Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

тъся предпазители за ръцете (кормилото) за мотор

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• тъся предпазители за ръцете (кормилото) за мотор

Търся предпазители за ръце за мотор.
    Нещо от сорта на ралигард. Втора,трета ръка - няма проблеми, защото не ми стигат стотинките за нови

Нещо като тези :

2010 CRF 250 R

Да кажа аз как се справих с този "проблем" по нашенски за ужас на някои разбирачи.
    Значи, моторът ми като го взех имаше някакви пласмасови такива, които дадоха фира още при първите бранета на цветя, така че отидох в Практикер и си купих един метър правоъгълен алуминиев профил (цената беше нещо под 20 лева, май). После две дървени летви, едно менгеме, бормашина с няколко бургии, шепа болтове и гайки неръждавейки (щот сме гъзари) и пластмасата се превърна в украса, прикачена върху алуминиева шина. Най-големият проблем беше намирането на подходящи "захватки" за кръглата част на кормилото (дето се монтират накъм средата на кормилото), но в един тукашен, софийски, магазин за крепежни елементи имаха подходящи скоби, които дори са със заварена гайка за тях! От тогава съм пей сърце - не е като оригиналдъ, ама на мен ми е достатъчно.

P.S. Митков май добре прави като слага снимки...

Коментар

колко може да е средната цена на едни такива предпазители??

Коментар

20 евра от Гърция.

Коментар

Първоначално публикуван от didkata_s
          колко може да е средната цена на едни такива предпазители??
          около 60 до 100лв. че и нагоре са новите
          2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Краси К
            шепа болтове и гайки неръждавейки (щот сме гъзари) ...
            Неръждавейката са много меки болтове, ще се изкривят при 1-вото падане със скорост. По добре си купи от Улмер болтове 8.8 здравина със покритие против ръжда. Ползвам такива от готини! Цената им е символична в Улмер. Не се лъжи да ходиш на ръковска и сливница там цените са х5!

Коментар

Уф, тоя Улмер ми е като тера инкогнита - трябва да си взимам суха храна за 3 дни докато ида и се върна, но ще видя да направя подмяна. Не предполагах, че неръждавейките са с по-слоби показатели от ръждавейките....

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                Неръждавейката са много меки болтове, ще се изкривят при 1-вото падане със скорост. По добре си купи от Улмер болтове 8.8 здравина със покритие против ръжда. Ползвам такива от готини! Цената им е символична в Улмер. Не се лъжи да ходиш на ръковска и сливница там цените са х5!
                Чакай сега, не всичката неръждавейка е мека, и тя си се дели на класове, има някои ужасно твърди, някои много еластични...само дето са скъпи.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                  Първоначално публикуван от sabin
                  Чакай сега, не всичката неръждавейка е мека, и тя си се дели на класове, има някои ужасно твърди, някои много еластични...само дето са скъпи.
                  Сигурен съм че като материали съществуват, но не съм срещал да се продават болтове от недъждавейки които да са твърди...

Коментар

Преди години режехме една стара поточна линия в Ариана (Горубляне)... И там поради спецификта на процесите (линия за бутилиране на бира, хранително-вкусова и пивоварна промишленост) имаше много детайли от неръждавейка. На някои болтове им бяха прецакани главите, видяхме се в чудо...нито се реже с ъглошлайф, нито с резак, нито се къса като го напънеш...както казват руснаците "Полный пиздец!"....Наложи се да ги изрязваме с части от агрегатите които бяха свързали....Това че тук много от детайлите които представят за "супер яка неръждавейка" са от някакво никелирано тенеке е друг въпрос.
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

кои предпазители са по-добри
                      тези "затворените" (от горната снимка на Димитър)
                      или тези с отворения край???
                      каква е разликата между двата вида?
                      кои предпазват по-добре или е само въпрос на личен избор и общ вид на мотора??

Коментар

Предпазители за ръцете

Имам на UFO PLAST модел Dakota предпазители за ръцете във жълто и в черно на цена от 48лв. Иначе с поръчка мога да ви доставя от всички модели и цветове на UFO PLAST( от новия каталог 2006год.) и не само предпазители ,а всичко което произвеждат за мотокрос,ендуро,ATV .Стока и в наличност .

Коментар

Модела Dakota е отворен отстрани и не ми върши работа.
                          В гората си трябва по-сериозен предпазител, примерно модела Explorer. Освен, че пази от удари отстрани на кормилото и при полягане на мотора предпазва малко повече ръчките на спирачката и съединителя
                          2010 CRF 250 R

Коментар

Имам и такива ,но са ..

Мога да ти доставя и такива но те са на цена 60лв.
                            www.ufoplast.com

Коментар

До: тъся предпазители за ръцете (кормилото) за мотор

Малко да посъживя темата:

търся си и аз предпазители за ръцете, обаче от тези отворените отстрани (като на мотора от първата снимка, който е на заден план).
                              По възможност втора ръка.
                              И на мене ми се иска да си взема хубави и с алуминиеви шини, обаче мотора, на който ще ги слагам струва малко повече от въпросните с алуминиевите шини , та затова си търся нещо възможно НАЙ-ЕВТИНО.
                              Всъщност нямам нищо против и хубави предпазители, ама за 10-ина лв (примерно) едва ли ще се намерят .
                              Трябват ми да пазят от разни храсталаци и шубраци, не толкова за падане - за да не си скъсам новите ръкавички по шубраците
                              Не разбирам много от такива работи, но съм виждал едни съвсем съвсем обикновени, дето май се хващат директно на конзолата за ръчките - нямам претенции към здравината на пластмасата (ако се наложи може да я подсиля с някакви тенекии нещо).
                              Също така няма проблем ако външния им вид не е чак толкова добър, може дори да са пукнати примерно, но така че да могат да се оправят някак си.
                              А евентуално едни нови такива за какви пари биха могли да се намерят?
                              И ако някой знае тук в Стара Загора откъде мога да намеря (тепърва ще тръгвам да обикалям по магазините всъщност). Едно време даже по битаците ги имаше много , но сега нямам време да обикалям.

Подаръци също приемам , ако някой ще си изхвърля старите предпазители.

Благодаря предварително на отзовалите се!
                              Hristo Draganov
                              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X