Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам стойка за кола + зарядно за Гармин Нуви 255w

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Купувам стойка за кола + зарядно за Гармин Нуви 255w

Да, върши ми работа. Гармина 255W ли е?
    Не знам дали имаш право на ЛС все още, скайпа ми е bojo-123
    Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Не е W. От малкия формат е. Незнам дали не е различна батерията с W - по-скоро май че е. На теб за W ли ти трябва?

Коментар

Ами да.. около 2х8см е батерията
        Последно редактирано от BAlexandrov; 09-12-10, 12:48.

Коментар

Първоначално публикуван от countryman Преглед на мнение
          Здравей колега. Имам един Garmin в безнадеждно състояние - счупен дисплей и някаква друга повреда, абе няма да тръгне. Обаче батерията, говорителчето и други такива са ОК. Мога да ти го дам за 10 лв. ако ти трябват някакви части, включително и ключето.
          Съгласен съм, ако не си дал навигацията на друг можеш да ми я пратиш. Или я прати на BAlexandrov, а аз ще се разбера с него за капачето на копчето. Доста кофти е да я пускам с тел

Коментар

Пратете ми на countryman@abv.bg някакви телефони за връзка, ще ви звънна утре. Аз съм в София. Ще ви я дам за 10 лв., само повтарям - екрана е счупен а и иначе не тръгва навигацията. Батерия - ОК за 2.5 часа, копче - ОК, говорителче - ОК, кутия - задоволително състояние (3-4 дребни драскотини).

Коментар

Първоначално публикуван от Volt3r Преглед на мнение
              Съгласен съм, ако не си дал навигацията на друг можеш да ми я пратиш. Или я прати на BAlexandrov, а аз ще се разбера с него за капачето на копчето. Доста кофти е да я пускам с тел
              Аз го взех и мисля да ползвам батерията - сега я сложих и тези дни ще видя до колко е читава. Самото устройство май за нищо не става макар, че няма някакви видими белези. countryman каза, че и дисплея бил пукнат и електрониката имала проблем. При свързване с usb не дава признаци на живот.

На теб какво ти трябва - самата пластмаска на копчето ли? Свържи се с мен по скайпа bojo-123, ако нямаш право на ЛС.

Коментар

Колега, драсни един ред дали си доволен когато изпробваш батерията. Според мен поне 2.5 часа навигиране трябва да кара.

Коментар

Да, батерията държи Моят така или иначе е вграден и на постоянно захранване, но ми трябва да го държи през другото време.

Другите части не ми трябват, така че ако на някой му трябва нещо да се обажда.

Коментар

Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
                    Да, батерията държи Моят така или иначе е вграден и на постоянно захранване, но ми трябва да го държи през другото време.

Другите части не ми трябват, така че ако на някой му трябва нещо да се обажда.
                    ОК, радвам се! Но ти ако държиш тоя постоянно захранен, много бързо ще скапеш и тая батерия. Имай в предвид. Или го дръж наистина постоянно захранен, или ако ще го ползваш и на батерия изключвай захранването когато батерията се зареди.
                    Ти си знаеш. От мен - толкова.

Коментар

Ей тук бях писал как съм го монтирал http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=81318
                      Захранва се постоянно след като запаля се палят фаровете и той. Батерията трябва да го поддържа като е изключен, за да не прави студен старт. Изкара 1 година оригиналната, и тази да изкара една ще е супер

Коментар

Ако някои има вакумче за стъклото и кабел за Nuvi 765 Т (7xx серия),да ми пише на л.с. може и на мейла: stevensgr@abv.bg
                        Garmin nuvi 765T

Коментар

http://cgi.ebay.co.uk/Garmin-Nuvi-20...item1c12dab18d

Колега аз от тук си порячах.4 лева.Сега чакам да дойде.
                          КАРАЙ ЗА ДА ЖИВЕЕШ,ЖИВЕЙ ЗА ДА КАРАШ.

Коментар

Аз си купих от Ибей и изкара няколко месеца. Много калпаво са направени с едни тънки жички, бяха се откачили и не можах да ги запоя. Ако някой му е останало излишно ОРИГИНАЛНОТО зарядно за гармин и е склонен да се раздели с него на малко по-приемлива цена, да се обажда.
                            Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X