Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся 4 бр. джанти 15" -35 за Гранд Чероки ZJ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся 4 бр. джанти 15" -35 за Гранд Чероки ZJ

Колеги трябват ми 4 броя джанти 15" , ЕТ -35 за гранд чероки 1995 г. Нямам претенции за материала, алуминий или стомана - да вършат работа.
    Искам да го окомплектовам с още едни по-кални гуми.

Предпочитам 2-ра ръка.
    Последно редактирано от musovir; 25-09-09, 11:43.
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

До: Търся 4 бр. джанти 15" -35 за Гранд Чероки ZJ

Всъщност джантите може да бъдат и 16"
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Неискам да те отчайвам, но е невъзможно да намериш, просто такива джанти на БГ пазара не се продават. Нови също няма. Джипа ми стоя два месеца на трупчета и накрая си направих преходни фланци.
      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Аз в момента съм с фланци 30 мм. Ама искам едните да са без фланци - да ми е по-леко на предницата.

Явно ще си поръчвам от САЩ или Англия има ги по 50$ или 50 паунда
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

За 16" имаш вариант, ако не искаш да караш много широки гуми, а именно стоамнени от Експлорър. 16х7 с ЕТ 12, твоите с фланците го докарват горе-долу толкова, единствения проблем, е че централния им отвор е по-малък и трябва да се престърже.

Нови стоманени 16" също има. В Мотоексперт, пак 16х7 Dotz Dakar, ЕТ пак беше някъде между 10 и 15, а цената около 150 лв/бр

ПП: Къде в Англия има по 50 паунда? Какви размери и колко е доставката?

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
            Къде в Англия има по 50 паунда? Какви размери и колко е доставката?
            Един приятел ми беше давал линк преди няколко месеца за стоманени 15". Там бяха по 50 паунда. Трябва да го накарам пакдами даделинка към оня магазин. Или пък да се разтърся.
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Колега, интересуват ли те ето тези оригинални алумуниеви джанти за Гранд Чероки Лимитет - WJ 99/04 ЕТ+48 ... 5х5(127 мм)?
              Купих ги от Kinex с идеята и аз да си направя два комплекта гуми с джанти с гуми. На Liberty обаче, джантите са 5х114.3 а тези са 5х127 и трябва да ползвам задължително преходни фланци, което не ми се нрави особено. Иначе, джантите са в много добро състояние но не ми вършат работа и само ми заемат място в гаража. Може да разгледаш оригиналната обява на Kinex ето тук. Ако проявяваш интерес, може да ми пишеш на лични, или на GSM 0898 716411. /От Видин съм/. Поздрави!
              Прикачени файлове
              Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
              First impression is not always true. Get inspired.
              Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
              Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                Колега, интересуват ли те ето тези оригинални алумуниеви джанти за Гранд Чероки Лимитет - WJ 99/04 ЕТ+48 ... 5х5(127 мм)?
                Не колега, искам едните ми джанти да са минусови и да не слагам фланци. Благодаря за предложението все пак. Аз доста ги мислех тия джанти по едно време, не се отказах заради фланците.
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

После като ги сложиш, да пуснеш снимки.
                  Ще вадиш джантите навън с по 5см, от колкото са в момента.
                  Отделно още 1см от това че джантата най вероятно ще е 8J.
                  А гумите от 31" на 25" ли ще ги намаляш.

Коментар

Ами сега съм с фланци 30 мм и гумата 31" стои прибрана. Ако сложа 15"х7J ЕТ-35 би трябвало да няма почти никаква разлика. Естествено вторите джанти ще са без фланци.
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Да ама в момента на твойте заводски джанти офсета е +48. Като си сложил фланци 30мм е станал +18.
                      Е колко е разликата между +18 и -35.

Коментар

Оппааа, значи съм в голяма грешка. Тогава ми трябват джанти +18

Освен да помоля някой модератор да ми смени заглавието

Бре как се изложих. Ама като не разбирам. Нали си мисля че е 0 ЕТ стандартната джанта.
                        Последно редактирано от musovir; 09-10-09, 11:07.
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

колега при иван крема има джип като твоя иди и провери по пътя за каменар в дясно

Коментар

Казах ти, вземи си стоманени от Експлорър, с тях ще получиш ефекта, който търсиш!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X