Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам заден пиньон 48-50 зъба

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам заден пиньон 48-50 зъба

Купувам универсален заден пиньон /венец/ 48-50 зъба стъпка 520 на разумна цена.

София
    тел. 0898 82 01 82
    Skype или на лични съобщения
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

До: Купувам заден пиньон 48-50 зъба

Колега мога да ти предложа стъпка 428,52 зъба чисто нов,свален и сложен друг спортен ? Ако се интересуваш мога да кача и снимки

Коментар

Извинявам се за спама ама колега сложил си си хубав подпис вземи поразмисли над него.Човека търси едно ние му предлагаме съвсем друго дали ще стане този пиньон та муго предлагаш?
      [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

имам от клх 650 520 е ако ти вар6и работа 0899174281

Коментар

Колега имам от сузуки рм на нея пише 50 нз какво означава ако искаш има оште някви цифри мога да ти кажа тях но не пише това 520

Коментар

Колега виж тук.
            www.nhm-bg.com
            Аз карам с такива и съм доволен.
            Lesidren.com

Коментар

Галине какъв е вътрешния диаметър?Колко болта е эахващането?

Коментар

Първоначално публикуван от rfi Преглед на мнение
                Колега виж тук.
                www.nhm-bg.com
                Аз карам с такива и съм доволен.
                Колега, благодаря за информацията, надявам се да свърши работа.

Коментар

до вси4ки в форума да знаят 4е вьпросният ,, x3mrjoe ,, е от типа хора дребни селски хитреци. става вапрос за това 4е му писах по горе в темата 4е имам забак от клх и ако му варши работа да ми звьнни. обадимисе и му обясних 4е е 2 ра употреба и е на 30 пр. износена . той заяви 4е го устройва и да я изпращам с наложен. изпратих му я и след 1 ден отивам да си взема наложния както би следвало но се указа 4е няма такав реших да му званна но на посо4еният тел. вдига някаква жена и ми каза да го потьрся. ве4ерта . така и направих но никои не вдига . та днес писах смс а отговор ми дава вапросната жена 4е не им трябвало моят забак и да си го вземам. та вие си помислете дали изобщо си заслужава да се води дори и диалог с такива хора

Коментар

x3mrjoe, горното вярно ли е? Дай и твоето становище по въпроса, преди да съм те сложил в Некоректни търговци!
                    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                      x3mrjoe, горното вярно ли е? Дай и твоето становище по въпроса, преди да съм те сложил в Некоректни търговци!
                      Токущо преглеждам темата, и виждам наглата клевета от danail.t.d, с когото не съм си контактувал по никакъв повод, най-малко защото не ме интересуват части втора употреба !
                      Пепи, много моля проблема да бъде изяснен, и държа да получа извинение от въпросния колега, защото без абсолютно никаква причина петни името ми в този форум, което предполагам е следствие на някъкво объркване !

Коментар

Първоначално публикуван от danail.t.d Преглед на мнение
                        до вси4ки в форума да знаят 4е вьпросният ,, x3mrjoe ,, е от типа хора дребни селски хитреци. става вапрос за това 4е му писах по горе в темата 4е имам забак от клх и ако му варши работа да ми звьнни. обадимисе и му обясних 4е е 2 ра употреба и е на 30 пр. износена . той заяви 4е го устройва и да я изпращам с наложен. изпратих му я и след 1 ден отивам да си взема наложния както би следвало но се указа 4е няма такав реших да му званна но на посо4еният тел. вдига някаква жена и ми каза да го потьрся. ве4ерта . така и направих но никои не вдига . та днес писах смс а отговор ми дава вапросната жена 4е не им трябвало моят забак и да си го вземам. та вие си помислете дали изобщо си заслужава да се води дори и диалог с такива хора
                        Я след като си написал тези глупости по-горе "до вси4ки в форума",я напиши "да знаят" от кой номер ти е звънял "x3mrjoe" според теб и на чие име си го пращал, и до кой адрес, защото аз с теб не съм съм си контактувал по никакъв начин и повод !

Коментар

Първоначално публикуван от x3mrjoe Преглед на мнение
                          .....Пепи, много моля проблема да бъде изяснен, и държа да получа извинение от въпросния колега, защото без абсолютно никаква причина петни името ми в този форум, което предполагам е следствие на някъкво объркване !
                          Затова исках и твоето мнение по въпроса. Нека се изяснят нещата, за да няма недоразумения!
                          LZ1PER

Коментар

зна4и 4овека ми каза 4е се обажда по темата по която сам му дал отговор и 4е се казва стоян мавродиев от разград , а ми се обади от номер 0899449788 . другият тел. който е даден по темата през цялото време бе6е изклу4ен

Коментар

Първоначално публикуван от danail.t.d Преглед на мнение
                              зна4и 4овека ми каза 4е се обажда по темата по която сам му дал отговор и 4е се казва стоян мавродиев от разград , а ми се обади от номер 0899449788 . другият тел. който е даден по темата през цялото време бе6е изклу4ен
                              Е добре де в профила на x3mrjoe пише, че е от София, а не от Разград....а и както е видно, телефона е друг. Малко по-късно днес ще изтрия постовете ти в които го обвиняваш, явно няма за какво. Моля занапред пишете за такива случаи, само ако сте сигурнен, такива обвинения са безпочвени....
                              LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X