Привет,
Тъй като многобройните ми търсения в e-bay и в целият интернет не дадоха никакъв резултат... Счетох че единственият начин да намеря дисплей за милото ми GPS-че, е ако някой има развален подобен GPS, но със здрав дисплей.
Модела на самият дисплей го знам (но не наизуст
) но всичките ми търсения за такъв дисплей бяха безплодни (намерих само други хора като мен които го търсят).
До колкото разбрах от четенето по форумите дисплеят на Magellan Explorist 100 series/ 200 series и 300 series е абсолютно еднакъв.
Така че ако на някой му се намира един от тези GPS-и и е дефектирал, но със здрав дисплей (знам че е малко вероятно, но съм длъжен да пробвам
)... и естествено е склонен да се раздели с него на разумна цена.
Моля да ми пише един e-mail на martin.stavrev@gmail.com
Естествено пък ако някой си има идея от къде мога да си набавя такъв дисплей или знае някакъв 100% аналог (ще предоставя номера на дисплея по-късно).... ще се радвам ако сподели
Мерси предварително на всички отзовали се.
Тъй като многобройните ми търсения в e-bay и в целият интернет не дадоха никакъв резултат... Счетох че единственият начин да намеря дисплей за милото ми GPS-че, е ако някой има развален подобен GPS, но със здрав дисплей.
Модела на самият дисплей го знам (но не наизуст
) но всичките ми търсения за такъв дисплей бяха безплодни (намерих само други хора като мен които го търсят).До колкото разбрах от четенето по форумите дисплеят на Magellan Explorist 100 series/ 200 series и 300 series е абсолютно еднакъв.
Така че ако на някой му се намира един от тези GPS-и и е дефектирал, но със здрав дисплей (знам че е малко вероятно, но съм длъжен да пробвам
)... и естествено е склонен да се раздели с него на разумна цена.Моля да ми пише един e-mail на martin.stavrev@gmail.com
Естествено пък ако някой си има идея от къде мога да си набавя такъв дисплей или знае някакъв 100% аналог (ще предоставя номера на дисплея по-късно).... ще се радвам ако сподели

Мерси предварително на всички отзовали се.