Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Препоръчайте ми, моля!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Препоръчайте ми, моля!

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
    На начинаещ шофьор - голям джип с железни брони. Вервай ми няма да има проблеми с шофирането. Но трябва да я научиш да паркира. Другото - няма да я засичат и ще си кара нормално.
    Така постъпих с жена ми. Невероятно доволна е. Иначе както се оказа вече на втората ми джипка която е автоматик заради жена ми. Автоматик задължително. И да е висока да няма проблеми с тротоарите.
    А дали другите участници в движението ще са доволни от начинаещ шофьор с умения, клонящи към нула + значителния злотворен потенциал на 2 тона метал?
    Аз мисля, че трябва първата кола да е малка и друсаща, за да не губи връзка с реалността и да развие инстинкт за самосъхранение и усет към автомобила.
    Освен това новите малолитражки имат изненадващи резултати на краштестовете, в случай, че си загрижен за безопасността на половинката си
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Колега вземи една корсичка 94'-98'!
      Удобна кола за начинаещ/управление,габарити,комфорт/
      Те т'ва е Баце...

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        А дали другите участници в движението ще са доволни от начинаещ шофьор с умения, клонящи към нула + значителния злотворен потенциал на 2 тона метал?
        Аз мисля, че трябва първата кола да е малка и друсаща, за да не губи връзка с реалността и да развие инстинкт за самосъхранение и усет към автомобила.
        Освен това новите малолитражки имат изненадващи резултати на краштестовете, в случай, че си загрижен за безопасността на половинката си
        Всичко зависи от манталитета на водача. Жена ми е кротка като мен. Не нахалства на пътя - но съм я научил и да не си дава предимството. Когато спазваш ограниченията или се движиш успоредно с потока няма как да навредиш никому, освен ако той не е решил, че е по великия и ненаказуем и ненараним шофьор.
        Та това е. А всеки се съобразява с 2 тона управлявани от жена.
        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

"Женщина за рулем - обезяна с гранатой"
          Понякога е по-добре да "си дадеш" предимството за да няма кръв.
          Има и по-големи от нашите коли, управлявани от к'вото се качило...

Коментар

От опит знам (две коли съм сменил за жената Рено Клио и Сеат Ибиза) само една пасна Сузуки Самурай. Малко, удобно, изключително некомфортно и много забележителна джипка. Нейната е 80и година, но тя е доволна защото и до ден днешен се обръщат покрай нея (жени кво да ги правиш). Аааа и да не забравя ЦВЕТА е много важен. На моята е сигнално жълт (а се възприемат розово и червено)
            Така, че изобщо не се опитвай да разбереш жена си, а и вземи каквото тя иска. От опит ти казвам, ще я докара работата пак до там.

Коментар

Първоначално публикуван от Веселин (linux.lab) Преглед на мнение
              От опит знам (две коли съм сменил за жената Рено Клио и Сеат Ибиза) само една пасна Сузуки Самурай. Малко, удобно, изключително некомфортно и много забележителна джипка. Нейната е 80и година, но тя е доволна защото и до ден днешен се обръщат покрай нея (жени кво да ги правиш). Аааа и да не забравя ЦВЕТА е много важен. На моята е сигнално жълт (а се възприемат розово и червено)
              Така, че изобщо не се опитвай да разбереш жена си, а и вземи каквото тя иска. От опит ти казвам, ще я докара работата пак до там.
              Ако е бременна не я пускай в Самурайчето Освен, ако не е спряло
              За другото съм съгласен

Коментар

Точно в напреднала бременност жена ми си караше спокойно рънъра, и после с бебето в столчето си ходеше по консултации.

А това, че има "Има и по-големи от нашите коли, управлявани от к'вото се качило" важи в много по-голяма степен, когато една начинаеща женица кара малка схлупена колица.

Незнайно как докарах и рима...

Иначе някога мойто мнение беше същото: едно туинго или друга малка двувратка. Историята обаче показа друго. Поне в моя случай.
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Ха! Моята жена ми взе нивата и така и не ми я върна, за мен си взех друг таралясник. Да не мислите че има хидравлика? Серво на спирачките нямаше по едно време, даже.

Единствената беда е, че взе да се репчи на големи машини. Имаме следи от трамвай и тир. Дъбоки.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Ха! Моята жена ми взе нивата и така и не ми я върна...
                    Жена ти те обича))) Пази си я

Коментар

Жена ти те обича))) Пази си я
                      Знам, и си я пазя. Тя, защо не пази нивата, е въпросът.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Знам, и си я пазя. Тя, защо не пази нивата, е въпросът.
                        Първа награда - Нива
                        Втора награда - две Ниви

Коментар

Първа награда - Нива
                          Втора награда - две Ниви
                          Тва в кое съревнование?

Коментар

колеги а за тази ланчия какво ще кажете 3200лв тел 0889444071
                            Прикачени файлове

Коментар

Става за града иначе за дълго ще и трябва тунинг малко,че да не хвърля матор на всеки километър.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                                Става за града иначе за дълго ще и трябва тунинг малко,че да не хвърля матор на всеки километър.
                                Братовчеда кара такава 1.2 6-степенна кутия. И на дълго става !
                                Не е магистрална бегачка но не е толкова спъната и определено няма да хвърли ни мотор, ни нищо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X