Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся ендуро 125сс

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся ендуро 125сс

Здравейте на всички и весела коледа!

Търся японско ендуро 125сс до към 1700-1800 лв.

Какво бихте ме посъветвали да взема,за което да се намират части лесно?

Благодаря предварително на всички отговорили

До: Търся ендуро 125сс

За сега мотора не се продава, но в скоро време мисля да се обзаведа с друг. Мотора е Honda MTX 125 R. 1989 година снимки има в тази тема. До месец-два го пускам на цена 950 лева... Като цяло това което ме накара да се замисля за продажба е едно точно определено място, където не ми стигна малко мощност... Иначе мотора си е добре! Има какво да се направи по него, но двигателя е в добро състояние. Карал съм го само с Motul Scooter pro (мотора е двутактов!) и не за друго, а защото не искам простотии...

Ако трябва да го опиша, като поведение - машината е доста прощаваща, лека е и търпи глупостите които правя без сериозно да ми се опъва... Има си характерната експлозивна мощ във високите, 5 степенна скоростна кутия и е добра за новобранец или за леки разходки. Ако огледаш темата "Разходки около Кърджали" ще видиш къде карам. Не се напъвам за високи скорости, защото не е това което търся, но си карам!

Поздрави и успех!
    Последно редактирано от господин никой; 03-01-08, 14:22. Причина: typo...

Коментар

Първоначално публикуван от berserkerbg Преглед на мнение
      Здравейте на всички и весела коледа!

Търся японско ендуро 125сс до към 1700-1800 лв.

Какво бихте ме посъветвали да взема,за което да се намират части лесно?

Благодаря предварително на всички отговорили
      Ако добавиш още някоя друга стотинка отгоре, може да ти предложа моя Сузуки ТС 200Р 2т. - 95-96-та г. и аз не съм сигорен коя точно е
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

КТМ 125 ехс 95година безупречен незнам дали ще можеш да го караш на 3та се изправя само с газ без помоща на съединител -2500лв.

Коментар

Първоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнение
          КТМ 125 ехс 95година безупречен незнам дали ще можеш да го караш на 3та се изправя само с газ без помоща на съединител -2500лв.
          Колега заинтригува ме КТМ
          Пусни някоя снимка ако можеш

Коментар

има снимки в мобилето на ктм мисля че е третата обява на илона-стефани там е 2700

Коментар

има снимки в мобилето на ктм мисля че е третата обява на илона-стефани там е 2700
              Бартер нещо за КЛР600 перфектен и доплащам

Коментар

имаме такива два по принцип ние продаваме мотори и предпачитамеПАРИТЕ

Коментар

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...642&f1=details

за този дзВер ли става дума
                  Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

АХА

Коментар

имаме такива два по принцип ние продаваме мотори и предпачитамеПАРИТЕ
                      ОК.По принцип дърпа ли тоя КТМ

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                        ОК.По принцип дърпа ли тоя КТМ
                        Изказа се... крос, 2т., дърпа и то яко, щом на 3-та се изправя само с газ, направи си изводите сам особено ако си 60-70 кила и можеш го владееш добре, в гората немогат да те снигнат... (по тежките мотори, като моя и твоя)
                        KTM Fen

Коментар

идва да го прова едно момче от Ст.Загора имал клр600 и беше много сербез ама като слезе леко му трепереха ръцете и вика -аз мисля че моя мотор дърпа

Коментар

идва да го прова едно момче от Ст.Загора имал клр600 и беше много сербез ама като слезе леко му трепереха ръцете и вика -аз мисля че моя мотор дърпа
                            Колега видях мотора хубав е ама в момента нямам пари иначе сам мераклия на крос
                            Поздрави.

Коментар

Ендуро или 4ист крос е!!!
                              [COLOR=darkorange][B][SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=7] [/SIZE][SIZE=5]
                              [/SIZE][/B][/COLOR]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X