Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам извънбордов 5 к.с.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам извънбордов 5 к.с.

Моля предложете добра моторетка която да се вмества в следните условия:

Задължително:
    5 к.с.
    2'тактова
    водно охлаждане
    къс ботуш
    Ямаха / Маринър или друга японска

Желателно:
    2 цилиндъра
    вграден резервоар

Макс бюджет 800 лв

Марин
    0888451247

P.S.
    Продавам Меркюри 4 к.с.

До: Купувам извънбордов 5 к.с.

Yamaha 5-850 lv.
    0884-237923-sled 16.05

Коментар

Първоначално публикуван от zodiak Преглед на мнение
      Yamaha 5-850 lv.
      0884-237923-sled 16.05
      Вграден или външен резервоар?

Макс бюджет 800 лв - включва и доставката в Бургас.

Коментар

Здравей колега,

днес се чухме по телефона във връзка с извънбордовите двигатели които продаваш. Интересувам се от ямахите но не разбрах за дължината на ботуша. Би ли измерил разстоянието от върха на скобата до антикавитационната плоча както е показано на приложената снимка?
        Прикачени файлове

Коментар

Двуцилиндровите двигатели през последните 20 години започват от 6кс и са с външен резервоар...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            Двуцилиндровите двигатели през последните 20 години започват от 6кс и са с външен резервоар...
            Аз за това съм го сложил в графа "желателно". Просто не бях сигурен че Suzuki или Tohatsu нямат такъв мотор.
            Иначе аз сега имам 4 к.с. 2 цилиндъра на около 30 г
            Единия цилиндър ще го прежаля в полза на въздрастта

Коментар

Първоначално публикуван от MAP Преглед на мнение
              Аз за това съм го сложил в графа "желателно". Просто не бях сигурен че Suzuki или Tohatsu нямат такъв мотор.
              Иначе аз сега имам 4 к.с. 2 цилиндъра на около 30 г
              Единия цилиндър ще го прежаля в полза на въздрастта
              Един съвет. Без ангажимент. По-добре събери някой още лев и търси двуцилиндрово.
              Каква ти е лодката, и за какво ще я ползваш, също е от значение.
              Едно е за тролене, друго е за глисиране.
              Аз съм с 3.0м гуменка и с 8 коня си глисирам с 28-30км/ч.

Коментар

Колега, "лодката" е 2.6 м и я ползвам предимно за риболов в морето.
                Дават и макс 4 к.с. (няма надуваем кил). Пробвал съм я с 5 к.с./1 цилиндър и ми хареса. Онзи двигател умееше и добър бавен ход което я прави годна за влачене, макар че в морето да влачиш за паламуд с надуваема лодка е малко шантаво. Не самото влачене а ваденето на чепарето. Трябва си втори човек, а аз както се сещаш по размера на лодката, а карам сам.
                Като няма риба както е по това време, обикалям района между Приморско и Аркутино ей така за разходка. Понякога имам и пасажер(ка)
                Както и да е, в общи линии знам какво търся.

Коментар

Хайде де колеги, никой ли не продава такова моторче?
                  Или не е чул/видял някое някъде?
                  Преди като си търсих 4 коня пак нямаше никакъв избор а сега с лопата да ги ринеш, но пък няма една 5 конна машинка като за мен След като си купя с много мъки и обикаляне, сигурно ще се появят много....но на мен точно сега ми е влязла муха в главата и мира не ми дава.

Коментар

От: До: Купувам извънбордов 5 к.с.

Все още търся

Коментар

От: Купувам извънбордов 5 к.с.

И все още търся... няма та няма
                      хайде помагайте че вече полудявам.

Коментар

Имам един Yamaha 5 к.с. ,но е с вьншен резервоар ,помпа,инструменти,много запазен-850 lv.
                        0884-237923

Коментар

Търсенето продължава
                          Двигателя на колегата се оказа дълъг.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0230.jpg
Прегледи:2
Размер:120.5 КБ
ID:5187808Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0231.jpg
Размер:90.3 КБ
ID:5187807Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0232.jpg
Размер:118.5 КБ
ID:5187806колега днес ми докараха 2 двигателя
                            1 HONDA model BF 50 3.7kw- 750лв
                            2 YAMAHA model 5C-3.6kw -850лв
                            намират се в Ямбол
                            0888537504
                            0877008023
                            Последно редактирано от jey; 21-06-10, 20:14. Причина: снимки

Коментар

Много, ама много съжалявам за Яамахата
                              Правилен мотор живял в неправилни ръце.

Ами ако исках да я купя, май щеше да съм по на далавера ако не сме колеги в този форум???
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от MAP; 21-06-10, 22:41. Причина: добавяне на текст и скрииншот

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X