Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

От къде мога да си купя малък поялник???

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А 2 000 долара за станция Велер? Неговите изобщо не са скъпи. И клещите му са супер, пинсетите не съм пробвал, сигурно са същите.
    Аз имам Санданска с два поста - единия е вакуумен за разпояване, тя па е 400 лева. Че вече ги и няма. Както е тръгнало обаче - продавам я.

Коментар

Аз си купувам поялници от всичко по един лев има 40В 60в и какви ли не, работят си безпроблемно, обаче преди да го пусна в действие си слагам по един диод последователно и няма горене на поялника,е кат изклиючим, че човката се скапва но се пак аз си ползвам киселина, пак и 1 лев е, и да се скапе не ме е яд.

Коментар

Първоначално публикуван от iboni
        Аз си купувам поялници от всичко по един лев има 40В 60в и какви ли не, работят си безпроблемно, обаче преди да го пусна в действие си слагам по един диод последователно и няма горене на поялника,е кат изклиючим, че човката се скапва но се пак аз си ползвам киселина, пак и 1 лев е, и да се скапе не ме е яд.
        И аз така съм направил с моя (сложих му диод), сменил съм му и човката с медна - и вече ми служи вярно над 5 години.
        Моя също май беше 40 вата, не помня.
        Взимал съм го от магазин за радиочасти и струваше към 3-4 лв мисля.
        Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Няква нова вяра ли се е появила? Освен да скопи наполовина мощността, на тоя диод кво се приписва?

Коментар

Реже единия полупериод (вж. синусоидата на напрежението) и оттам намалява мощността (предполагам) - не ме питай повече - само толкова знам

Преди да сложа диода поялника загряваше супербързо и даваше зор да топи оригиналната човка - сега с диода загрява по-бавно и нагрява по-малко и няма грижи общо взето.
            Hristo Draganov

Коментар

Това е очевидното действие на диода. Боже, боже ...
              То, щом се саморазпада от фабричната си мощност ... Вземи тогава пипни човката с фазомера)
              Не, това е твърде хубав за мене поялник.

Коментар

Ама Стефане ..... за какво ти е поялник дето няма фаза на човката .....
                Се си е друго да думнеш, някой и друг полевак ... А ?? ....

А спомняш ли си едно време ..... ее еее ... хората ходеха с електростатични гривни по ръцете ...... и се връзваха "да не бягат" ....
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ми да, смотаняци. Обаче сега технологиите напреднаха. Няма заземяване, няма графитен дунапрен, няма пластмасови отвертки. Сичко - за лев.
                  Баси, и магазините за ментета станаха менте. Пише "за лев", вътре - било от лев до 20 ... И тези хора твърдят че светът просперира?
                  ОФФ. Какво стана, подкара ли го?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                    Вземи тогава пипни човката с фазомера)
                    Не, това е твърде хубав за мене поялник.
                    С фазомер (по-точно фазоуказател) чак не съм барал човката, ама с ръка съм я пипал - всичко е ОК, поне не съм усещал "треска" някаква
                    Hristo Draganov

Коментар

Е, то тревало и да те пребие ... Нали е озаптен от диода))
                      Мда. Преди години купувах фазомер. Нещо към 2 000 лева беше, български, много хубав. И с амперклещи.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                        Е, то тревало и да те пребие ... Нали е озаптен от диода))
                        Ама аз го барах преди да сложа диода - и тогава си беше електроизолиран

Hristo Draganov

Коментар

ОФФ ...
                          Да върви си без никакви ядове ,,,,,
                          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Значи може спокойно да се посветим на изобретяването на трифазен поялник. По една на човката, жицата и една на дръжката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X