Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

купувам гуми 20 цола

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• купувам гуми 20 цола

Търся да си купя поистаркани стари гуми от кросов мотор 16 цола за симсонка. Важното е да са здрави и да са някъква сносна марка да неса напукани.
    Ако някой има и ги е приготвил за исхвърлане ще се радвам да ми услужи.
    А и ако знаете някъде да се продават нови за тези модели с по агресивна шарка на сносни пари като за ранга на модела...
    Лек ден!
    Последно редактирано от DINI; 21-01-08, 21:42.
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

До: купувам гуми 20 цола

Не знам "симоснка" какво е, но ако имаш предвид Симсонка тя е на 16 цола, 20-ки много-много не се предлагат, задните са 17-18-19 а предните 21 или 19. Май някой руски тучове са на 20 цола М61 ако не греша.

Коментар

До: купувам гуми 16 цола

Грешката е моя. Всичко е оправено.
      Ако можете да помогнете ще се радвам.
      лек ден и късмет

Коментар

Едно време на мойта Симсонка и бях взел Trial мисля към 16лв струваше, не беше баш ендуро, но с доста оръфан грайфер, сега да е станала макс 25. после взех Митас-ендуро, с шипове като кросова, но с по-ниски бутони, бях я платил 35лв.в маг.Ендуро, при лелките струваше 50лв. начи и сега да е към тази цена...Но трайалката честно казано много си заслужава, изключително мека гума и лятото много добре се държи.

Коментар

Дай ми координати на магазина. В София ли се намира като хода натам да ида да погледна и да купя, че да и поразбия маслото малко

Коментар

Баща ми за MZ-та за отзад скоро си е взел гума, нещо средно меджу кросова и траял й е грайфера, за съжаление обаче не мога да ти я покажа на снимка, защото мотора е в Априлци, пък аз съм си в Стара Загора. Не знам отъкъде каза, че я е взел, но спомена някъде към 20-ина лв, ОБАЧЕ е по-балонна и за Симсоняка няма да стане (ще опира отстрани) А иначе за кросови гуми, абе на 65 кубиковите кросови моторетки (или 85 кубиковите), поне едната гума не е ли 16 цола?
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от DINI Преглед на мнение
              Дай ми координати на магазина. В София ли се намира като хода натам да ида да погледна и да купя, че да и поразбия маслото малко
              магазина на ТРАЯЛ е на кръстовището на България и Гоце Делчев на партера в дългия блок... http://www.ukazatel.com/sofia_map.php?l=%C5
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                Баща ми за MZ-та за отзад скоро си е взел гума, нещо средно меджу кросова и траял й е грайфера, за съжаление обаче не мога да ти я покажа на снимка, защото мотора е в Априлци, пък аз съм си в Стара Загора. Не знам отъкъде каза, че я е взел, но спомена някъде към 20-ина лв, ОБАЧЕ е по-балонна и за Симсоняка няма да стане (ще опира отстрани) А иначе за кросови гуми, абе на 65 кубиковите кросови моторетки (или 85 кубиковите), поне едната гума не е ли 16 цола?
                Калниците неса проблем. Симсонката е от старите с огромни калници. Ама за кросаците незнам и аз така си мислех да ползвам нещо карано и хубава марка, но...
                Тедо, мерси за инфото като ида в София ще ида да проверя за гумите. Ако ми харесат 4 парчета веднага зимам
                Лек ден

Коментар

Представителството вече не е там, аз моята гума оттам я бях купил преди, но някъде към крайните квартали се изместили. Поне от година не са там.

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
                    Представителството вече не е там, аз моята гума оттам я бях купил преди, но някъде към крайните квартали се изместили. Поне от година не са там.
                    Много лошо. От къде да намера тогава такива гуми?
                    Гичев може ли да помогнеш или...
                    Лек ден и късмет

Коментар

Ами при лелките на Одрин, в магазин Ендуро, в нета няма ли нещо за представителство на траял? Чух че са се преместили но къде не знам, другия вариант е някоя китайска, те са евтини пък и вече има под път и над път китайски моторетки.

Коментар

Момчета,не се кахърете много за цените. Тази година и при гумите както и при акумулаторите ще има цени нагоре. Мога да ти предложа поне 5-6 вида с шарки с размер 16-2.75

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X