Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся ендуро (350;600см3)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся ендуро (350;600см3)

Искам да си намеря ендуро-350 или 600 кубика ,сравнително по-нисичък и да не е италянски!!! Предпочитани марки: Yamaha XT,TT; HONDA XR,CR; KAWASAKI KLR;
    Пишете на ЛС или на тел. 0898408118-Любо

Suzuki DR 600 устройва ли те?
    "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
    А+
    LZ1DRZ

Коментар

Става ама ми е мн висок!!! В гората трудно ще го владея,нисък съм и ще ми е трудно!!!

Коментар

Значи не може и XR 400 и XR 600, които също са високи
        Всъщност ти колко си висок
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

e ми аз съм 1.75м , затова гледам да е по нисак но да е малко по висок това не ми пречи.

Коментар

ама тия модели дето ги изброи по-горе те всички са МАГАРЕТА.

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo 600
              e ми аз съм 1.75м , затова гледам да е по нисак но да е малко по висок това не ми пречи.
              Аз съм 1.76, но съвсем малко си свалям мотора. Ако си вземеш нещо по-леко, можеш да караш и по-висок мотор, защото дори и да залитне, по-лесно се удържа
              Май при нас се продава един XR 400 - '97, но не съм сигурен. Ако искаш да проверя?
              -------------

Коментар

Виж в КУПУВАМ-ПРОДАВАМ един KLX-R от Германия.

Коментар

Пичове, понеже Lyubo 600 не е в мрежата ме е упълномощил да пиша вместо него!!!
                  Да ви кажа той си е 70 кила с мокри дрехи!!! Не му е проблем да кара 60 като кубатура ами проблема е височината!!!
                  Жоре,тоя мотор дето предлагаш ми харесва ама държи висока цена!!! Търсим нещо "по-народно"-нали се сещаш!?
                  А+
                  LZ1DRZ

Коментар

Еми по-ниско от Др не знам, повечето ДР600 и Хл600 са доста ниски, аз също съм 1,75 но то си е до свикване май. Аз пък точно висок искам за гората

Коментар

Аз също карам ДР и ми е добре на височина!!! Обаче все си мисля че ямахите са по-ниски!!!
                      А+
                      LZ1DRZ

Коментар

Хм...Рикиту ролерче ли искате да кара Като свикнеш с владеенето на мотора не ти трябва нисък за гората. Аз съм точно 1.75 и винаги ми се е искало ДР-а да е по-висок, че доста често остъргвам по някой друг камък. На по-новите мотори двигателя е прибран нагоре и не се бърка да се смъкне повече, а и шока пак е прилично корав като се поразпъне да се смъкне височината.
                        No bike - no fun!

Коментар

Колега е това е моя мотор. http://mobile.bg/perl/main.cgi?topme...574&f1=details
                          Висок съм 1,75 и съм 64кг.
                          Мотора е изключително нисък за класа си сравнявайки го с другите в групата(XL,XR,TT,KLR), което беше и причината да го избера.

Коментар

Първоначално публикуван от Dido_DR
                            Хм...Рикиту ролерче ли искате да кара Като свикнеш с владеенето на мотора не ти трябва нисък за гората. Аз съм точно 1.75 и винаги ми се е искало ДР-а да е по-висок, че доста често остъргвам по някой друг камък. На по-новите мотори двигателя е прибран нагоре и не се бърка да се смъкне повече, а и шока пак е прилично корав като се поразпъне да се смъкне височината.
                            Има разлика между кроса и ендурото
                            В ендурото често се налага да се подпираш, там където теренът е труден и скоростта ниска. Траял с камъни например, когато не знаеш кой камък на къде ще те запрати или ще спре мотора ти. В такива ситуации съм виждал как Мериман, който не стига до гърдите на повечето от колегите си се търкаля яко, макар че е голям цар.
                            Дори напоследък наблюдавам тенденция новите модели ендуро да им свалят заводски височината на седалката. Има дори нова разработка на Хонда специално за траял в гората, който е с много голям клиранс, но с много ниска седалка и моторът изглежда малко странно, но ще видим дали ще се наложи като го пуснат.
                            -------------

Коментар

Съгласен съм с това! Интересно е че като правят ревюта на мотори в Дърт Райдера, примерно, винаги избират карачи с големи разлики във височината, но както казваш при мотокроса, който кара си кара без значение дали и като Кармайкъл или като Евъртс.
                              No bike - no fun!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X