Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.


Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.


Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся да си закупа парцел около 1 декър в рамките на София?

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Търся да си закупа парцел около 1 декър в рамките на София?

    Търся подходящ парцел за изграждането на малка работилничка в рамките на София или в близост (може да е във планината някъде - в гориста местност, но да има път до там)! Имота трябва да е около 1 декър и да не е повече от 20 000 лева, защото повече немога да си позвола даже това са много, но от някъде трябва да се тръгне...
    Ще бъда благодарен на всички отзовали се на молбата ми!
    Лек ден!
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

  • #2
    в рамките на града под 100 евро за кв/м е почти невъзможно да намериш, строителната истерия направи цените невъзможни, в центъра се продава по 700 - 1000 евро кв/м. не че ти казвам да се откажеш, пожелавам ти успех.
    drive alive

    Коментар


    • #3
      И аз се опитах да кажа същото, но някой ми изтри поста

      Коментар


      • #4
        Това са неща всеизвестни на всички и е глупаво да се дават като коментари, защото темата се обезсмисля... Все пак аз нетърса имот на царигратско, нито на площада на НДК... Така, че ако някой има някви изказвания по темата нека те да бъдат давани на ЛС... Така или иначе темата се провали вече, но надежда винаги има!
        лек ден
        Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

        Коментар


        • #5
          Ама ти сам ли ще си строиш или предпочиташ с нещо строено вече?
          Това 10Е на м2 дето предлагаш си е цифра. Има и по-евтини, но по-отдалечени от Сф. Аз лично ти препоръчвам южните райони, но при покупка ще трябва да гледаш за наклони, свлачаща и подобни убавини. На www.imot.bg няма ли нищо?

          Коментар


          • #6
            Без претенции да съм експерт на пазара на имоти, според мен е по-разумно да се търси по северните райони на София. Сиреч от Нови Искър до Сеславци/ Бухово и т.н. Там цените са по-ниски и винаги ще бъдат, сравнени с източните и южните части. Разбира се, ако цената е най-определяща.

            Успех!

            Първоначално публикуван от disem
            И аз се опитах да кажа същото, но някой ми изтри поста
            disem, никой не е трил твоя пост, най-вероятно е изтекла сесия, или друг проблем в свързаността..

            Коментар


            • #7
              ами неискам нищо построено да има... Важна е най-вече големината и цената, а иначе и да има лек наклон поправимо е та дори и да има някви свличания пак... Строежите неса проблем проблема е имота!
              Важно е и да има хубав път до мястото, че иначе ако е сервис и само аз стигам с джипа е лудост... За зимата не е важно толкова да е проходимо ама лятото трябва да е 6+! А в обявите е лошо, защото аз непознавам ваобще кварталите, а още повече извън София, затова и ми е трудно да преценявам с обяви Ако ме упътите към някви хубави места (не само за сервиз ми и за живеене, защото се предполага, че там трябва и да живея...) ще съм ви кеайно благодарен!
              лек ден
              Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

              Коментар


              • #8
                Първоначално публикуван от DINI
                ами неискам нищо построено да има... Важна е най-вече големината и цената, а иначе и да има лек наклон поправимо е та дори и да има някви свличания пак... Строежите неса проблем проблема е имота!
                В съшност е много по добре да има нещо построено. Защо ще ти обяснят брокерите.
                Свлачище при лек наклон на един декар място го спряха с 500 кубика бетон по 70лв за кубик.
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

                Коментар


                • #9
                  към момента не вярвам да намериш 1 декар за 20 000лв на разумно разстояние около София /предполагам, че искаш да правиш сервиз/...

                  Можеш обаче, да ипотекираш имота и да вземеш кредит докъм 70% от цената на сделката т.е. с 20 000 в брой, може да си купиш нещо докъм 55 000лв...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

                  Коментар


                  • #10
                    е то кредита ще е 20 000 аз ги нямам и тези ... А иначе за постройка по добре е да има няква макар и полу паднала то е ясно знам защо, но ... абе трябва да започна да обикалям има толкова празни места... всеки ден виждам по някое подходящо и да няма за мен не е възможно...
                    4ао
                    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

                    Коментар


                    • #11


                      Търси усърдно. Със сигурност ще намериш за тези пари! Разбира се 15-30 км извън София. Набелязваш си даден регион/село, което ти харесва, отиваш на място там и започваш да разпитваш, пиеш бира с кмета, черпиш по едно в местната кръчма привечер...Ще намериш. Имай предвид,че всичките цени по обявите са цени ПРОДАВА! Реалната цена е надолу...

                      Успех

                      ПС: И аз след 1-2 години май ще си търся нещо подобно
                      ZJ'96 5.2

                      Коментар


                      • #12
                        А защо не помислиш и над варианта земеделска земя, ако след това си наясно как да я вкараш в регулация за тези пари може все още да намериш земеделска земя в селата около банкя

                        Коментар


                        • #13
                          Мисля доста ама то с мислене неси е работа... трябва да тръгна да обикалям и да си набележа места... въпроса е, че трябва време и кола пък аз с времето съм ного назле, а колите в момента всичките са в бокса ама ще поправим нещата и започваме! Това лято трябва да намера нещо на всяка цена!
                          4ао
                          Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

                          Коментар


                          • #14


                            Забравих, относно ориентирането - bgmaps.com Copy-Paste и ти показва директно къде се намира...
                            ZJ'96 5.2

                            Коментар


                            • #15
                              в Лозен имаше, но вече доста се вдигнаха цените...

                              на 15-30км от града действително може да се намери...

                              огледай се и на Бонсови поляни - близко е до града, а има доста "барачки"
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X