Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся 2бр."Фулда 4Х4 Трамп мих" 255/75/15.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся 2бр."Фулда 4Х4 Трамп мих" 255/75/15.

Необходими са ми два броя от тези които са със стрелките,а протектора да не е по молко от 7-8мм.0898702609.Стефан.
    Прикачени файлове

До: Търся 2бр."Фулда 4Х4 Трамп мих" 255/75/15.

Аз имам две такива гуми, но съм от София. Ако имаш интерес утре мога да кача снимки, защото нямам представа колко точно е протектора.

Коментар

Първоначално публикуван от buxter Преглед на мнение
      Аз имам две такива гуми, но съм от София. Ако имаш интерес утре мога да кача снимки, защото нямам представа колко точно е протектора.
      Очаквам да ги видя.По възможност премери протектора с шублер или направи оня номер с поставянето на метален лев в грайфера....да се ориентирам.
      А най важното е цената ....

Коментар

Ето снимките. Протектора по мои изчисления е около 7мм. по средата и 8мм. в края. Едната има червей (или както там се казва), на снимката се вижда. Цената е 75лева за брой.
        Прикачени файлове

Коментар

Благодаря колега!Дай телефон да ти звънна и да видим какво ще правим!?И между другото помисли върху цената ..... преди време продадох 4бр."Дънлоп" с 8мм.протектор за 200лв.Ако имах нужните пари - нямаше да търся две гуми за да закърпя положението ..... временно де.Продадох си "Фронтерата"с четири чисто нови "БФ-АТ",а сега малко ми е трудно с финикийците за да обуя "Тойотата".Помисли все пак и 30лв."Еконт"до СТЗ.....направо майката...???

Коментар

0887703637

Коментар

Все още купувам въпросните гуми но не повече от 100лв.за два бр.

Коментар

Аз съм съгласен и на 100 лева, ама очаквах да се обадиш. И без това не ги ползвам, само ми пречат в къщи.

Коментар

Аз съм съгласен и на 100 лева, ама очаквах да се обадиш. И без това не ги ползвам, само ми пречат в къщи.
                  Е,колега,като ти пречат цената все още ли е 100лв,или.....???

Коментар

Да

Коментар

Да
                      Да,че ти пречет или цената?

Коментар

И на двата въпроса отговора е да. Да пречат ми и да струват само 100 български лева.

Коментар

И на двата въпроса отговора е да. Да пречат ми и да струват само 100 български лева.
                          Колега,гумите ще ги взема!Можеш ли да гарантираш,че не са с балони или криви!
                          Извини ме за съвсем малкото недоверие,ама гледам все още не си от доказалите се участнице във Форума с коректност тук ... та затова!Извини ме,ако има нещо!

Коментар

Няма за какво да ми се извиняваш. Предлагам да ти ги изпратя и след като ги получиш и провериш тогава да ми ги платиш. Предполагам, че не са криви защото преди да си сменя джантите карах с тези гуми и не съм имал проблем. За балони - сигурен съм, че нямат. Ако искаш звънни да се разберем.

Коментар

Няма за какво да ми се извиняваш. Предлагам да ти ги изпратя и след като ги получиш и провериш тогава да ми ги платиш. Предполагам, че не са криви защото преди да си сменя джантите карах с тези гуми и не съм имал проблем. За балони - сигурен съм, че нямат. Ако искаш звънни да се разберем.
                              Благодаря,колега...определено ще ти звънна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X