Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся джанти ( със или без гуми ) за REXTON

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся джанти ( със или без гуми ) за REXTON

Търся джанти ( със или без гуми ) за REXTON
    Фото "Agfa Digital" 0887487134

15 цола или 16 цола? Иначе са с отвори 6x139.7 по стандарт, доколкото знам. Вижте какви са гумите сега, например "235-70-16" и го опишете тук, за да е по ясно. Аз имам едни джанти за продаване, които купих по погрешка за моето Мицубиши, от прекален ентусиазъм, а после като поразучих нещата се оказа че не стават. Но за Рекстон май ще станат гледах току що един на паркинга.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

235\70r16, С 6 болта , търся резервен комплект за зимни гуми, и гуми още не съм купил, ако някои продава да свирне.
      прати снимки и цена

Коментар

И аз търся за зимните все още, и май намерих нови ама да обърна внимание да гледате за офсета и отвора на фланецана който лягат джантите. Тия от Мишито с какъв отвор са и с какъв офсет(ЕТ=?).
        Поздрави
        ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

е там е проблема. офсета е 0 а трябва да е 38 май.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov
            е там е проблема. офсета е 0 а трябва да е 38 май.
            Не май, а е точно 38мм, а от там ми идва и на мен проблема, в БГ 16" джанти с 6 отвора на 139,7мм и ЕТ=38мм НЯМА(това важи и за стоманени и Al). За ЕТ0, означава че ще щръкна с 2х38мм, което не ме устройва. За ниски скорости става ама за високи, направо става за гранатомет. Помня един път като излезнах от калния кър на пътя(тва знам че не се прави, ама къде там да я мия), един шкодилак се залепи зад мен, а аз ускорявайки гледах как отзад хвърчат шрапнели от кал и падат на новичката кола, а оня човек се опитваше да се скрие с ръце, сякаш не падаха на стъклото, а на главата му. Та представям си какво ще стане ако туря и по широки гуми. Та все още размишлявам, и продължавам да търся, и съм сигурен че ще намеря, но най-вероятно от чужбина. Има едни на МАК които са ЕТ=35мм , което е само 3мм разлика и е допустимо, но доставката е 1м и цената е към 280лв бройката. Сега намерих при едни хора в Тайланд, ама предполагам че ще искат по-големи количества от 4бр. Така че ако има някой друг навит може да се комбинираме и сделката да стане. Цените там са доста добри, а качеството не отстъпва на европейското. Може и да има някъде по представителите в БГ обаче там цените са от 400лв нагоре.
            Поздрави
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Имам 16" , но с ЕТ 20

Коментар

Да идвам ли в магазина на Мотоексперт с парите в ръка ??
                Онзи ден се обаждах и ми казаха, че няма и нв е се знаело кога ще дойдат, става дума за CMS Aegis. Та бях тръгнал за Истанбул сега в неделя, че зимата дойде.

Коментар

Нееееееееееее . Имам AEZ Те са по-скъпички

Коментар

Ама Добре ви е направен сайта, че и прайс листите, барабар, на човек веднага да му стане ясно, с колко отвора са джантите, какъв офсет имат .
                    Цената е ясно че не се публикува, това е нормално.
                    Като гледам май ще ям печено агнешко и баклава на Босфора, другата седмица . А и джанти да си взема между другото, Поне е близко. Иначе Вашите цени са по ниски от тези в Турция, бравос.

Коментар

Първоначално публикуван от peppi
                      235\70r16, С 6 болта , търся резервен комплект за зимни гуми, и гуми още не съм купил, ако някои продава да свирне.
                      прати снимки и цена
                      http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=6567

Коментар

Къде може да се видят

Коментар

София Авто сервиз Голди. На разклона за Горна баня.

Коментар

ok, ще отида

Коментар

и в Турция няма джанти с положителен офсет

D-MAX написа:
                              "Не май, а е точно 38мм, а от там ми идва и на мен проблема, в БГ 16" джанти с 6 отвора на 139,7мм и ЕТ=38мм НЯМА(това важи и за стоманени и Al). "
                              Днес проведох една камара разговори с турски магазини в Истанбул, Оказа се че фирмата CMS, не произвежда джанти 16 цола с 6х139.7 с оффсет + 38.32.или 20мм, дори.Така че и в Турция НЯМА.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X