Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам джип

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Купувам джип

Момчета, мерси за всички мнения и предложения. Все още търся джип, ама за сега ще изчакам малко, че май чакаме нов шеф... и нали знаете за новите шефове и новото прасе...
    И се извинявам, че не си следя темата.
    Nisan Patrol`92, GR, RD28T дълга база

Коментар

гранд чероки лимитед 5.2 6800лв
      тел.0878908334-ИВО:roll:

Коментар

Търсенето подновено и то СПЕШНО - до Нова Година!
        С предимство са предложенията за бартер за Импрезата миhttp://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=67248 върху цена 5000 във вида който е, или 4000 без газовият инжекцион и гумите. Доплащам за хубав джип, дълга база с климатик.

Коментар

Някъде по форума се продаваше Y60.....
          Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Най- близък по описание е този на peppy, но за тази цена, която си обявил, наистина няма да купиш нещо повече от скраб.
            Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от kalio_kkk Преглед на мнение
              С предимство са предложенията за бартер за Импрезата миhttp://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=67248 върху цена 5000 във вида който е, или 4000 без газовият инжекцион и гумите. Доплащам за хубав джип, дълга база с климатик.
              Първоначално публикуван от bgbul
              Продава се ЛР Дефендър , 2.5 ТД , 1991 г. (предполагаема) , десен волан , дълга база .
              Цената е : 4000 лева .
              Прилично състояние - наличие на малко ръжда по купето ( на снимките се вижда).
              Кара се в момента с пълномощно от Англичанина( от една година) ,но няма никакви спънки за прехвърляне и всичко каквото е нужно .
              Бил е полицейски ( не знам дали има значение, просто ако се загледа човек се виждат останки от надписите ) . Има нужда от гуми - сегашните са доста изтрити . Малко омаслен двигател , но е от гарнитурата на капака . Няма блокажи на мостовете , а само на дифа.
              За ДЕФЕНДЪР какво да пиша ? Всичко е изписано .
              Дефендъра е на хижа , за това за оглед с обаждане от предишния ден .
              Пловдив , тел: 0897/967-811 , Венелин
              Погледни тази обява - даже дадох смешна цена за Дифендъра , но .... " казана дума -хвърлен камък "

Коментар

Явно, нешо не съм се изразил добре. Търся 5хил за бартера и съм готов да доплатя още толкова за добра машина.

Коментар

ако те интересува за повечко пари(бартер+кеш+лизинг)може да го обсъдим-МОНТЕРО 2001,3л,24 клапана,климатик,дълга база....
                  това е моят джип,засега...:lol:

Коментар

Благодаря за предложенията, колеги. Ще отговоря подред.
                    На bgbul: Дифендъра наистина е за без пари, но съм върл противник на десните волани. Понеже съм слаб шофьор.
                    На tihomir7: Много лъскава машина колега. Видях го Монтерото в мобилето. Но не е за мен.

Коментар

Търсенето продължава.
                      Получих оферти за бартери за добри машини на колеги от форума, но за съжаление възможностите ми за доплащане са ограничени до към 5х. Освен това климатика май се оказва задължителен.

Коментар

Пак търся.....
                        Интересно впечатление, ми прави че, за бартер ми предлагат няколко вида джипове:
                        1. Стари машини в лошо състояние, за които не бих си дал колата дори с доплащане от тяхна страна.
                        2. Гледани машини с тунинг, на които собствениците искат пари като да си върнат инвестициите в тях, но без да отчитат моите инвестиции.
                        3. Скъпи машини, които многократно ми надхвърлят бюджета.
                        И трите вариянта обаче, не ме устройват. До сега, все още не се е обадил човек с джипка 90-95-6-7г. да речем, дълга база, с климатик, да е гледана не по зле от моята и да иска доплащане не повече от 5хил.
                        Е, ако все пак има такъв, готов съм на прегевори. Търсенето продължава....

Коментар

Прочетох че неискаш с десен волан но се пак ти предлагам да видиш ето този докаран е преди две седмици 96 година 3.0 ТД, LIMITED. климатик ръчни скорости добри гуми много добър външен вид здрава ходава час и много добър двигател 5800 лева е цената .Може да се кара на англиски номера ако имаш интерес това ми е телефона 0878306061
                          Прикачени файлове

Коментар

Калине, ти сам не знаеш какво търсиш.

Коментар

Знам! Изреждам по преоритети:
                              1. Range Rover Clasic - V8 или 200дизел, в отлично състояние. Климатик. Знам че е трудна работа.
                              2. Grand Cherokee - 4,0l с раздатка 242. Май всички са с климатици.
                              3. Discovery - V8 или 300дизел. Климатик. Това май най-лесно се намира.
                              4. Patrol GR Y60 - 2,8TD дълга база. Климатик.
                              5. 4 Runer - 3.0 дизел или бензин. Климатик.
                              6. Terano1 3,0 бензин. Климатик. 5 врати. Да не е гнил, че все са зле отдолу в т.ч. и рамата.
                              7. Terano2. Дълга база. Без претенции кой мотор. Климатик.
                              8. Паджеро. Дълга база. 2800TD.
                              9. Други, дълга база, климатик с мотор над 120кс.

Ценовият диапазон е до 8-9000лв. Ако някой се навие на бартер с Импрезата, съм готов на доплащане до 5хил. Бартера е с предимство. Поради това, че никой до сега не ми е предложил бартер за машина от гореизброените, не съм предприел сключване на сделка. Затова, може би изглежда, че само си чеша езика, не че някому пречи тая работа...

П.П. Без десни волани. Сори, упражнението обръщане на волан ми е преко сили. Ако исках, отдавна да съм отнесъл англииската ТЛК80.
                              Последно редактирано от kalio_kkk; 17-01-10, 15:24. Причина: правописна грешка

Коментар

Знам! Изреждам по преоритети:
                                .
                                2. Grand Cherokee - 4,0l с раздатка 242. Май всички са с климатици.
                                трудна работа, повечето 4,0л са с раздатка 249, а и не виждам защо си изключил 5,2, който е най-вече с 242

ПъСъ
                                задавал ли си въпроса:
                                "защо 2 години не мога да си купя джип"?
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X