Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся Винтови блокировки за Нива

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся Винтови блокировки за Нива

могали да си намера винтови деферинциали за нива и горе доло колко струват

Винтови блокировки

Към момента никой не внася такива блокировки. Опитваме се да се договорим с завода производител, надявам се скоро ще започнем внос но цената им се очертава да бъде около 600USD за едната...
    VPetrov.photography

Коментар

Пуснато на: Съб Май 20, 2006 7:01 pm
      TRAPERA написа:

Здравейте на всички:Интересува ме откъде мога да си купя блокажи за Лада Нива и ако може някой да даде информация като приблизителна цена и някоя снимка.
      Благодаря ВИ.

Коментар

Публикувано от: vladi333
        Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 12:02 am
        Заглавие: Блокаж за нива ???

Искам да попитам тук знаещите, дали има блокажи за НИВА и някой слагал ли е ?
        Аз питах тук-там, но навсякъде ми казаха че понеже е постоянно 4х4 за това НЕ може да се сложи блокаж

===================================

Публикувано от: Стефан
        Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 12:05 am

И що да не може? Кажи им да вървят в библиотеката.
        Има. Не ги слагат. Тя и така е на ръба, блокировките я счупват веднага.

Публикувано от: vladi333
        Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 12:18 am
        Заглавие: Блокаж за нива ???

Какво имаш в предвид със счупването ???

Публикувано от: Стефан
        Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 12:28 am

Нивата е самоносеща конструкция. Задния мост е цял, предният - разрязан. Толкова трепетно споменаваните като откровение напослекък А-рамена. Те и носачи. Жигулското окачване. Всичкото е закърпено някак за пода, който също е кръпка връз кръпка. Просто няма кой да понесе ударите като затрещят тия блокировки.
        Прочее, така е направена всяка безрамна кочина, заради което не мога и да ги понасям. Освен бронята, ама това е друг случай.

Коментар

Блокажи за Нива има само че у нас никой не ги внася-поне аз не знам да се продават някъде.А по въпроса че Нивата не може да издържи не е вярно-познавам човек който има Нива с блокажи и при зверската експлоатация на която я подлага Нивата се държи перфектно и не дава дефекти-е,Нивата е доста подобрена и с множество преправяния по оакчването а и няма място където да не е подсилена И аз също имам Нива и търся блокажи от много време но уви-безрезултатно.

Коментар

Пиша за последен път по темата какава мър.а е нивата.Моята е карам 40 000 км. само офф и съм сменил един диферинциал и няколко шарнира и накрайници и 3 стабилизиращи щанги.Имам възможност да си взема джип и за 100 000 лв.,но не виждам смисъл.Приканвам всички майстори с високопроходими джипове да ме поканят на трасе и да минат и след това аз с SUW -чето дали няма да мина,като изключим трасе с половин метрови коловози.Абе Нивата за нищо не става,вчера сбрах багажа на едно Паджеро 3000 м3 бензин.Преди да се качим по трасето виждах засмяни лица,а след това учудени и думи от сорта "Та Паджерото е колко 3 Ниви,Е..х та в коптора,не може да не се кача"

Коментар

Да ти кажа че имам от 9 години моя Нива а и преди това съм карал,и Нивата става за много работи- и понеже се хващаш кой откъде ще мине и с какво-айде аз да мина напред с Урала-а ти мини после по мене ако искаш може и с Хамър да си .Аз имам едно трасе дето ходиме по работа много често-ако си навит-заповядай-пиши едно ЛС преди това да се уговорим.

Коментар

Първоначално публикуван от inko
                Пиша за последен път по темата какава мър.а е нивата.
                И ако обичаш-недей да обиждаш дадена марка автомобил и за мен ес класите са големи кочини според моите разбирания-ама не съм тръгнал да го пиша в форумите на мерцедес.

Коментар

Tоя "Стефан" ми е като косъм в супата, тук във форума.Тъкмо се зачета в нещо с интерес ,когато от някъде се появява той и започва да ни облъчва с .............

Коментар

Първоначално публикуван от slawi
                    Tоя "Стефан" ми е като косъм в супата, тук във форума.Тъкмо се зачета в нещо с интерес ,когато от някъде се появява той и започва да ни облъчва с .............
                    “Приятелю” slawi, аз като ти гледам постовете смятам, че не е редно да се опитваш да променяш форума. Стефан е тук от доста преди теб, както и преди мен, но моите наблюдения са, че въпреки от време на време да се държи грубо това е един доста интелигентен човек, както и повечето в този форум. И не е уместно да издаваш такова мнение за който и да било от форума.
                    А ако толкова ти е тъпо и се чувстваш облъчен тук, просто не влизай!

П.П.
                    Извинявам се на модераторите, но просто не издържах. Омръзна ми хора с по 10-на поста да създават интриги тук!
                    LZ1HKW
                    Реглаж на преден и заден мост
                    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Благодаря за намесата на vladi333, и моля всички да бъдат по въздържани и внимателни в своя изказ...
                      VPetrov.photography

Коментар

Най-големия недостатък на демокрацията според Виктор Юго ,е че при нея мненията не се теглят,а се броят.
                        п.с. Извадено от контекста на негово изказване пред членове на френската Академия на науките.

Само интелигентния и способен човек може да си позволи лукса на скромността.....
                        А.Айнщайн

Лично за Стефан: Да виждаш красотата в многообразието е път към познанието и победа над болката от живота.
                        /стара японска мъдрост/

Лично за мен: Търпението е оръжие на мъдростта!
                        Лао Дзъ

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA
                          Да ти кажа че имам от 9 години моя Нива а и преди това съм карал,и Нивата става за много работи- и понеже се хващаш кой откъде ще мине и с какво-айде аз да мина напред с Урала-а ти мини после по мене ако искаш може и с Хамър да си .Аз имам едно трасе дето ходиме по работа много често-ако си навит-заповядай-пиши едно ЛС преди това да се уговорим.
                          Бате откъде да знам ти можеш да имаш и танк.Глупаво е да го предлагаш за сравнение,защото аз ако мина ти с урала ще захапеш пръста.Няма смисъл да отговаряш,защото нямам намерение да влизам в безмислени спорове.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X