Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам Самурай

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам Самурай

Дойде време и аз да се сдобия с някаква жипка.
    Поради слаби финанси съм се спрял на Самурай, който въпреки размерите си е един сериозен всъдеход, и стига доста надалеч. Аи разхода си е добър.
    Та заделил съм 3000 лева, Това е максимума. Е, ако падне нещо много добро, може и да дам още някой лев...
    Разгледах всички незаключениобяви тук, и ми се струва, че цените са малко височки.
    Разгледах и мобилето-има доста на цена под 3000, но реших да потърся първо тук, и ако нищо не ми хареса се хвърлям с главата напред в мобилето, и каквото стане.

Предпочитам самурая да е с твърд таван, да е с мотор 1300, но ще разглеждам с интерес и другите предложения.

Предложения може тук в темата, на лични и по телефона.
    Телефона ми го има в профила, но ето го и тук: 0898 942541 Николай.
    Има ли желание-има и начин!

До: Купувам Самурай

Виж този:http://www.bglov.com/forum/index.php?showtopic=2219
    За тия пари си е супер!

п.п. Сори, но за да видиш снимките иска регистрация.

Коментар

Регистрирах се, видях. Не е лош, но нещо не ми се вързва 1984 със 3600 лева. В мобилето започват от 1500.
      Все пак благодаря.
      Очаквам други предложения.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Регистрирах се, видях. Не е лош, но нещо не ми се вързва 1984 със 3600 лева. В мобилето започват от 1500.
        Все пак благодаря.
        Очаквам други предложения.
        Виж обявата на един колега .
        Аз ти я поправих с последната цена .
        Влез му в обявата или профила и разгледай ....
        До коя страница на рубриката "продавам " си гледал незаключените обяви ?

Първоначално публикуван от player_1
        Продавам suzuki samurai 1.3 91г. моно инджекция.
        с ръчни хъбове
        цена 3400 - и коментар на място
        тел. 0896731179

Коментар

Като гледах последните коментари, колегата ще го даде за 3000. А и си има газова, 4 добри Кобри и 2 тавана. Иначе годината е верно 84-та, не бях забелязал. Едно да знаеш - твоя джип те чака някъде.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
            Виж обявата на един колега .
            Аз ти я поправих с последната цена .
            Влез му в обявата или профила и разгледай ....
            До коя страница на рубриката "продавам " си гледал незаключените обяви ?
            До десета. Искам да поясня-съвсем доскоро витара например не можеше да се намери под 5000. Говоря за машина в що-годе кондиция. В момента валят обяви за по 3000. Та цена за самурай над 3000 в момента е неактуална. Не, че няма и екземпляри които да си заслужават, но търся нещо по-евтино. А ако колегите искат да си продадат машините, да се огледат малко, как вървят цените. Но всеки си преценява сам за себе си.
            Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
            Като гледах последните коментари, колегата ще го даде за 3000. А и си има газова, 4 добри Кобри и 2 тавана. Иначе годината е верно 84-та, не бях забелязал. Едно да знаеш - твоя джип те чака някъде.
            Разбира, се, чака, знам, ама не знам къде
            Засега събирам оферти, нищо не е за подценяване, нека да минат няколко дни, и ще се разходя из родината, все някъде МОЯТ джип ме чака.

Коментар

В Пловдив , до нас един комшия продава неговата .
              Черна е , кара е само жена му ( имат заведение ) и не я юрка въобще.
              Скоро я боядиса и има хубав вид .
              За жалост не знам нищо за колата , нито цената - но ще попитам .
              Ще я снимам утре ( днес ) и ще те светна с информация за всичко .
              Може тук да ти излезе късмета ?
              А - сетих се - тя е с мек таван ......а ти каза с твърд .
              Да я снимам ли ?

Коментар

Колега.... на същата вълна съм и аз.
                От сега ти казвам, тези за 1500-2000лв, не ги гледай. Аз ги видях и се уплаших. А от софия, та до В.Търново ходих. Вече търся нещо малко по-скъпо (3000-3500-4000лв), но да знам, че е самурай, а не 700кг. ръжда.

Аз си мислех, че от моя по-ръждясал не мога да намеря, но съм се бъркал.

А в Германия, там пък има и яко изгнили на 1700Е, и нагоре.
                Лузите Самураи яко държат цените.

Време е някой готино наточен, да подбие пазара. (пу за мене... )

Успех, дано намериш жив Самурай.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                  В Пловдив , до нас един комшия продава неговата .
                  Черна е , кара е само жена му ( имат заведение ) и не я юрка въобще.
                  Скоро я боядиса и има хубав вид .
                  За жалост не знам нищо за колата , нито цената - но ще попитам .
                  Ще я снимам утре ( днес ) и ще те светна с информация за всичко .
                  Може тук да ти излезе късмета ?
                  А - сетих се - тя е с мек таван ......а ти каза с твърд .
                  Да я снимам ли ?
                  Поитай за цена, и я наснимай.
                  А това за твърдия таван е пожелателно условие, не е задължително.

А изгнили ламарини не ме плашат много, стига да не е съвсем плачевно положението, де. По ме интересува двигател, скорости, раздатка, окачвне, всички знаете кое е важното.

Коментар

Извинявам се за спама, но и аз търся нещо. За мен цената е определяща, от тенекиите няма да остане почти нищо. Важно ми е да му е здрава механиката и да има регистрация.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Джиповете държат цени, гадовете! За 2800 ми беше попаднал един не стар като година и с блокаж Самураец. 1,1 двигател, но един колега се закле, че ако затъне яко в кал - двигателя не може да завърти гумите, дори на бавни. Монтирали им Витарски двигатели. Аз нямам лично мнение по въпроса, но за всеки случай се отказах.
                      За Витарника обиколих 3 пъти Българията, сигурно 30-тина съм гледал. Ама ако си фен да си го оправяш като тенекия не е невъзможна цена, последно към Кюстендил гледах един за 3000, '98 г, но искаше леко изкърпване и боя.

Коментар

Благодаря на всички които са ми писали на ЛС, и тук.
                        Засега събирам оферти, и най-вероятно в понеделник ще реша окончателно.

Коментар

Благодаря на всички които са ми писали на ЛС, и тук.
                          Засега събирам оферти, и най-вероятно в понеделник ще реша окончателно.
                          Въздържах се , въздържх ...... ама става въпрос за приятел .
                          Замислял ли си се за Лада Нива ...?

Коментар

Мислил съм.......
                            мислил.......
                            Пак мислих......
                            Четох,
                            доста изчетох....
                            Соблазън адова, че евтини частите, ама цените еднакви, и самурая е по-правилен джип.
                            И измислих самурай.
                            В краен случай витара, ама тя е по-кекава(според мен), и засега търся самурай.
                            За малко пари

Коментар

Мислил съм.......
                              мислил.......
                              Пак мислих......
                              Четох,
                              доста изчетох....
                              Соблазън адова, че евтини частите, ама цените еднакви, и самурая е по-правилен джип.
                              И измислих самурай.
                              В краен случай витара, ама тя е по-кекава(според мен), и засега търся самурай.
                              За малко пари
                              Взимай по-скоро .... айде , че емоциите чакат и теб !
                              Ще намериш твоя джип - спокойно .
                              Този моят съсед - с неговия Самурай - ще го продава ,но чак през септември . Чак тогава новият му джип (Опел-Фронтера ) ще е готов .
                              Иначе е двигател 1.3 . Като жена му го докара - ще го снимам и ще ти пратя снимките на лично . За сега не каза цена ..... но като го видиш - ще се пазарите . Ще ти дам и телефона - при желание .
                              Поздрави !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X