Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам 4Х4 до 6000лв.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам 4Х4 до 6000лв.

Здравейте, Купувам 4Х4 (джип както му казваме) до 6000лв.
    Почти е задължително да е къса база като се многоумя между:
    Опел Фронтера
    Тойота
    Мицубиши
    Сузуки Самурай
    Нисан но не Патрол
    Казвам се Митко, 0896 887 975
    Z06 = Seven liters of pure troublemaker!

До: Купувам 4Х4

Колега, прегледахте ли какво има в този раздел: Автомобили, камиони ?
    Успех в търсенето.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Според моето скромно мнение за тези пари ще си вземеш не много лош Самурай, ако прибягаш до Германия - доста добра Фронтера, почти никаква Тойота или пък Нисан в добра кондиция ..... Паджерото ще е доста старо за този бюджет, освен ако не ти се кара с десен волан.... Аз на времето си мислех в този ценови диапазон да си взема Фероза. За тези пари е най-доброто (според мен) като съотношение цена/качество....

Коментар

Успех.

Коментар

Разглеждам 2-3 дни и найстина няма нищо за тиа пари...
          За десния волан няма грижи, карал съм кола с десен волан и не ме притеснява но... дочувам че след не много дълго време щели да забранят автомобили с десен волан да се карат в БГ (имам предвид с БГ номера) дали има нещо такова?
          Z06 = Seven liters of pure troublemaker!

Коментар

Колегата е пров за Фероза - но 6000 са много за това чудо. Търси бертоне/ фероза с двигател на БМВ / карам такова и е доста надеждно и не харчи много.
            :D Мога да помогна на всеки - стига да не ми иска пари !

Коментар

Имам 2 джипа - фронтерата ми стана излишна, но немога да се разделя с нея за 6000 и е дълга база, дизел. Ако все пак имаш желание да разгледаш и да обсъдим друга сума, аз има какво да си взема от нея, като започна с гумите, а ти ще трябва да има какво да добавиш...

0885848248 ако се решиш
              RANGE ROVER

Коментар

Винаги казвам че всяка кола си има цена.В перфектно състояние до 6000 можеш да вземеш Самурай,Витара,Фероза.За другите марки които си изброил хич не се хаби,ще набиеш още толкова за да стане кола.Успех с покупката.
                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

До: Купувам 4Х4 до 6000лв.

Здравей ако те заинтересува Фероза погледни моята ако проявиш интерес може още малко надолу
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...EE%E7%E0%F2%E0
                  Успех в покупката
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

Мога да предложа и мойта колица - Терано 89г. 2.4 бензин моно с газ.

По нея съм правил следното:
                    Преди месец: нов съединител+лагер, гумички на клапани, горни и долни шарнири.
                    Малко по-преди това: сменено масло на скорости и раздатка.
                    Още по-преди това: ново задно гърне, задни биелетки и самоделно направен тампон за тръбата на ауспуха (разбирам от каучук и мога сам тези работи).
                    Сменени всички амортисьори - предни Монро, а задните ги забравих като марка ама бяха по-скъпи.
                    Сменени свещи и дистрибуторна капачка, предни накладки
                    Преди две години изкърпена и цялостно боядисана - сега има тук таме дребни забележки от ръжда (само отдолу на колата и на задния капак отвътре - около 4 см ръждиво петно.)
                    Газовата уредба е със смесителна плочка и колата дава разход 13 газ смесено със скорост до 100км./ч. иначе вдига без усилие 140-150.
                    С колата вървят 4 комплекта гуми:
                    1. Зимни
                    2. летни
                    3. Минусови джанти 15 за много широки гуми барабар с гуми - за около 1 лято ще стигнат - 5бр.
                    4. Кобри ама без джанти
                    Имам за нея сума ти гумени части и резервен компютър

Предстои да и оправя задните накрайници на долните носачи и колата е супер.

Километраж: 250000.

Купих си я сам от Фулда 2003г. и досега никога не са пресрочени масла и ремъци.
                    виж я тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...9&postcount=54

Цена : 5500лв. за всичко по-горе (и 10 литра ракия ще ти дам да почерпиш за новата кола)

Координати:
                    Драго
                    0896 62 62 56
                    drago1979@abv.bg
                    Последно редактирано от nickbochev; 07-11-08, 20:40. Причина: коригиране на линк
                    Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

Колега аз си продавам витарата http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=44319
                      [SIZE=4][COLOR=red]Искам България чиста[/COLOR][/SIZE]

Коментар

Митко сигурно си е намерил вече джип, но ще използвам неговия пост за да не пускам отделна тема.
                        Едни познати внесоха преди 2-3 дни TLC 73 с 2LT и Heavy Duty окачване /ресьори/.
                        Не успях да я огледам с подробности, но цената е 5000лв.
                        Ако някой има интерес - на ЛС или да ми звънне да му кажа къде е джипа 0888978188

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=44800

Коментар

Аз мога да ти предложа не лош Самурай http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=39698 за момента му търся 4800.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=43601

да пусна и мойта Тойотка,,,,

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X