Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

ИЖ 58 книжки

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: ИЖ 58 книжки

Здравейте, купувам книжки за двуцевна ловна пушка ИЖ 58 (16 кал).

Приложено прикачвам файл (свален от един от ловните форуми) като по-конкретен ориентир.

Детайли тук или на лично съобщение.
    Телефон: 0 шест осмици 629

Инструкция_2_ИЖ 58 М.pdf
    Последно редактирано от Малкия Румба; 21-02-18, 11:53. Причина: Добавяне на телефонен номер.
    Дела трябват, а не думи.

От: ИЖ 58 книжки

Ако те интересува за ИЖ-54, изнамерих я. Две години, след като продадох чифтето, ама я намерих, барабар с паспорта.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20180217_143753.jpg
Прегледи:1
Размер:604.7 КБ
ID:5781197
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Много готина, но нека я вземе някой който има такава.
      Аз на моята наследствена 58 също й имам паспорта, излязла е от завода на 30 дек. 1965, но бих искал да й намеря и книжка, да си седи ей така, за кеф.

Благодаря все пак
      Дела трябват, а не думи.

Коментар

Вече я предложих на ЛС на купувача. Твоята тема ме подсети, че е редно книжата да са при него. Благодаря!

Коментар

Аз проявявам интерес към бумагата за 54ката. Мога да я купя например.
          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Аз имам 54 ама нямам книжка. А Цецо е гад неземна.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
              Аз имам 54 ама нямам книжка. А Цецо е гад неземна.
              Отказвам се в твоя полза тъй като си по възрастен. Във Варна няма ли оръжейници, щото моята я обезкостих тотално и сега е с английски приклад, а аз не знам английски. Все пак там е флотският арсенал. То не,че пушката е нещо специално, крадена пушка Круп.
              За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                Отказвам се в твоя полза тъй като си по възрастен. Във Варна няма ли оръжейници, щото моята я обезкостих тотално и сега е с английски приклад, а аз не знам английски. Все пак там е флотският арсенал. То не,че пушката е нещо специално, крадена пушка Круп.
                Благодаря младежо. Оръжейници има. Аз съм единия, за сега без документ. Преди да започна с джипките цял живот с това съм се занимавал. Ама тихо, че още бият. Скоро смятам да се завръщам в правята вяра. Моята я взех за 300, че нямаше други оферти. Луфтове и корозия няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо
                  Оцапахме яко темата, не без мое участие. Извинявам се!
                  Няма проблем, хубава дискусия се заформи, явно има интерес към подобни книжки

Само да видим дали ще започнат да се появяват още
                  Дела трябват, а не думи.

Коментар

Колеги ксерокса е измислен много отдавна
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                      Колеги ксерокса е измислен много отдавна
                      Така е, ама тази е много дебела, има няма 10 листа.
                      Тази земя, по която тъпча сега,
                      тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                      тази земя – не е моя земя,
                      тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                        Вече я предложих на ЛС на купувача. Твоята тема ме подсети, че е редно книжата да са при него. Благодаря!
                        Книжките заминават при купувача, тук ще пусна сканирани копия. Не ми се получи от първия път с конвертирането от PDF към PNG. Нищо не се чете, след малко ще опитам в друг формат.
                        Последно редактирано от Тропчо; 20-02-18, 20:34.

Коментар

Сколасах, накрая. Това е стигнало от книжката до мен:

Име:01.jpg
Размер:452.6 КБ
ID:5782123

Име:02.jpg
Размер:337.0 КБ
ID:5782124

Име:03.jpg
Размер:393.2 КБ
ID:5782125

Име:04.jpg
Размер:474.6 КБ
ID:5782126

Име:05.jpg
Размер:442.7 КБ
ID:5782127

Име:06.jpg
Размер:449.2 КБ
ID:5782128

Име:07.jpg
Размер:433.7 КБ
ID:5782129

Име:08.jpg
Размер:429.8 КБ
ID:5782130

Име:09.jpg
Размер:429.5 КБ
ID:5782131

И паспорта, доколкото би представлявал интерес:

Име:10.jpg
Размер:469.2 КБ
ID:5782132

Име:12_copy.jpg
Размер:421.7 КБ
ID:5782134

Име:11_copy.jpg
Размер:526.9 КБ
ID:5782133

Един лист липсва- 7/8 страница. Това съм получил, това давам.

Коментар

Ех че готино

Аз предлагам преди да я продадеш да я сканираш на pdf за да може да се запази. Ако нямаш възможност ще помагаме.

А книжката за ИЖ58 продължава да се издирва
                            Дела трябват, а не думи.

Коментар

Благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X