Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търси се .NET програмист

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търси се .NET програмист

Здравейте,

Търси се програмист на .NET, Работа за UK фирма, доста атрактивно заплащане (София). Знам че надали има такива хора тук, но все пак ако има някой ще се радвам да сме колеги . За Job description И повече детайли на ЛС или Email.

Важно!!!: Ако някой от вас ми препоръча такъв човек и той започне работа, препоръчителят получава 250 лв.

Телефон: 0885155778 - Жоро.
    Email: jkolarov(at)abv.bg

До: Търси се .NET програмист

Малко нова информация, длъжността е за джуниър програмист и наградата се вдига на 500 лв. Работодателят е http://www.portraitsoftware.com/. Офиса се намира в Офис Сграда КРИТ (бизнес сграда на годината от 2006 или 2007) на кръстовището на България и Гоце Делчев. Освен конкурентната заплата която ще предложим има и стабилен социален пакет. За повече информация на ЛС или Email.

Няма ли безработни програмисти, или техни познати тук във форума?
    Последно редактирано от jkolarov; 09-07-08, 14:35.

Коментар

Дано намериш!

Аз като гледам какъв е глад мисля,че ще ти е трудно.

Все пак отново: успех!
      Георги Гатев

Коментар

Търси по ВУЗ-овете. Намери някаква връзка с преподаватели. За тая награда ще ти намерят човек. Пък и за в бъдеще.

Народа се изчекна. Мързи ги да програмират. Сега е модерно само да цъкаш с мишката, и да "хакваш" готови неща.

Глада е огромен.
        Последно редактирано от sparkybg; 09-07-08, 15:44.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мда... ако изпадне някой дай и насам един
          Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Вярно, че народът нещо го мързи да копа напоследък. Идеята с преподавателите в университетите наистина е добра. Сещам се за няколко човека с .Net ама всичките си работят.
            Vitara 2.0 V6
            Honda CRV (Gen 1)
            Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
            ВАЗ 2131

Коментар

Какви вузове по това време бе хора, всичкото студент е зарито в пясъка . А нашта работа клони към спешна. Не забравяйте че има скромна награда от 500 лв за човека препоръчал бъдещ работник. И изискванията не са големи (ние ще си го научим )

Коментар

Аз съм го работил това - сега съм QA.
                Но не съм убеден че си струва да се местя при вас - убедете ме ?

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
                  Аз съм го работил това - сега съм QA.
                  Но не съм убеден че си струва да се местя при вас - убедете ме ?
                  Прати ми CV и ще се опитам (между другото търсим и QA, но не толкова спешно.

П.С. Получих СМС от онлайн системата на Мтел от Чавдар, който твърди че ми е изпратил мейл. За съжаление не съм получил мейл, а не мога да отговоря на СМС-а му. Чавдаре, ако четеш това моля те свържи се с мен. Наградата от 500 лв важи до края на седмицата, а утре е петък, след това отново ще е 250лв.

Коментар

Хайде пратих.

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
                      Хайде пратих.
                      Благодаря,
                      получих го! Най-вероятно утре ще се свържем с теб!

Коментар

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
                        Прати ми CV и ще се опитам (между другото търсим и QA, но не толкова спешно.

П.С. Получих СМС от онлайн системата на Мтел от Чавдар, който твърди че ми е изпратил мейл. За съжаление не съм получил мейл, а не мога да отговоря на СМС-а му. Чавдаре, ако четеш това моля те свържи се с мен. Наградата от 500 лв важи до края на седмицата, а утре е петък, след това отново ще е 250лв.
                        Колега, ако QA може да работи от вкъщи имам интерес! Чакам хлапе и имам нужда да съм до семейството си! Нямам някакви безумни изисквания - прати лично да се разберем!

Коментар

Съжелявам, но не е опция. Ако и преди си работил нещо подобно, знаеш че не става от вкъщи. Имам колега с дете на 2-3 седмици, какъв точно е проблема - работното време е напълно нормално, с един час обедна почивка - ако си наблизо може да се прибираш.

Коментар

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
                            Съжелявам, но не е опция. Ако и преди си работил нещо подобно, знаеш че не става от вкъщи. Имам колега с дете на 2-3 седмици, какъв точно е проблема - работното време е напълно нормално, с един час обедна почивка - ако си наблизо може да се прибираш.
                            Наблизо е Кърджали... така, че благодаря, но май по-добре някой друг. Успех!

Коментар

Здравей,
                              понеже имам един познат, който наскоро завърши информатика и сега си търси работа, ще помоля за малко повече информация. Най-вече относно изискванията, тъй като доколкото знам досега не е работил с .NET, но в момента кара курсове по С#.

Поздрави,
                              Чавдар

email: chacho[at]mail.bg
                              tel: 0883339062

П.С.: Пратих мейл и смс миналия четвъртък, но явно нещо не се е получило.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X