Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся куче !

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся куче !

Моля ви да ми помогнете да си намеря куче порода СТАФ Стаффордширски териер или другия вариант е Хъски...
    Моля всички, които имат някакви породисти красавци да пишат тук. За цена договаряне на ЛС или в Skype
    ----
    ПП. Кучето ми е за майка ми понеже преди два дни и почина булонката и искам да и взема нещо коренно различно, за да може да забрави за старото кутре и да не е толкова унила !
    Моля помогнете
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Обещал съм ти но мойта идиотка не иска да се разгони.

Коментар

Първоначално публикуван от markan
      Обещал съм ти но мойта идиотка не иска да се разгони.
      Хах, вярно е ... ако такова..... да пусна кварталния Дон Жуан да видиш какво става
      Наистина искам да взема куче различно от булонка коренно различно даже.... защото искам майка ми да забрави старото, че да не и е тъжно и гадно
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Сибирско Хъски

Това предполагам е СТАФ, но не ме интересува ако е като това дори и улична превъзходна да е го взимам !

Американски Стаффордширски Териер

За сега съм се спрял на тези породи + далматинец, но такова едва ли ще намеря така че......
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Една колежка продаваше ротвайлери миналата седмица ама може и да са заминали вече

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev
            Една колежка продаваше ротвайлери миналата седмица ама може и да са заминали вече
            имат ли родословие? аиде ако можеж провери...и какви пари им иска и има ли женски кученца...аз имам мъжкар на 2 год. и му търся женска

------------------------------------------------------------------------------------

Даниеле а ЧАУ ЧАУ защо не потърсиш мен лично ме кефят много
            "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

Имат родословие(май) ама те са бебета още бе ти докато ги изчакаш да порастнат за да го ожениш твоя...не знам. Пък за някви 200лв чух ако искаш ще ти дам телефон да си говориш с нея че сега съм малко далеч и няма как да и се обадя поне до септември

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev
                мен не ме интересува дали имат родословие но... да провери дали са останали

Коментар

Цена от 200 лв. точно за ротвайлер никога няма да дам !
                  В момента се търси нещо което е със ярко сини очи и бели краски по тялото точно както са СТАФ-а и Хъскито, които съм показал на снимки...!
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul
                    Цена от 200 лв. точно за ротвайлер никога няма да дам !
                    В момента се търси нещо което е със ярко сини очи и бели краски по тялото точно както са СТАФ-а и Хъскито, които съм показал на снимки...!
                    а колко мислиш,че вървят Ротвайлерите
                    "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

Точно за ротвайлер пари нема да дам
                      Хъскито си ме кефи на макс, или пък стаф-че със сини очички
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

първо....... подпитай дали изобщо мамчето иска друго куче
                        после.....не взимай някаква гигандска порода а нещо по-малко.......
                        средно по размер.....

защото голедите кучета искат доста разходка а и в апартамент .... голямо куче..... не е конфортно......

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul
                          За сега съм се спрял на тези породи + далматинец, но такова едва ли ще намеря така че......
                          Глей да не се наденеш на Далматинец, няма по-тъпо куче...!

Коментар

Май май, нищо няма да взема аз се заинтересувах за едно хъски .... баща му бил шампион на България - републикански ала бала и дум след като ми отговориха на отговора, който пратих... прааааааас 500 лв.
                            Та май.... ще пестя за нещо май май както е тръгнало, ама к'вото е..
                            ----
                            ПП. Мило, майка ми иска куче, но аз не искам тока косми да се подмята вкъщи
                            Ето какво иска

[/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

други варианти за мънинко кутре

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X