Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Градска Кола до 2500лв.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Градска Кола до 2500лв.

Малка "женска" кола за града, от рода на Punto,Saxo,Polo... 4/5 врати. Дайте някакви предложения Ако ми кажете и мнения за съответните коли... пак ще ми е от полза . Лека вечер.

До: Градска Кола до 2500лв.

Колега аз карам Шкода фелиция 1995г. 1,3 55конски сили сложих и газово и съм доволен гори ми 10-12 градско(варна) но не я щадя въобще, вече съм на 230 000км(като я взех преди 5 години беше на 147 000км) много корав двигател(сменени са само гумички на клапани защото започна да гори по 2 литра масло от смяна до смяна,а сега едвам 100грама) сега имам разбити тампони на амортисьорите, и можеби ще сменям единия накрайник,преди една година сменях цялата рейка(212лв от Еуратек), и накладки и обичайните консумативи, общо взето за мен колата е добра ама са и малко много годините,
    „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Марка: Ланчия
      Модел: У
      Двигател: 1,1
      Производство:1998 година
      Пробег:121 000км
      Цвят: Златен металик
      Екстри: Ел. стъкла, CD-MP3, парктроник и др.
      За контакти: 0889 444 071
      Цена: 3000 лв.
      Уникален дамски автомобил за градски условия
      Прикачени файлове

Коментар

Продавам Хонда Сивик, 1.5 16V, 1990г. с метанова уредба. С 9.50 лв минава 160 км градско(Варна) и 200 км извънградско.
        Колата е в перфектно техническо състояние, като има дребни забележки по външния вид - малко ръжда по веждите, леко провиснала предна броня.
        цената е 2650 лв.
        Колата е във Варна, тел 0897808254, Иван.

Коментар

Първоначално публикуван от iventy Преглед на мнение
          ...........
          Колега, офертата не отговаря на условието "цена". Цитирам заглавието: "... до 2500 лв."

Успех в търсенето на колегата Suzuki_Sj410. И като намери, да се похвали тук с придобивката.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
            Колега, офертата не отговаря на условието "цена". Цитирам заглавието: "... до 2500 лв."

Успех в търсенето на колегата Suzuki_Sj410. И като намери, да се похвали тук с придобивката.
            Обещавам, Колега. Чакам един автовоз от Италия, да видим какво ще стовари... Имам ги на предвид и постнатите обяви.

Лека Вечер. И честит Имен Ден на Всички с името ПЕТЪР И ПАВЕЛ.

Коментар

Най-общо казано, избягвай автомобили с бензинови двигатели с работен обем по-малък от 1.2 - 1.4. Не вървят, а по наблюдения в/у няколко автомобила, на различни производители, градско (софийско) харчат като "истинските" коли 7-9 л/100. По всякакъв начин избягвай недоразумението на Опел - трицилиндровата Корса 1.0/12V.
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Прикачени иконки

Коментар

пост № 3
                  пост № 8
                  Открийте някакви разлики между двете публикации.

Колега iventy, между двете ти публикации има само 5.
                  Предполагам, не смяташ колегите тук затолкова късопаметни.
                  Преглеждай темата преди да правиш нова публикация.
                  Последно редактирано от nickbochev; 29-06-08, 22:15. Причина: изтриване на прикачени картинки
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Такаа... тъпсих,гледах,питах.... и за 2500-2700 с климатик и 4/5 Врати намерих само РенО КлиО! Казаха ми да търся дизел от Рендетата, ама няма. та Това са избранниците:

Renault Clio 1.2 /Климатик/ 2150лв.http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...230&f1=details

Renault Clio 1.4i /Климатик,AirBag,Нов Внос-Германия/ 2499 лв. http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...258&f1=details

Renault Clio 1.4rti /Климатик,ABS,Airbag,90к.с./ 2900 лв. http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...635&f1=details

Сега ако ми кажете нещо, като насока. Кое ви се вижда, по-така. Споделете нещо... всичко ми е полезно. Все пак ... OffRoad-Bulgaria.com... Форума на Форумите!

Лека Вечер, Колеги и Колежки.

Коментар

Здравей ! Имам една Корса, 1.7 дизел (мотора е на Исузу). 96 година, 2 еърбега, хидравлика. Има годишна винетка, платен годишен данък. Разхода е приятен
                      Ето една снимка: http://photo-zona.net/images/user194..._corsa008..jpg

Писал си до 2500. И аз малко не отговарям на изискването, но ако ти харесва колата за малко над 2500 може и да стане
                      Телефона ми е 0885 044380.

Коментар

Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнение
                        Такаа... тъпсих,гледах,питах.... и за 2500-2700 с климатик и 4/5 Врати намерих само РенО КлиО! Казаха ми да търся дизел от Рендетата, ама няма. та Това са избранниците:

Renault Clio 1.2 /Климатик/ 2150лв.http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...230&f1=details

Renault Clio 1.4i /Климатик,AirBag,Нов Внос-Германия/ 2499 лв. http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...258&f1=details

Renault Clio 1.4rti /Климатик,ABS,Airbag,90к.с./ 2900 лв. http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...635&f1=details

Сега ако ми кажете нещо, като насока. Кое ви се вижда, по-така. Споделете нещо... всичко ми е полезно. Все пак ... OffRoad-Bulgaria.com... Форума на Форумите!

Лека Вечер, Колеги и Колежки.
                        Бягай много далече, освен ако нямаш собствен сервиз.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                          Най-общо казано, избягвай автомобили с бензинови двигатели с работен обем по-малък от 1.2 - 1.4. Не вървят, а по наблюдения в/у няколко автомобила, на различни производители, градско (софийско) харчат като "истинските" коли 7-9 л/100. По всякакъв начин избягвай недоразумението на Опел - трицилиндровата Корса 1.0/12V.
                          Дай критерий за невървене. И истинска бензинова кола с градски разход под 10, дето да върви.

Всяка малка кола (до размер на VW Polo да речем) и с мошност от 60 кончета нагоре си върви перфектно.

IMHO точно големите двигатели не са подходящи за градско, ако целиш пъргавина.

Дизели не коментирам. Там е друга бира, но и читава нафта трудно се намира, а за тия пари със сигурност ще се купи някоя гробница, дето цяла зима няма да може да мръдне от гаража/паркинга.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Преди години, когато купувахме първата кола на жената гледахме нещо малко (Polo, Fiesta, Corsa,..) и накрая купихме Citroen ZX 1.4i
                            Мнооого добра возия, прилично голяма (няма го клаустрофобичното чувство), маневрена, 1.4 мотора (75 к.с.) много добре й приляга, не ръждясва. Гледам в мобилето че такива от 1995-1996 производство са 2-2.5к. Само дето модела се произвежда до 1997, след това става Xsara и цената - друга.
                            Градско харчеше 8-9 бензин, 10 газ.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              ... а за тия пари със сигурност ще се купи някоя гробница, дето цяла зима няма да може да мръдне от гаража/паркинга...
                              Стиииига бе човек ! Ти уби всичко! Каже нещо повече за Клио-то.
                              А някъв "японец" ...можете ли да препоръчате. А Ситроена (ZX) го гледах.... истествено вкарват само ****** комбита!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X