Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся кола за реставрация

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся кола за реставрация

Търся някоя изгнила кошница за да я реставрирам давам максимум 100 лв.Надявам се да има хора с нужда да си освободят гаража или двора
    Benzin v kravta!!!

Да неси объркал нулите???

Коментар

Която и да е кошница на вторични е 250 лв./минимум/,а пък за 100 .Оня ден от една автоматична кутия взех 43 лв.

Коментар

100

За сто лева можеш да си направиш само снимка до някоя "кошница".

Коментар

Абе 100лв няма да е тази за която се сещам, но става дума за Форд Айфел 1911г На това му се вика ретро кола Пък и рабрах, че до преди няколко години е била "в крак" и после поради липса на средства приютена под едно чергило
          За сто лева.......бях гледал в мобилето преди време Трабант за 70лв
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Разбира се, че можеш да намериш!
            Аз преди време подарих едно фиатче 126 на едни приятели със много части... А иначе гледай някъде изоставени и питай... неможе да ненамериш ако наистина търсиш качествено!
            лек ден
            Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Къде е тоя Форд Айфел ????
              Продава ли се ??
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™
                Къде е тоя Форд Айфел ????
                Продава ли се ??
                Айфел в Пловдив? и е бил в движение? ... аз там съм виждал сало два на ретро изложенията и бяха от Хасково - единия развален на кабрио ...

Ако го има давам 101 лв
                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Значи за тази кола ми каза един пич от Паничери! според него тя се продавала, но аз си мисля, че ако беше така вече щеше да си има(колата) нов собственик членуваш в някой ретро клуб Иначе Форда е в с.Паничери (близко да Хисаря)
                  Първоначално публикуван от tatkobarba
                  Ако го има давам 101 лв
                  Ако се продава едва ли ще е на тази цена
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Няма Форд Айфел от 1911 година.Това е по-късен модел на Форд-някъде от втората половина на 30-те години на миналия век.Първите модели на Форда са били с Буквени означения.

Коментар

А "Айфел" с цифри ли се пиши
                      Това беше в кръга на шегата Аз не съм го виждал, но ми казаха така и никога на бих споменавал тук ако не се беше отваорила дума
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Asak_koz, не искаш ли една такава Заз-ка (965)?

http://users.rosweb.ru/lomakovka/ZAZ-965+DL.jpg
                        http://images.google.bg/imgres?imgur...icial%26sa%3DN

"Колата" е в движение, но не е много редовна с документите ...

Ако се навиеш, кажи да питам баща ми дали е готов да се раздели с нея, и дали тази цена го устройства.
                        Hristo Draganov
                        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD
                          "Колата" е в движение, но не е много редовна с документите ...

Ако се навиеш, кажи да питам баща ми дали е готов да се раздели с нея, и дали тази цена го устройства.
                          Аз, аз, аз Искам я Особено ако е за тази цена В какво състояние е Имаш ли някакви снимки
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

тая зазка е дъ бест за лов на зайци - един познат навремето ги гонеше из нивята, а "навигатора" протяга ръка и ги лови за ушите в движение /нали вратите се отварят напред/ само един недостатък - трудно ги настига
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Защо да ги лови за ушите - само отваря вратата и те сами скачат вътре
                              Също е много подходяща човек като минава през някое село, така патиците (гъски, пуйки или каквото там има по улиците) като са се събрали нагъсто по улиците, само минаваш с повечко газ, отваряш врататя и моментално засмукваш няколко гадинки вътре

Първо трябва да питам баща ми дали го продава дзвера (зАз е последнтоо отмъщение на Хрушчов към света ) и за колко, тогава ще говорим по-нататък.
                              Иначе "колата" е в Априлци.
                              Състоянието е поносимо , т.е. върви, има и гуми даже, външния вид не е много добър, т.е. плаче за пребоядисване, защото боята е изгоряла от слънцето, не е боядисвана от много време сигурно (така я купихме, така си и остана). Документи няма доколкото знам (така я купихме, за да ходим по баирите с нея).

Скоро може да си ходя към Априлци, тъкмо ще я огледам. Ако намеря фотоапарат може и снимки да постна.
                              Hristo Draganov
                              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X