Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам плъзгач за верига

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам плъзгач за верига

За Ямаха ТТ250,но става и от ХТ.Ако нямате такава очаквам предложения за направата на нещо подобно
    Ето и снимка на частта.
    Тел 0898736505 Запрян
    Прикачени файлове
    YAMAHA WR450F

До: Купувам плъзгач за верига

Колег, може ли да пиша в твоята тема, за да не отварям друга ?? Ако не си съгласен напиши на някой модератор да редактира нужното..

Купувам "успокоител" за верига от Ямаха, може и от друг мотор или нещо универсално. За предпочитане да е нов.

Тясното място, където се захваща "успокоителят" е широко 35мм - горе долу.. Разтоянието между двете дупки е 30мм, а дължината от началото на широко до края е 90мм. Широката част е 45мм.

П.П. Съжалявам, но не мога да си намеря "пеийт-а"..

Нещо такова, като на последната снимка трябва да е. Е, може и да е не е алуминиево..
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от BikerBoyy; 02-12-08, 13:04.
    Димитър Тенев

Коментар

Защо не пробвате тук http://e-enduro.com/index.php?cPath=...5a184ce6a82d5e и при това са нови!

Коментар

Няма проблем
        Дано намериш успокоител за веригата.В темата типс и трикс имаше снимка на правен успокоител от Станислав.Може да си направиш ако не намериш.
        YAMAHA WR450F

Коментар

И аз търся такива - и двете (по-спешно ми е успокоителя, че се счупи)
          Някой ако знае дали могат да се поръчат от някой онлайн магазин, да пише.

Коментар

Колеги, нядявам се да намерите каквото търсите.

Направих малко по-модифицирани снимки..

Първоначално публикуван от dab4i_125 Преглед на мнение
            Защо не пробвате тук http://e-enduro.com/index.php?cPath=...5a184ce6a82d5e и при това са нови!
            Мерси, но няма такива модели като за моя..

Намерих подходящ водач с разтояние 30мм между дупките, но ми се струва, че ще е много къс.. -> http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA...61010010r10414
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от BikerBoyy; 02-12-08, 18:23. Причина: Добавка
            Димитър Тенев

Коментар

Съжалявам, че и аз се намъквам в темата, но за да не отварям нова пиша тук. Аз пък търся колелцето, което е от долната страна на велигата, под въпросния плъзгач. Не че не става да си приспособя, но много често се налага да ги сменям самоделките
              2015 KTM EXC 450 six days Argentina
              Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                Съжалявам, че и аз се намъквам в темата, но за да не отварям нова пиша...
                Няма проблем, поне от моя страна - все пак темата не е моя.

П.П. И аз търся такова колелце..
                Димитър Тенев

Коментар

Съжалявам, че и аз се намъквам в темата, но за да не отварям нова пиша тук. Аз пък търся колелцето, което е от долната страна на велигата, под въпросния плъзгач. Не че не става да си приспособя, но много често се налага да ги сменям самоделките
                  Няма проблеми естествено.
                  Владислав, аз си направих това колелце от една пръчка пластмаса.Отрязах точно колкото ми трябва и разпробих в центъра с по-голям свредел,защото беше с малък отвор и сега ми заспа под веригата.Въпроса е от къде можеш да намериш подходяща пластмаса.Ти каза,че ти е омръзнало от самоделки,но българина не може без Чук,Тел и Клещи
                  YAMAHA WR450F

Коментар

Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнение
                    Няма проблеми естествено.
                    Владислав, аз си направих това колелце от една пръчка пластмаса.Отрязах точно колкото ми трябва и разпробих в центъра с по-голям свредел,защото беше с малък отвор и сега ми заспа под веригата.Въпроса е от къде можеш да намериш подходяща пластмаса.Ти каза,че ти е омръзнало от самоделки,но българина не може без Чук,Тел и Клещи

Аз досега съм с вариант болт-3 лагера и маркуч-дебел, но ще пробвам като теб. Само ако някой ми даде идея от къде да намеря такава пластмаса?? Лагерува ли при теб ?
                    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Аз слагам направо парче маркуч на болта, без лагери. Издържа 4-5 карания

Коментар

Аз досега съм с вариант болт-3 лагера и маркуч-дебел, но ще пробвам като теб. Само ако някой ми даде идея от къде да намеря такава пластмаса?? Лагерува ли при теб ?
                        Колега в е-ендурото имаето и линка http://e-enduro.com/index.php?cPath=56_124
                        Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                        Gas Gas EC 200

Коментар

Не аз нямам лагер на плъзгача.Просто съм разпробил с 1мм по широк отвор за да се търкаля плъзгача.
                          На мен един приятел ми я даде,но от къде се е сдобил с нея незнам.Нямам си никаква идея от къде може да се намери.
                          24лв за една ролка от магазина не бих дал никога.
                          YAMAHA WR450F

Коментар

Търся също лява странична кора за ХТ 92-94година.
                            По възможност черна,но ако някой има каквато и да е да предлага.
                            За връзка на лични или по-горе съм оставил телефон.
                            YAMAHA WR450F

Коментар

YAMAHA WR450F

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X