  И ако се питате защо - никога няма да дам за DR BIG 750 с барабан 2200, или 2500 лв.
                  На изплащане.
                  .

Коментар

Ами колега, пгледни в мобилето има доста обяви за Хонда примерно, Доминатор или Африка - мисля че тези два мотора отговарят на изискванията ти.
                    Ако е машина, нека бъде немска!
                    XJR 1200
                    ETZ 150
                    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                      Ами колега, пгледни в мобилето има доста обяви за Хонда примерно, Доминатор или Африка - мисля че тези два мотора отговарят на изискванията ти.
                      Така е, прав сте.
                      Има доста мотори които се продават.
                      Наречете ме капризен, но доста голяма от част за мен не са на реална цена.
                      3000 лв в тази криза за мотор 1990 година ?
                      Поне не аз.
                      Звъня постоянно, почти всеки ден на някой.
                      Мога да изчакам, макар че ми се кара адски много.
                      А и основният проблем е, че почти никой не се съгласява да продаде мотор на изплащане. Примерно на вноски по 300-400 лв на месец. 1500, 2000 лв не мога да извадя в момента.
                      .

Коментар

Така е, прав сте. И аз не мога да си обясня защо Африките държат толкова "дебели" цени. Доминаторите по - се намират и на по - сносни цени, а пък и не са лоши машинки. Ако не беше писал да е над 500сс щях да ти предложа едно ЕТЗ 250, 251 например. Аз също се заглеждам по Доминаторите - доста ме радват, ама за сега само се заглеждам. За тези пари, за които го търсите мотора и тези години би трябвало да се намери. Успех!

ПП защо не си вземеш един Урал 750 с кош - и дърва ще можеш да си караш в него.

Ако е машина, нека бъде немска!
                        XJR 1200
                        ETZ 150
                        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Колега незнам как разбра че не е твоя мотор. Ето ти снимка и пак помисли. Ако има нещо тел.0898330531.
                          Прикачени файлове

Коментар

Моя мотор е гол и тежък, ама не е достатъчно стар и евтин
                            Иначе и на изплащане бих го дал

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ki-ZR-7-2001г.
                            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

При кои човек си ходил за мотор в Монтана как се казва.
                              Поздрави
                              [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X