Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Бартер, колело за 60CSX или 76CSX

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бартер, колело за 60CSX или 76CSX

Порариха ми едно колело от Холандия, чисто ново, некарано досега. Даже гумите не съм му напомпал, защото нямам помпа. Не съм колоездач,нито обичам да карам колело.Мисля че такъв тип колела се наричат "маултайн байк",ама не съм сигурен...Заменям го за един gpsmap60Csx или gpsmap76CSX...След малко ще се опитам да кача негови снимки...

До: Бартер, колело за 60CSX или 76CSX

Спред мен офертата ти е абсолютно неизгодна. Колело от този клас, закупено от магазин, струва не повече от 250-300 лв. Помисли дали да не предложиш и доплащане за ГПС-а
    [URL="http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3742&AlbumId=115312&PhotoId=6567279"][/URL]

Коментар

Пожелавам успех с продажбата, но това колело е дори доста под 300лв. и то в магазини като Метро.

Коментар

За съжаление не знам как вървят цените на колелата?Но съм съгласен за 300лв да го продам...

Коментар

Колегите са прави! А и вилката е обърната назад или завъртяна на 180 градуса спрямо кормилото

Коментар

Колегите са прави! А и вилката е обърната назад или завъртяна на 180 градуса спрямо кормилото
            Това оправя ли се?И изобщо какво означава това?М/удугото Няма никакъв проблем "просветените" да пишат критика,на никого няма да трия коментари!!!Не съм такъв...Даже ще се радвам,защото ще мога да науча нещо ново,а съответно и да получа реална оценка на това което притежавам,в което няма нищо лошо?

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
              Това оправя ли се?И изобщо какво означава това?

Това означава, че това ограденото в червено трябва да е ОТПРЕД, а не отзад, както е в момента, чат ли си? Има един болт в горния край на оста на кормилото (ограденото в зелено), развиваш го малко (разхлабваш го т.е.) и завърташ долната част на вилката докато си застане както трябва - спирачния апарат трябва да ти е ЗАД вилката, а не отпред, както е сега
              Доколкото виждам, в твоя случай след като разхлабиш болта трябва да завъртиш вилката на 180 ° ПО ЧАСОВНИКОВАТА СТРЕЛКА

П.П. Да взема и аз да трампя моя маунтинбайк, който е дори с алуминиева рама за един GPS ли ....
              Последно редактирано от HD; 17-04-08, 22:19.
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Оправя се разбира се, разхлабваш кормилото от централния болт и въртиш само джантата като кормилото трябва да си остане така а джантата да направи половин оборот около кормилото.

Май много сложно обяснявам

Ха писали сме заедно, ама HD е по ясен от мен

Коментар

Това означава, че това ограденото в червено трябва да е ОТПРЕД, а не отзад, както е в момента, чат ли си? Има един болт в горния край на оста на кормилото (ограденото в зелено), развиваш го малко (разхлабваш го т.е.) и завърташ долната част на вилката докато си застане както трябва - спирачния апарат трябва да ти е ЗАД вилката, а не отпред, както е сега
                  Доколкото виждам, в твоя случай след като разхлабиш болта трябва да завъртиш вилката на 180 ° ПО ЧАСОВНИКОВАТА СТРЕЛКА
                  Благодаря за помощта,веданага ще го поправя...Надявам се нищо да не му повредя...
                  П.П. Да взема и аз да трампя моя маунтинбайк, който е дори с алуминиева рама за един GPS ли ....
                  Аз съм на вит да ти намеря един 60CSx с година и половина гаранция, в замяна на твоя маунтайн байк...

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
                    Аз съм на вит да ти намеря един 60CSx с година и половина гаранция, в замяна на твоя маунтайн байк...
                    Сигурен ли си? Защото моето колело в момента струва към 230-250 лв някъде И навремето толкова си струваше, хич не им падат цените
                    Нямам снимка в момента, но е горе-долу като твоето, само че е с алуминиева рама
                    Hristo Draganov
                    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Сигурен ли си? Защото моето колело в момента струва към 230-250 лв някъде И навремето толкова си струваше, хич не им падат цените
                      Нямам снимка в момента, но е горе-долу като твоето, само че е с алуминиева рама
                      ...мии да...беше тъпо от моя страна да поставям такава тема,преди да съм запознат
                      Май най добре ще е да помоля модераторите да преименуват темата или да я изтрият,за да направя нова.Примерно "продавам колело,предложете цена"...Предпочитам да го дам на някой на който му се спортува и ще му достави удоволствие,вместо да хваща прах в мазето ми...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X