Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам струг

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Купувам струг

Първоначално публикуван от ves1 Преглед на мнение
    .

Сега като се позастуди го почвам, и наистина ще имам нужда от помощ!
    Свиркай ще помагам с къквото мога .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Имам малък струг. Немога да дам никаква техническа информация, но съм на разположение за оглед. Намира се в кв.Красно Село, София.
      Ще опитам да го снимам!
      Руслан 0888807287
      VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
        Имам малък струг. Немога да дам никаква техническа информация, но съм на разположение за оглед. Намира се в кв.Красно Село, София.
        Ще опитам да го снимам!
        Руслан 0888807287
        Снимай, да.

Че аз съм се меракледисал по принцип да си купя някога, но все не мога да се накумя.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
          Ще опитам да го снимам!
          Руслан 0888807287
          Снимай го пък ще го идетифицирам къкъв е.
          Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Снимай, да.

Че аз съм се меракледисал по принцип да си купя някога, но все не мога да се накумя.
          Къкви размери машина ти трябва и до къкви пари?

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Снимай го пък ще го идетифицирам къкъв е.
            Къкви размери машина ти трябва и до къкви пари?
            Нещо ала C8C (ако не го бъркам с нещо друго). Всъщност ще взема да премеря какво мога да вкарам в помещението.

Цената е според състоянието, естествено. Но със сигурност 5 бинки няма да дам.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

тичай у Самоков,имаше С8 и С5 за по 1000лв.,ама похарчих парите...

Коментар

А какво ви е мнението за тия:
                http://polymeta.bg/?page=newmach&cat=4&pid=37

Изглеждат прилично, ама колко ли са читави?

Коментар

колегата CJ мисла беше купувал от тях.ама цените са завишени,за това дето предлагат,вярно че е нов,ама е малък.все ще ти потрябва да хванеш нещо по голямо ии?!
                  вземи си С8 или С5 те са сравнително добри,и икономични-с8 е 2.2моно,с5 е 4киловата три фази. цените обаче варират,чакай sek.1 да влезе,той работи това и знае откъде какво да взема.той ми казва за тези двата струга в самоков.

Коментар

Не съм виждал машините на Харис но другите продукти на фирмата особено Дурма ме навежда на мисълта че машините са турски или китайски което е малко вероятно защото транспорта на такива едрогабаритни стоки е доста скъп а тежката серия машини като цена са определено ефтини. Имам основателно съмнение че за тези пари може да се направи такъв струг от качествени матеряли . Преди десетина години един нов български С 11 струваше 50 000 долара възможно е и да са поефтиняли но и машстрой като повечето български производители нямат обявени цени на сайта си . Машините на Харис поразително приличат на наще С11/СУ 400 и СУ 582. На първата снимка е С11/СУ400 втората СУ 582 сравнявайте сами. На третата и четвъртата е С 8С идеална машина за домашна работа но ако искаш истински струг това е С10 и С11 без значение новия или стария модел и СУ 400.
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от sek.1; 15-10-09, 20:35.

Коментар

А колко е широк най-тясния C11? Май C11-1000 се води, или нещо такова.

Или поне дай някакво линкче на производител, да разгледам. Аз нещо не намирам.

Коментар

http://www.zmmbulgaria.com/images/home_c4.gif Ето ти линка на наще заводи в момента реално на издихания работи ЗММ Троян и ЗММ Сливен навремето питах чрез хора за нов С11 и ми казаха 50 000 долара ( при курс около 2.2 лева)половината капаро другата половина като получавам машината след три месеца човека който се интересуваше от машината го отказаха не парите а срока и си намери запазен врора употреба за 5% от исканата от завода сума. Имай предвид че С 11 - 1000 означава не целия габарит а междуцентровото растояние. Ако искаш мога да ти пратя техническите паспорти на няколко модела стругове а може и да наминеш от понеделник натам при мен в базата и ще видиш на живо доста модели в работещо състояние и да ти обясним + и - на всеки модел конкретно.

Коментар

Да. На C11 съм работил. Сега загрях. на SU400 (или 500 беше) - също.

Само дето... C11-ката беше в окаяно състояние, а другия - в перфектно. Работата на SU400 и до сега си я помня. Беше песен. Голяма, стабилна машина.

Ориентирах се, за което благодаря.

Коментар

Щом си работил лесно ще се ориентираш в машините само ще кажа че няма по корави машини от С10 С11 и СУ 400 носят много грешки (без последствия за машината) и обикновенно може да я счупи само много бездарен оператор след много опити. Дори и в крайна сметка да успееш да счупиш българска машина (все пак не е невъзможно имам и тотално помляна в работата) във Враца ЗММто което извършваше капитални и основни ремонти на стругове още работи и то на поносими цени смяна на съединител на С11 е 600 лева хората идват на място за два часа сменят регулират и те оставят да работиш. Точно по тази причина предпочитам българските машини поне в нашия живот ще има части за тях.

Коментар

Ето го моето стругче, ако някой го интересува, да предложи цена.
                              Целият е дълъг 116см. според мен може да обработва детаил макс.50см. повече няма да пиша за да не подведа някой. В София, кв. Красно Село е. 08888072осем7 Руслан

VARADERO SD2

Коментар

Може замяна за читав двубандер!
                                VARADERO SD2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X