Здравейте, колеги!
Не зная, дали точно този раздел е правилният (ако "обявата" ми е за друг раздел, моля да бъде преместена там!), понеже не купувам и не продавам, но в скоро време може да имам нужда от работно помещение под наем, затова е добре да се осведомя предварително.
Става дума за сигурно помещение в Пловдив
, с големина около 80-100 кв.м. , височина поне 2.70 метра ; да има ток и вода ; както и голяма врата с ширина над 220 см, през която да може да премине автомобил. Нещо от сорта на някаква постройка, тип "голям гараж за 2-3 коли" или някакво малко хале, по възможност без прозорци и дебнещи в близост крадци
, където да работя по един проект на спокойствие (което включва периодична немного силна "симфония" от шлайф, зеге и бормашина
, но ще компенсирам с хубава музика от касетофон
). Може и да е голям гараж/постройка в нечий двор на сигурни хора, но наистина да има място за поне 3 дълги коли.
Ако някой има информация или направо разполага с такова помещение, ще ми бъде от голяма полза, защото има голяма вероятност в близките месеци да наема подобно местенце за около 8-12 месеца, с възможност за постоянен наем след това.
Помещението ще ми е нужно за лична работа, може да е опушено, без мазилка, с паяжини и т.н.
, няма значение, трябва ми да работя в него, а не за магазин. За съжаление, навсякъде намирам обяви най-вече за магазинни помещения, чийто наем е колкото половин кола
. Лично аз нямам възможност за огромен наем, но и не възнамерявам да го наемам на безценица. Предпочитам доволни да има и от двете страни.
За контакти - тук в темата, чрез ЛС или на Skype: bobi4mai
Казвам се Борислав.
Предварително ви благодаря!
ПП: нямам GSM
Не зная, дали точно този раздел е правилният (ако "обявата" ми е за друг раздел, моля да бъде преместена там!), понеже не купувам и не продавам, но в скоро време може да имам нужда от работно помещение под наем, затова е добре да се осведомя предварително.
Става дума за сигурно помещение в Пловдив

Ако някой има информация или направо разполага с такова помещение, ще ми бъде от голяма полза, защото има голяма вероятност в близките месеци да наема подобно местенце за около 8-12 месеца, с възможност за постоянен наем след това.
Помещението ще ми е нужно за лична работа, може да е опушено, без мазилка, с паяжини и т.н.

За контакти - тук в темата, чрез ЛС или на Skype: bobi4mai
Казвам се Борислав.
Предварително ви благодаря!
ПП: нямам GSM