Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Информация за Тойотите на ООН в Косово

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Информация за Тойотите на ООН в Косово

Здравейте,

Преди месец разбрах, че са разпродали на местни фирми на търг доста от возилата, които са били използвани там - главно Тойота 4Рънър и ЛК. Един познат ми спомена, че имало тема тук за набиране на няколко желаещи за закупуване на подобни автомобили от там. Тъй като не намирам темата пускам нова, за да се опитам да получа информация за тези автомобили и възможността за включване към поръчката - ако не е късно разбира се.

Благодаря предварително

До: Информация за Тойотите на ООН в Косово

Аз за първи път чувам... И да е имало някаква уговорка от хора тук, то тя не е публикувана във форума.

Какви са Ленд Крузърите? 7*, 80, 100, 105 серии?...

Коментар

Да тлк 80 4.2 тд по за 5000 евро,ако се съберат повече желаещи цената още пада,имаше към 10 поста и снимки на колите,но темата се изтри?пак беше пусната в този радел?ама явно нещо е пречела?

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
        Да тлк 80 4.2 тд по за 5000 евро,ако се съберат повече желаещи цената още пада,имаше към 10 поста и снимки на колите,но темата се изтри?пак беше пусната в този радел?ама явно нещо е пречела?

Поздрави
        И аз я видях, ама някой я затри. На кого му пречеше....

Коментар

Би могла да е изтрита единствено поради неспазени правила.
          От което следва, че е някъде тук.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            И аз я видях, ама някой я затри. На кого му пречеше....
            Въпреки наличието на т.4 от Условията които сте длъжни да приемете ако желаете да се регистрирате!:
            4. Приемате и се съгласявате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват или отключват всяка тема и мнение по всяко време, ако намерят за уместно, без да е необходимо да обясняват причините за своето действие или бездействие.
            Ще отговоря:

На правилата.
            Участие в портала с търговска цел WWW.OFFRoad-Bulgaria.com е изцяло безплатен ресурс и всеки негов участник може да се ползва от възможностите му без ограничение но само и единствено за лични цели.

Участието на фирми, юридически лица или физически лица с комерсиална (търговска) цел е допустимо само след предварително получено разрешение от ръководството на портала и заплатени съответни такси.
            Какво, мислите е било намерението на участника, който е "пуснал мухата" на колегите с тези Тойоти-и?:

...Първите партиди ги продадоха за по 3000$ на автомобил. Фирмата която ги купи ми предлага за 5000 евро на брой един джип но ако са повече ще паднат от цената.
            Предполагам, никой от вас няма нищо против да получава разликата между двете суми.
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

на мен ми дава:

kograman, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
              1. Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
              2. Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.

Така че защо е изтрита,да каже човека който я е тръкнал и защо,да каже така и така,затова и да има гласност.

Поздрави

Коментар

на мен ми дава:

kograman, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
                1. Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
                2. Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.....
                До там имат достъп само модератори, споко, проблема не е в твоя телевизор
                LZ1PER

Коментар

.....Така че защо е изтрита,да каже човека който я е тръкнал и защо,да каже така и така,затова и да има гласност.

Поздрави
                  Живко, виж предходния на твоя пост.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Видях го ама вече бях поснал моя.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                      Въпреки наличието на т.4 от Условията които сте длъжни да приемете ако желаете да се регистрирате!:
                      Ще отговоря:

На правилата.
                      Какво, мислите е било намерението на участника, който е "пуснал мухата" на колегите с тези Тойоти-и?:

Предполагам, никой от вас няма нищо против да получава разликата между двете суми.
                      И кое е повече от полза за хората от форума?
                      Фирмата/човека да не спечели 1000-2000лв. или някой колега да не се обзаведе с читав автомобил на добра за БГ цена? А?
                      И аз не съм видял темата. Уж влизам във форума всеки ден.

Коментар

Ами 5000 евро на бройка е добра цена, предвид, че точно тези се продават в Германия започвайки от 6700 евро. Друг е въпросът дали и кокло е възможно да се падне от цената и дали колегата, който е пуснал темата е търсил основно изгода или е публикувал обявата главно в помощ на членовете на форума и създавайки предпоставки за взаимноизгодно коопериране за автомобилите. 3000 долара е несериозна цена, за такива автомобили и съм склонен да мисля, че това са цените за много бройки на местните търгове, спечелен от някоя тамошна фирма - тъй като доколкото съм запознат търговете са били единствено за местни фирми с оглед стимулирането им....

Коментар

Именно!
                          Ама някой бърза с гъбата/парцала

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                            И кое е повече от полза за хората от форума?
                            Фирмата/човека да не спечели 1000-2000лв. или някой колега да не се обзаведе с читав автомобил на добра за БГ цена? А?...
                            Румба,
                            Не се нахвърляйте така към Модераторите, със сигурност е от голяма полза за всички тук да има вс еповече търговци и хора, предлагащи стоки на конкурентни и атрактивни цени. Но и за тях си има правила. Ти ми кажи, защо потребители със скромни магазинчета в провинцията си плащат за "ТП", а търговци изкарващи по 1-2К на кола да не могат?... Говорим за по-малко от 50лв...

Първоначално публикуван от proscrip Преглед на мнение
                            ...Друг е въпросът ... дали колегата, който е пуснал темата е търсил основно изгода или е публикувал обявата главно в помощ на членовете на форума и създавайки предпоставки за взаимноизгодно коопериране за автомобилите...
                            Най-добронамерено, повечето тук сме Модератори, но не Психолози, изследващи бизнес профили. Ако имате възможност да видите какво количество се чисти на ден, ще се уверите, че няма как да прозрем потребителско-ориентирания замисъл зад всеки пост за продажба.

Коментар

Колега bochev, поклон пред стриктността и строгостта ви... Добре че животът ми не зависи от вашите решения. Нищо лично. rumbata е казал точно това, което и аз мисля, затова ще замълча.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X