Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся да *купя Москвич 412

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся да *купя Москвич 412

Търся си такова животно в движение.
    Може да е спрян в КАТ или бракуван

Една идея ми се е зякрястила в главата
    Прикачени файлове
    088455338две
    "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
    Джамбазов 2010г..

До: Търся да *купя Москвич 412

Какви са тези идеи Казвай да помагаме
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Здравей
      Един колега си продава неговия москвич,иска му 500 - 600 лв в движение(без агу)никога не е имал с нови номера и всичко платено до края на годината.
      Без удари и екстремни прижевявания .Автомобилът само че е в Добрич. Продава го защото синът му му подари опел
      ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Константин виж си личните

Абе сърбят ме ръцете, пък не ми се разтуря още саморая в това хубаво време , в събота може да караме ти докъде я докара или си още на трупчета.
        088455338две
        Джамбазов 2010г..

Коментар

това не е 412
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
            Търся си такова животно в движение.
            Може да е спрян в КАТ или бракуван

Една идея ми се е зякрястила в главата
            Ела до Кърджали да ти дам на дядото москвича,на 70000км,спрян от движение.Като нов е.Поздрави

Коментар

Константин виж си личните

Абе сърбят ме ръцете, пък не ми се разтуря още саморая в това хубаво време , в събота може да караме ти докъде я докара или си още на трупчета.
              Хвана ме малко финансовата криза и съм в лек застойВижда му се края вече ,към февруари смятам че ще съм готов

Ако беше казал за Москвича преди 3 месеца, щях да ти дам на дядката звяра ("Копач" 412 с двигател Лада 1600 и пет степена скоростна кутия)
              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Може и да не съм дал точно модела

Трябва ми да е да не е 408 и да не е от заострените , ще се ползва за "донорска дейност" така че коли със сънтиментална стойност .... Незнам според разбиранията на собсвеника.

Обиколил съм моргите не че нещо ама не търся скаб /щото и тя поевтиня напоследък /
                088455338две
                Джамбазов 2010г..

Коментар

Може и да не съм дал точно модела

Трябва ми да е да не е 408 и да не е от заострените , ще се ползва за "донорска дейност" така че коли със сънтиментална стойност .... Незнам според разбиранията на собсвеника.

Обиколил съм моргите не че нещо ама не търся скаб /щото и тя поевтиня напоследък /
                  Мани, мани, имам приятели в Москвич форума и напоследък едни идеи ми се въртят в главата а и те само ми палят фитилите
                  Първия москвич на баща ми е едно зелено комби от тези с 4-те кръгли фара и вертикалния стоп, ако не се лъжа модификация на 408.Помня бях още на няколко години и вечните ремонти и миризма на бензин...пуста сантименталност Чудя са ако изкочи някой такъв запазен седан дали да не се пусна на пистата да го стегна и да го подаря на бащата, както няма сега кола ще се зарадва като циганче на баничка
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

[quote=PACH;563201]Мани, мани, имам приятели в Москвич форума и напоследък едни идеи ми се въртят в главата а и те само ми палят фитилите
                    Първия москвич на баща ми е едно зелено комби от тези с 4-те кръгли фара и вертикалния стоп, ако не се лъжа модификация на 408.Помня бях още на няколко години и вечните ремонти и миризма на бензин...пуста сантименталност Чудя са ако изкочи някой такъв запазен седан дали да не се пусна на пистата да го стегна и да го подаря на бащата, както няма сега кола ще се зарадва като циганче на баничка [/quote

Ако го направиш щте зарадваш твоя баща и то доста. Това си е 1 спомен от миналото <бе голям подарак>
                    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

[quote Ако го направиш щте зарадваш твоя баща и то доста. Това си е 1 спомен от миналото <бе голям подарак>[/quote]

Ако някой от колегите има такъв в добро състояние или знае такъв нека да сподели инфо

Коментар

колега виж в мобилето има някаф мосио за 500лв.
                        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
                          Здравей
                          Един колега си продава неговия москвич,иска му 500 - 600 лв в движение(без агу)никога не е имал с нови номера и всичко платено до края на годината.
                          Без удари и екстремни прижевявания .Автомобилът само че е в Добрич. Продава го защото синът му му подари опел
                          PACH на теб ти е по близо, говорих с човека мил възрастен човек от старата генерация невярвам да лъже. Пък каза и че ще говорим за цена така че
                          За писта има доста във vbox-a ама за Божурище жужа с комбин-а кутия и ладин диференциял ще ти върши повече работа

Абе за ретро още не става ма може да направиш дълготраина инвестция за децата по-сигурно е от пенсионен фонд ха ха ха . Новата раклама ДСК-москвич
                          088455338две
                          Джамбазов 2010г..

Коментар

PACH на теб ти е по близо, говорих с човека мил възрастен човек от старата генерация невярвам да лъже. Пък каза и че ще говорим за цена така че
                            За писта има доста във vbox-a ама за Божурище жужа с комбин-а кутия и ладин диференциял ще ти върши повече работа

Абе за ретро още не става ма може да направиш дълготраина инвестция за децата по-сигурно е от пенсионен фонд ха ха ха . Новата раклама ДСК-москвич
                            Я дай малко повече инфо за москвича а може и тел на човека направо да видим какво предлага.Кой модел му е москвето ?

Коментар

И аз имам 3-4- москвича,408,412 мога и части да ви предложа мога и цели ако ви интересува нещо пишете или звъннете 0889142244
                              0889-14-22-44- ДАНИЕЛ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X