Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся 2бр. ендуро

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся 2бр. ендуро

Здрасти на всички! Търся два броя ендуро за лек офроуд. Хубаво /но определено не задължително/ е да са от една марка, модел за по-лесна подръжка. Цената да е до 2000 лв/бр. - DR, TT, XT, KLR,XL,XR......... Нали не поставих неизпълними условия

Да бе да, като подарък ли ги искаш По-добре си купи едно за 4000лв. отколкото две за по две. Иначе ще са доста стари за тези пари и по-солена ще ти излезе поддръжката.
    No bike - no fun!

Коментар

Като гледам има доста ендура за тези пари в мобиле.бг Просто исках да дам шанс на някой от този форум да се отърве от стария си мотор. А относно броиката, щом съм писал 2 значи ми трябват 2!

Коментар

Приятелски съвет (само между двамата)!
        По-добре търси 2 Х 3000, тъй като ако вземеш за по 2000, неминуемо ще ти струват след много кратък период от време 3000 понякога и повече.
        Или минимум 2500
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          Приятелски съвет (само между двамата)!
          По-добре търси 2 Х 3000, тъй като ако вземеш за по 2000, неминуемо ще ти струват след много кратък период от време 3000 понякога и повече.
          Или минимум 2500
          ... и пак обаче ще имаш мотор за 2000!

Моторите за около 2000лв са черна дупка за $$$, естествено има и изключения, ако се чустваш късметлия

Коментар

Honda XL600RM с ел. и кик стартер 1600лв.-0888472753-Митко.

Коментар

Колеги,не съгласен с вас!
              Това,че Disem иска да купи мотор за по-малко от 2000лв. не значи,че няма да може да намери,или пък ще е някой,който да не става за нищо!!!
              Аз лично взех моя даже за малко-по-малко и от 2! Вярно хвърлих още една хилядарка,обаче няма елемент по мотора да не е прегледан и при повреда да не е подменен с нов!
              Сега съм сигурен,че няма да имам никакъв проблем относно техническото му състояние (Естествено никой не е застрахован)!!!
              И каква е гаранцията,че и за 4000лв.няма да му пробутат някой мотор,на който му е взета "душичката" и е нагласен само за да може да се продаде!!!
              Не ме разбирайте погршно обаче! И аз съм на мнение,че новото си е ново-няма спор в това> Но с малко повече късмет и с търпение може да се постигне това желание!!!
              Не съм ли прав!?
              "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
              А+
              LZ1DRZ

Коментар

Евгени, има и изключения, както каза Събин, но те са мноооого(както казва Митков ) малко !!!
                Преди три години всички на куп си взехме 5 броя "леки" ендура от едно място. Всички уж вървяха. Аз дадох 3000 за един ДР250 -93 г, а останалите от 1700 до 2000 за едни тесли XL 250R, от които най-младото беше 89 г. Две години не пипнах нищо по Сузукито и го продадох на Дидо от Севлиево, който го кара година без проблем и той го продаде.
                Познай на XL-ите колко неща им смениха?!
                Мисълта ми е, че всеки, който продава все пак си прави сметка в какво състояние ну е мотора и му слега такава цена, която мисли, че заслужава. Е, има и мошенници, но те понякога не разбират какво губят като печелят така. Понякога по-късно разбират, особено ако попаднат на купувач с характер!
                -------------

Коментар

Много си прав в това отношение!
                  Може би аз случих с евтин мотор,защото го купих от приятел и знам как го караше и потдържаше!
                  А относно Suzuki-то,което си имал.....мисля,че тази марка произвеждат доста издържливи мотори! Самият аз карам Suzuki и съм доволен! На това натоварване и каране,на което го подлагам издържа без проблем....засега
                  Но имам ли малко повече финанси-веднага го сменям за някоя Yamaha!!!
                  А+
                  LZ1DRZ

Коментар

Мотори карам от 14 годишен - а това беше отдавна , така че имам ясната представа какво мога да получа срещу 2000 лв. особенно през зимата. Ако внимателно прегледате обявите, ще видите, че топ цената за изпитано ендуро като примерно DR600 Dakar или DR Big рядко првишава 3000 лв. и то през сезона! Излишно е да ви припомням, че в Дупница ги дават на килорам

Honda XL600RM с ел. и кик стартер 1600лв.-0888472753-Митко.

Къде да го видя?

Коментар

My friend, ти говориш за ендура тип "струг".
                      Да, те вървят по толкова, но отдавна вече морално остаряха!
                      Отнасям се с уважение към колегите, които още ги карат поради липса на достатъчно средства за да сменят, но смятам, че и те скоро ще го направят.
                      -------------

Коментар

Пак искам да наблегна, че ми трябват за ЛЕК офроуд, така че и такива "стругове" са ОК! При това ми напомнят за младоста

Коментар

Е, тогава ще намериш. Опитай наистина в Дупница.
                          И на двете места внасят доста такива.
                          -------------

Коментар

Disem,
                            искам да ти кажа,че решението ти за т.н. "струг" според мен е добро!
                            Изброените от теб мотори могат да се намерят на посочените от теб цени и то наистина през зимния период е сравнително по-евтино!
                            Аз карам Дакар 600 и то за 1500лв. Взех го с дефект,но за 1000лв.всичко се оправи! Вярно,карам "гондола" както го наричат някои колеги но в сравнение с предишните ми мотори е достатъчно мощен и пъргав!
                            Но моят съвет е да търсиш мотор от човек,а не от Дупница!
                            (пак повтарям:това е мое мнение)
                            А+
                            LZ1DRZ

Коментар

dr 500
                              dr 800 big
                              0888892978

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X