Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам ролкови магнетофони

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам ролкови магнетофони

Купувам UHER 724 и UHER 4400. Може и счупени.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

До: Купувам ролкови магнетофони

Някой ми се обади с магнети ГРУНДИГ, а не мога да открия телефона. Ако чете това да пише на лични със снимки и цени.

Коментар

Да не пускам нова тема:

Помни ли някой старите лампови, ролкови магнетофони?
      Смарагд, КБ 100, Мамбо, Еркел...Това бяха соц. производство и бяха внасяни у нас. Ако не знаете, питайте майки и бащи, дали няма по мазетата нещо останало. Интересувам се от всякакви стари ролкови магнети.

Коментар

Ако ти се занимава, невероятни оферти имаше по немския ebay. Виж и в www.ebay.co.uk
        LZ1AIV

Коментар

Знам, ама са тежки и трудно (скъпо) пристигат.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
            Купувам UHER 724 и UHER 4400. Може и счупени.
            Скоро брат ми прави сайт на твой колега, който произвежда ролки и НАБ адаптери.В случай, че представлява интерес мога да дам повече инфо.
            Май хобито Ви е еднакво.
            Не давам линк, защото не съм сигурен как ще се разтълкува от администраторите и да не остана без регистрацийка тук

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Да не пускам нова тема:

Помни ли някой старите лампови, ролкови магнетофони?
              Смарагд, КБ 100, Мамбо, Еркел...Това бяха соц. производство и бяха внасяни у нас. Ако не знаете, питайте майки и бащи, дали няма по мазетата нещо останало. Интересувам се от всякакви стари ролкови магнети.
              Имам, имам....
              Баща ми ги е събрал
              Мамбо не съм чувал само
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Имам, имам....
                Баща ми ги е събрал
                Мамбо не съм чувал само
                А така! Кажи нещо повече.

Коментар

Имам един Юпитер 202 ако те инетресува!
                  Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                  LZ1NES

Коментар

Много не съм по съветската електроника, но кажи някаква цена.

Коментар

Ами незнам!По принцип е със сантиментална стоиност и несам се замислял за продажба още повече за цена!За това мислех Вие да кажете цена!Имаше и един Грундик но незнам каде се затри!Че се местихме 4 пъти!
                      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                      LZ1NES

Коментар

Сантименталната стойност не се компенсира с нищо.

Коментар

От: Купувам ролкови магнетофони

Имам полски Унитра нов ролки касетофон усилвател същата марка и комплект тонколони от ролков магнетофон ако те интересува още

Коментар

Продавам ролков магнетофон Грундиг. 0888 31 41 76

Коментар

Първоначално публикуван от xerox Преглед на мнение
                              Имам полски Унитра нов ролки касетофон усилвател същата марка и комплект тонколони от ролков магнетофон ако те интересува още
                              Какви са тонколоните и усилвателя? Изправни ли са и цени. А и откъде си?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X