Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам Хонда Акорд Седан 2.2 I-CTDI

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам Хонда Акорд Седан 2.2 I-CTDI

Купувам Акорд седан дизел до 14000 лева, в случай, че е запазен, няма удари и е с нормална дирекция. За контакти на лични или в темата.
    Vitara 2.0 V6
    Honda CRV (Gen 1)
    Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
    ВАЗ 2131

До: Купувам Хонда Акорд Седан 2.2 I-CTDI

13500 лв
    Vitara 2.0 V6
    Honda CRV (Gen 1)
    ВАЗ 2131

Коментар

13450 лв
      Vitara 2.0 V6
      Honda CRV (Gen 1)
      ВАЗ 2131

Коментар

13000 лв.
        Vitara 2.0 V6
        Honda CRV (Gen 1)
        ВАЗ 2131

Коментар

не трябва ли да вдигаш цифрата, когато "купуваш", а няма оферти ?
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            Особено като в mobile.bg най-евтините са по над 17к лева
            Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

То и с десен волан май трудно ще се намери на тая цена,ама знае ли човек...Винаги има някой много закъсал,така че може пък и да се намери..
              [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
              Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Трудна работа за тез пари.Успех все пак!Само ми е интересно след като експлоатираш тези в подписа си,как ще се чувстваш в цукало?Иначе избора за цукало е повече от правилен.Още един път ти пожелавам успех!И ни дръж в течение!

Коментар

Прави сте, че в мобилето читавите почват от 17 000. Но от друга страна ги гледам на тия цени си стоят от цяла вечност и си стоят ... стоят ... стоят. А аз предлагам кеш на място. Освен това се колебая силно вече дали да е Акорд 2.2 или Волво S60. Последните правят повече ядове по принцип с поддръжката, но пък в английския EBay има доста повече чаркалаци за по-малко пари от Хондата.

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                  Цените падат здраво и трябва да съм актуален . Тая Хонда през юни 2009 вървеше 23000 - 25000 лева. Сега е на 17000. През януари 2011 ще палят свещи с надеждата да я продадат за 13000. Като гледам особено как се движи икономиката. А предвид, че си държа кинтите в Евро, може и за две да имам. НО, не си го пожелавам щото пък доходите ми са в лева.
                  Vitara 2.0 V6
                  Honda CRV (Gen 1)
                  ВАЗ 2131

Коментар

Тясно е волвото отзад да го знаеш.Аз съм 1.93 и отзад място няма,но е хубава кола-факт.Разбира се по надеждност не могат да се сравняват с японеца.

Коментар

Ами знам, но и Акордът не е кой знае колко широк за краката отзад. Лидер в това отношение е Мондео, а и струва 14000 лева за 2007 година 2.2 дизел. Идилия, ама три Форда досега съм карал и с трите ядове и то не по-ходова част ами електроника, рейки, двигатели ...
                      Vitara 2.0 V6
                      Honda CRV (Gen 1)
                      ВАЗ 2131

Коментар

От: Купувам Хонда Акорд Седан 2.2 I-CTDI

UP
                        Vitara 2.0 V6
                        Honda CRV (Gen 1)
                        ВАЗ 2131

Коментар

От: До: Купувам Хонда Акорд Седан 2.2 I-CTDI

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
                          Прави сте, че в мобилето читавите почват от 17 000. Но от друга страна ги гледам на тия цени си стоят от цяла вечност и си стоят ... стоят ... стоят. А аз предлагам кеш на място.
                          Прав си,че тия за по 17000лв. стоят от доста време,ама това е защото са доста въргаляни и много зле направени и човек с просто око вижда колко са зле.За тия пари в момента неможеш да си намериш читава Хонда,освем ако не е Англииска с обърнат волан.Аз за моята НЕ БЛЪСКАНА или толко перфектно направена,че и аз където това ми е работата,да не я позная кихнах 26 000лв. миналата година.Та ме съмнява на година ЧИТАВИТЕ да са 13 000лв.

Иначе успех с покупката,то и аз се колебаех между тези две коли,ама предпочетох Хондата.

П.П. Сега погледнах,че и нещо в мобилето са изчезнали
                          Последно редактирано от yamaha-racing; 19-09-10, 19:10. Причина: добавка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X