Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Ключ за мигачи. Терано 2.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ключ за мигачи. Терано 2.

От къде мога да купя такова нещо утре? Ключа и лостчето, което стърчи от кормилната колонка?
    Не че някога съм имал кой знае кво мнение за тия кочини, обаче днеска ме втрещи. Инженерите им по тока са очевидни идиоти. Това на фирмата Нисан де. Компютъра не умее нищо, освен да лъже и да умира. А тукашните търговци са просто мошенници. Кво да е - след три седмици. През зимата нощем пеша Коняво го минавам по-бързо бе, тъпани.
    Японските коли са хубави, здрави и надеждни, да? Откровен буклук, който не може и да бъде изкаран на пътя.

Re: Ключ за мигачи. Терано 2.

Първоначално публикуван от Стефан
    ...Японските коли са хубави, здрави и надеждни, да? Откровен буклук, който не може и да бъде изкаран на пътя.
    бате на колко бири сме

Коментар

На ни една, иначе щях да кажа такова, че и модераторите щяха да се парализират.
      Как ще обичаш да наричам кола, която убива заради отказ във второстепенен превключвател? Заради това се обезточава цялата кола. Цялата. И лампи няма, и двигател, и нищо. А завоите са заледени, брат ми има само едно семейство, а аз имам само един брат.
      Остави моите чувства, кажи нещо умно за таланта на конструкторите.
      Тая кочина е на 5 години и 120 000, не е виждала друго освен асфалт и фирмен сервиз. А двигателя вече е сменян, щото заклини от прегряване. И се разпада по такъв вълнуващ начин.
      А брат ми с жена си и детето са на тоя свят още по чудо.
      Нисана е супер кола!

Коментар

Стефане,тя за 5 години и 120000 ,много е претърпяла,тая кола
        B+

Коментар

накъсо ли е дал ключа, ако има някви връзки с компа може да е направил поразии вътре

Коментар

Де да я знам, много ми беше студено и бях капнал. Утре ще я изтърбуша. Ама това все едно трябва да се купи, а па баровците разправят мазно за три седмици, сякаш им искам небостъргач а не някво ключе - консуматив ... И дребни чаркове нямат, егати фирмаджиите(((
            Още не ме е хванало любопитството, яко се уплаших. Аз да бях - се ми е тая, ама с тях кво щеше да стане ...

Коментар

Що бе Стефане на моя Нисан мога и ключа да изключа (даже и ключа ще извадя) и пак работи двигателя и всички жизненно важни за движението системи.
              Проблема според мен е че доста автомобили произведени в последните години от инженерна гледна точка има сериозно предоверяване в електрониката. Например едно БМВ щеше да ни изтрепе защото видиш ли маслото му станало на хххх километра и ядец нема палене. Оправданието в сервиза беше "ми да сте гледали лампичката за маслото бе селяни"
              Ето и още един случай Рено Меган 4х4 (във Франция е случая с наши приятели) след натрупани грешки в компютъра в завой блокира колелата и .... колата 2 пъти през таван. Слава богу нямаше жертви. Е после имаше извънсъдебно споразумение за хххх пари, но колко струва човешкия живот.
              Така, че в електрониката има хляб, но това предоверяване за момента не води до нищо добро.

Коментар

Точно заради тая работа съм бесен. Кво се правят на улави? Елементната база не е чак такова чудо. Резервиране на системите няма. С какво право избират алгоритми, които извеждат цялата архитектура от контрола на човека? В друга терминология това се казва капан. Опит за убийство. Да ги вземат дяволите. Винаги всичко може да се счупи по принцип, чудо голямо. Въпроса е какви са последствията от счупването на разните работи. Термина "живучест" е на поне няколко хиляди години. Най-малкото откак хората плават по моретата. Не се иска и да измислят нищо, само да си знаят мястото и да не правят глупости.
                Не щеш ли обещават да се стопли, след малко ще вървя да гледам кво става.

Коментар

Стефане , тъкмо бяхме свикнали на среднощните ти изцепки , ама ти почна и рано сутрин ! Не разбрах само дали е ранно пиянство или тежък махмурлук ! Алкохолния ти делириум зай почна да се прелива от нощ кък ден и пак към нощ и.... !
                  Мисля че тук във форума се бяхме разбрали да няма такива крайни изцепки относно МПС-тата (особено когато си нямаш и най - малка представа от колата ) . Преди даваше изключителни технически мнения , ама напоследък си извън всякакви норми ! дали не започна да се мислиш за господ !Ако си имаш някакви лични проблеми , моляте не неги пренасяй във форума ! Хайде поспри с тези истерични изцепки !
                  Относно тераното искам да ти кажа , че не се дава на много класни джипки(нямам в пред вид професионално подготвените) ! Няма да споря с никой , готов съм да карам , а и тези които са ни виждали ще го потвърдят!От 8 месеца го карам 98% офроуд и не се е повредило нищо , а вярвай ми не го жаля !
                  Извинявам се на съфорумците , но всичко си има граница!
                  PS да прегрееш Терано-2 се иска талант ! А , вярно , става въпрос за брат ти
                  PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                  КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                  0899187766

Коментар

Re: Ключ за мигачи. Терано 2.

Първоначално публикуван от Стефан
                    ...Японските коли са хубави, здрави и надеждни, да? Откровен буклук, който не може и да бъде изкаран на пътя.
                    Свърши с американските коли , сега метна Японските !Откривам залагания - кои ли ще са следващите ! Не пропускайте и марсианските , щото и на тях няма да им прости !
                    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                    0899187766

Коментар

Нито темата нито диалога нито съдържанието са смислени...Заключeно!
                      VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X