Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся си работа

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся си работа

Здравейте колеги ,търся си работа като шофьор или монтьор.
    На 36г. съм и имам голям опит и като шофьор и като монтьор.Като монтьор имам 5г. стаж в рудник"Челопеч".Там се занимавах с подръжката на джиповете на рудника.
    Казвам се Борис тел. за контакт:0876516302

До: Търся си работа

Егати кризата.Нищо от никаде.Няма даже и окуражаване

Коментар

Спокойно колега ! Едва вчера си пуснал обявата .........
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Колега предполагам, че четеш с интерес всяка мнение по темата и затова останалите колеги се въздържат от коментари различни от предложения за някаква работа. Наистина кризата май сериозни ни удари, поне в някои сфери. Ситуацията е такава, че който си загуби работата трудно намира нова. И в нашето семейство се усложняват нещата. Не губи надежда.
        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Мерси за куража не губя надежда.Все от някаде ще се появи пиленцето с добрата вест.

Коментар

Аз пък да вметна, че добрите специалисти, най-вече тези коите могат нещо със ръцете си, кризата не ги засяга. Така че недейте тази криза да я слагате навсякъде....

ПС. Колега, нищо лично.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Аз съм живия пример. Сега като е криза нямам манги. За сметка на това и преди кризата пак нямах.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Злой, не си прав!
                Че кадърните занятчии са донякъде застаховани е
                вярно.
                Но кризата е реална и унищожителна.
                Айде ми обясни как точно сръчните ти ръце ще
                те отърват от следния сценарий:
                Малък град. Кризата стеснява до краен предел пазара.
                Поради някава причина фирмата, предприятието ти
                каталясва и те освобождават. Не си парашутист и
                е ясно че "застраховка" няма.
                Всички около теб виждайки ситуацията се стягат.
                Също съкращават и държат работните места за:
                1. най-близките
                2. Старите коректни и кадърни кадри
                и ти къде се впиасваш в цялата работа???
                теглиш кредит за да си отвориш гаражче?!?
                Абсурд.
                Така че, с цялото си уважение Ви моля да не
                пренебрегвате снизходително закъсалите от
                топлото си сигурно местенце, защото всичко става!

"Monitora" единственото което мога да ти кажа е:
                Не се поддавай на прибързани решения и НЕ ЗАДЛЪЖНЯВАЙ
                НА БАНКИ И ЛИХВАРИ.

И се сещам за една прекрасна приказка на пра-дядо ми:
                "Видиш ли много хубаво не се радвай и видиш ли много лошо
                не се плаши."

Горе главата!
                [IMG]http://kachi-snimka.info/images/bfi1236759624s.GIF[/IMG]

Коментар

Мерси . Кредити не тегля щото немога да ги върна.Иначе си прав за малкия град.Аз останах без работа защото не се научих да целувам г@зове.Никога не съм бил двуличник и за това си отидох.
                  Последно редактирано от nickbochev; 17-03-09, 23:30. Причина: цензура

Коментар

Първоначално публикуван от Peev Преглед на мнение
                    Злой, не си прав!
                    Че кадърните занятчии са донякъде застаховани е
                    вярно.
                    Но кризата е реална и унищожителна.
                    Айде ми обясни как точно сръчните ти ръце ще
                    те отърват от следния сценарий:
                    Малък град. Кризата стеснява до краен предел пазара.
                    Поради някава причина фирмата, предприятието ти
                    каталясва и те освобождават. Не си парашутист и
                    е ясно че "застраховка" няма.
                    Всички около теб виждайки ситуацията се стягат.
                    Също съкращават и държат работните места за:
                    1. най-близките
                    2. Старите коректни и кадърни кадри
                    и ти къде се впиасваш в цялата работа???
                    теглиш кредит за да си отвориш гаражче?!?
                    Абсурд.
                    Така че, с цялото си уважение Ви моля да не
                    пренебрегвате снизходително закъсалите от
                    топлото си сигурно местенце, защото всичко става!

"Monitora" единственото което мога да ти кажа е:
                    Не се поддавай на прибързани решения и НЕ ЗАДЛЪЖНЯВАЙ
                    НА БАНКИ И ЛИХВАРИ.

И се сещам за една прекрасна приказка на пра-дядо ми:
                    "Видиш ли много хубаво не се радвай и видиш ли много лошо
                    не се плаши."

Горе главата!
                    Прав съм, и ще ти кажа защо. До преди половин година имах бизнес, но и мен кризата ме застъпи здравата. Така че от малък град/ в случая Плевен/ си дигнах задника и си намерих работа във Варна. Още от първото интервю. И върша същата работа, която върших. Защото съм кадърен и когато тръгвам занякъде, и казвам нещо - хората го оценяват като трябва.

Отделно от това колега Тарга, които горе се майтапи, че няма кинти, всеки ден връща хора от гаража си, коите търсят неговите услуги по една проста причина, че в момента реализира един бая сериозен проект.

Така че който може - може. И пак подчертавам, че тези коите могат нещо със ръцете си - няма да загинат. Остава да са кадърни.

Отделно за твое сведение: Ако един кадърен работник, работил в където и да е било, и напуснал работата корректно - винаги ще го приемат обратно.

Така че колега Монтьор да вземе да се обади по своите бивши работодатели и да ги пита дали имат нужда от квалифицирана работна ръка.......
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Колега аз по горе поясних защо съм напуснал.Говорим за доста голяма фирма която може и без мен.

Коментар

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
                        Колега аз по горе поясних защо съм напуснал.Говорим за доста голяма фирма която може и без мен.
                        Ами, предполагам, че не си напуснал вчера или ония ден, и си успял да поработиш на частно...... Та питай хора, що и как.....

И пак се повтарям - не се познаваме, така че нищо лично.

Коментар

Наистина в малкият град нещата стоят доста различно спрямо, да кажа примерно, София. Защото живея там.
                          В сферата на авторемонтите за мен няма криза. От гледна точка на клиенти. Но има криза от гледна точка на инвестициите в оборудване, които правят самите сервизи. Било малки или големи. Причините са ясни. Да не се повтаряме, че от всякъде ни залива. За мен основните са психологически.

Колега, смело и да не се отчайваш. И не взимаи кредити.
                          Пийте червено вино! Дава здраве.
                          А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

мерси

Коментар

Вчера ходих на едно интервю за работа като персонален шофьор. незнам дали ще ме вземат но все пак храня надежда,но това не ме спира да продължавам да търся.Интересното в случая ,че ти казват ,че ще се обадят само в случай че те одобрят.Ако някой колега има да предложи нещо интересно да пише.Предварително благодаря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X