Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Двигател-купувам

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Двигател-купувам

Купувам двигател който става на Самурай.(СЪС СИГУРНОСТ)
    1.6 - 2.0литров.
    Да не се налага само да правя нов автомобил.

Имам от Мерцедес 2300 но незнам дали е подходящ. Цената е символична!
    VARADERO SD2

Коментар

Двигател

Двигателя - нафта ли е ?

Коментар

Маркан е забравил да напише че му трябва двигател със скорости комплект. Само мотор не му върши работа. Също така трябва да е от кола със задно предаване.
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Бензинов!
          VARADERO SD2

Коментар

Двигателя е за смяна на верига и банан защото трака но работише до преди около 5г. перфектно. Тогава го смених защото намерих друг наистина изгодно. Веригата и другите части ги имам и ги давам с мотора. Съхранява се на сухо, маслото и свещите са на около 3000км.
            Като се замисля сега бих си го карал Тракащ
            Цената е 250лв с частите
            VARADERO SD2

Коментар

От БМВ 4 цилиндров със скорости искаш ли?

Коментар

Колко кубика и какви пари е ВМВ-то.

Коментар

1.8 Кджетроник (демек механичен инжекцион) 600лв комплект със скоростите

Коментар

по Дискавъри показваха преди време Самурай с мотор C20NE /опел 2000сс/ мисля, че няма да е проблем да се намери от някоя омега със скоростите барабар...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

да и не е тежък, мисля че беше към 250 кила със скоростите, а саморая ще се изстреля в космоса с тоя двигател, само незнам как ще му издържи раздатката на тоя въртящ момент не че е кой знае какъв 171 NM. ама на самурайчето оригиналния мотори сигурно е 60-70 NM.
                      no signature no problems

Коментар

заводския е 43 коня..., но мотора на опела ще се счупи преди раздатката обеден съм! Да некажа, че опеловия е най-високия мотор, за който се сещам предвид глупаво направените му хидравлични повдигачи и главата която е две педи висока! Е може ако надстроиш капака... Но по - скоро самурая да е с мек таван за да може да гледаш над прозореца след това... Данеговорим, че при поставяне на мотор по-голям от 1,6 трябва изместване на раздатката (промяна ъгъла на задния кардан и от там и вида му и следователно абонамент за нови карета) или преместване на охладителния блок отзад зад предните седалки... Май май излиза да си направим нов джип е по-лесно и по разумно!
                        4ао
                        Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Първоначално публикуван от DINI
                          но мотора на опела ще се счупи преди раздатката обеден съм!
                          ти па се изказа не че Опела е кола де ама тоя мотор е най-здравия, има доста по над 1 млн. и са още в движение, ако ми покажеш самураьова раздатка на 1 млн. ти подарявам моя джип. Винаги се изхвърляш Дини.
                          а тук говорих за нютонметри конете нямат особено значение, иначе за главата и височината на мотора си прав, аз саморай съм виждал само от далеч, просто предлагах евтин вариант.
                          no signature no problems

Коментар

точно щото си го виждал от далеч некоментирай.... Карал съм на самурайова раздатка 100 коня мотор (защото да кажем бяха умрели няколко) и то марка тойота и повярвай ми ти неси си тормозил твоята раздатка толкова никога както аз моята! Имам две години постоянно каране на ръчка с големия мотор и много преди това с малкия (раздатката я купих настаро от джип 1,3)! В момента джипа съм го продал и човека, който го кара щеше да е първия който да дойде и да купи втората раздатка която имам ако е имал проблеми с нея! Е още не е идвал!
                            Знам от опит и несе "изхвърлям", че раздатката на самурая иска голямо развъртане и много оборотен мотор издържащ на каране в режим 5000 оборота и нагоре постоянно, което може да се постигне само с японски еквивалент! Може да ме упровергаеш само, ако ми кажеш, че опел ще произведе моторциклет (два или 4 такта няма значение) и ще издържи повече от 1000 км... Неслучайно там водещите фирми са ясни! Днес се сблъсках и с анализа на втулките (ризите) на различни марки и за пореден път разбах, че друг автомобил за момента освен японски няма да влезе в парка ми
                            Та въпроса не е да си рекламираме марките тука, ми да помогнем на човека и аз категорично смятам, че да си хвърлиш всичкия този труд за опел е не само безсмислено, а глупаво, защото крайната развносметка ще е един път по-бавен, два пъти по-тромав и с пъти по - голям разходен джип от такъв с оригинален мотор.
                            За въпросния двигател със задно също несъм сагласен! Раздатката е проектирана за работа с конкретни скорости и прикачени други правят така, че елиминират половината от скоростите ти! Аз лично съм го испитал! И за конкретниа случай най-добрия мотор е витаров с всичките скорости и раздатки! Прикачват се само карданите и се спестяват всичките главоболиа от балансиране на кардани, смятане на растояния, проблем с издръжливостта на агрегатите, загуба на скорости и куп други дефекти!
                            Само ще дам пример: самураи 1,0 е с карбуратор еднокамерен - неслучайно! Той позволява поемане на високите изведнаж! Аз поставих двигател с двукамерен карбуратор и повярвай никога несъм карал на първата камера, защото той неможеше да "откъсне", заради което премахнах в по-късен стадии целия карбуратор, глава и куп главоболия.... Механичните инжекции и въобще инжекциите имат по-голям лаг от карбораторите в ниските и отскока към високите при подаване на газ в натоварено полужение е по-малък!
                            Ако мислиш, че опеловия мотор ще издържи на режим целодневен 5000-6000 оборота и ще има тези важни показатели трябва да ти издействаме място като рекламно лице на опел
                            Да кажа само и, че 1,0 мотора съм му слагал оборотомер и развърта до 9 800 оборота без преправки, където за опел е конструктивна мечта!
                            Лек ден
                            Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

смаза ме, отпадам от спора, а иначе мисля, че си забелязал НИКОГА не съм хвалил опел това за мен е лакнус за влага, вкарваш го в един гараж и ако не е изгнил за 1 месец значи нивата са в нормата имам фронтера защото е опел само мотора и надписа отпред, а че C20NE е един от най-здравите мотори мисля че и ти го знаеш, за 5000-6000 оборота постоянна работа е ясно че не става, а аз опел никога няма да си купя.
                              no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X