Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам мото ботуши

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам мото ботуши

Търся да закупя мото ботуши - няма значение дали за ендуро или пистов.
    Изискванията ми :
    - да са запазени
    - 42 номер.
    - прилична цена.

Намирам се в Казанлък, може и по куриер.

За контакти, понеже нямам прави на лс. -> 0897 422 112, Калин
    .

До: Купувам мото ботуши

авторско: имам фокс ф3 се водят на положин сезон за 150 ти пра6там ако иска6 де ? снимки ще кача довечера

коригирано (без да се променят думите и словореда): Имам фокс ф3 се водят. На половин сезон. За 150 ти пращам ако искаш де ? Снимки ще кача довечера
    Последно редактирано от nickbochev; 02-09-08, 22:10. Причина: от извъшената корекция се разбира защо
    Опел Корса В 1,4 82 коня
    Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
    Ямаха ХТ 600Е
    Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Дай малко снимки, за да видя за какво става въпрос.
      Актуални към текущия момент, ще е добре, за да знам в какво състояние са.
      Някакви забележки ?
      .

Коментар

в добро састояние са !! скоро ги взех и ме мога да свикна да карам с тях и затова ги продавам
        Прикачени файлове
        Опел Корса В 1,4 82 коня
        Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
        Ямаха ХТ 600Е

Коментар

Ясно.
          Виждам че си ги купил тука от форума, от колега за 100 лв. и сега искаш да ми ги продадеш за 150 лв, защото са ти неудобни, така ли да разбирам ?
          .

Коментар

имаха малко за зашижане и сам ги оправилкакто си предсениш?
            Опел Корса В 1,4 82 коня
            Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
            Ямаха ХТ 600Е

Коментар

Малко за зашиване ?
              Ако нямат забележки сега, бих ги купил на цената, която ти си ги купил.

Отделно продължавам да търся и други ботуши, ако някой има.
              .

Коментар

Здравей,имам ботуши обути само един път, 42 номер-200 лв.-0888300834,пращам и по кориер
                Прикачени файлове

Коментар

за 100 лв няма да ги дам !!!поне за 130 ако ги иска6 ?
                  Опел Корса В 1,4 82 коня
                  Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
                  Ямаха ХТ 600Е

Коментар

Колега виж тези http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...743#post474743

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                      Добре изглеждат, но търся 42 номер.
                      Блгодаря все пак.
                      .

Коментар

Колега, миналата година и аз бях луднал на тая тема - поръчах си от Щатите ботуши за ендуро Answer - бяха към 200$, с голям мерак ги дочаках и веднага се метнах да ги пробвам. За късмет още на първия път ме хвана страхотен порой из Родопите, но аз съм спокоен - нали съм с екип като Робокоп! За моя изненада обаче, като влезнах в няколко по-дълбоки локви и усетих как краката ми се намокриха! Оказа се че въпреки всичките му там ластици и стяги, водата си минава по цепката отстрани. Тези ботуши имат една особеност, влезне ли вода - няма излизане! Така че целият ден после си джваках до вкъщи. В началото бяха много твърди и определено затрудняваха превключването на скоростите и задната спирачка, колеги ме успокояваха че скоро ще се отчупят, обаче и до ден днешен са си доста неудобни според мен. Карал съм десетина пъти с тях, но в последно време изобщо не ги поглеждам. Определено имат значение за защита на крака при падане и при лек дъжд, но като цяло мисля че не си заслужават набутването. Не знам за теб, но аз обичам да оставя мотора някъде и да продължа нагоре пеша - е тогава вече походката на Робокоп ти е гарантирана!
                        Honda XL600LM, 1987
                        Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                        Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнение
                          е тогава вече походката на Робокоп ти е гарантирана!
                          Силвестър Георгиев
                          МК "Безделниците" Своге
                          Suzuki DR250S

Коментар

Мойте са 44 Gearne цена 300 лв
                            Прикачени файлове
                            [I] Георги Недев
                            Motocross Lifestyle !! :twisted:
                            [/I]

Коментар

Колега аз имам едни GЕАRNE SG10 43номер.Ама според мен ще ти станат щото и аз нося 42 по принцип ама тези ми стават!
                              Ако имаш интерес ще кача снимки и цена ще ти кажа
                              KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X