Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам джип дълга база като основен семеен автомобил,който ще ходи и по черно

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Купувам джип дълга база като основен семеен автомобил,който ще ходи и по черно

Здравейте.
    Търся гореспоменатия джип с нелекото условие да става и за семеен и за горско каране.Занимавам се с трюфели,та ми трябва място за кучета.Не държа много на боя,така и така ще замине бързо по клонаците,то е ясно.Имам Волво V70,98-ма,но ще ми е тежко да поддържам и него,та или ще го бартеросам,или ще го оженя,ако взема джип.Реално погледнато нямам дълги магистрални преходи,така че ще прежаля комфорта на комбито.Предпочитам истински джипове с рама,като паджеро ,диско ,нисан терано2.7 ,Галопер дизел и подобни.Бюджет -5000 лв за покупка,и евентуално 2000 за гуми и консумативи.И нещо важно-без десен волан.
    Ще съм благодарен за всякакви предложения и насоки.Нов съм тук,и май не мога да получавам лични,така че си оставям номера тук : 0887149278 Митко.
    Последно редактирано от Tanatos123; 07-06-16, 19:06. Причина: допълнение

От: Купувам джип дълга база като основен семеен автомобил,който ще ходи и по черно

Познавам района на Попово от много години. Предполагам, че търсиш трюфели в горите край Дралфа. Препоръчвам за тая цел ЛР Дисковери-1, дизел, 1997-98, внос от Италия, с климатик. Преглед на канал - задължително!
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

От: Купувам джип дълга база като основен семеен автомобил,който ще ходи и по черно

Не ,в обратна посока търся,като там района е планински,с много ниви,коловози и т.н.Дилемата ми е че ми се налага да ходя и до Варна,до Шумен,Русе,и с някое дърво не ми се лашка.Паджерото ми се струва добър компромис,както и Галопера.Само че намирам и Рендж Роувъри на по 3.500-4000 с пружини,та вече станах разноглед,и оттам и нуждата от съвет.Приемам и предложения с конкретни коли.Трябва и да е климатизирана,все пак 21 век сме

Коментар

Не мога да повярвам че нямате никакво предложение за мен

Коментар

При така поставени условия, аз бих се спрял на Диско2.
          Голям и удобен, по-евтин за поддръжка и по-икономичен от Паджерото и други негови японски събратя.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Маверик с ръжда по купето, и лагери за смяна в скоростната кутия? Само, че е бензин 2,4, с газ.
            Разхода в левове е по-малък от дизела, но това би трябвало да го знаеш и без това. Гуми BF Goodrich AT, грайфера е над 50%, може би даже над 60, така на око...
            Ползвам го само за зимата, и не съм оставал никъде с него(в града де, за гората дълкгата база е неподходяща), има и климатик, миналата година го зареждах.

Срещу 3000 ще се разделя с него.

П.П. Нещо в профила се е сбъгясало, и не пише, че съм от Шумен, ма на-от Шумен съм.
            Ако искаш телефон-0898 942541
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Благодаря за предложението,ако може и някакви снимки,както и предполагаема цена за ремонта....или направо друга кутия може би от моргата?

Коментар

Мога да предложа дискавъри 1 1995 г. дизел с всички необходими екстри в т.ч. и прясно зареден работещ климатик, годишна винетка и ГО, без нужда от последващи инвестиции (освен ако не искате МТ гуми) точно за определената цена.
                Ще бъде свободно за продажба след 10.07. и не е обявено към момента.
                Ако имате интерес пратете едно ЛС с имейл за снимки.
                Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Първоначално публикуван от Tanatos123 Преглед на мнение
                  Благодаря за предложението,ако може и някакви снимки,както и предполагаема цена за ремонта....или направо друга кутия може би от моргата?
                  Мога да го наснимам, но щом казваш, че минаваш често през Шумен- най-добре мини да го видиш. Така се придобива много по-реална представа.

Обади се предварително, да не би да съм на работа, или някъде другаде.

0898 942541

Ето в тази тема се хвалех като го купих:
                  http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=149054
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Мога да предложа джипа от този пост -> http://www.offroad-bulgaria.com/show...04#post2596704 Mitsubishi Pajero 2.5 TDI, 1993 г., дълга база, 7 местен. В поста съм описал какво съм правил като цяло по него. Най-важното е. че купето е изкърпено, грундирано и боядисано в долната си част. По бегли спомени ще се опитам да кажа, какво съм сменял и ремонтирал по него: нови 4 дискови спирачки с накладки, нови спирачни маркучета, сменени масла на двигател, скоростна кутия, раздатка, преден и заден диф, блокажа на задния диф и раздатката си работят. Сменени са задните пружини с чисто нови, както и 4 нови амортисьора. В момента е с друга задна броня, доста по-усилена от предната, има "степенки" и багажник на тавана със светлини. По двигателя са сменяни маркучите на охладителната система и термостата, както и е почиствана самата охладителна система. Има нова гарнитура на клапаните, сменян е семеринга на коляновия вал. Бях сменял и някакъв О-ринг на задния диф (не съм сигурен, дали О-ринг се наричаше). Като цяло е това, но има някои други неща за смяна. Желателно е да се сменят тампоните по окачването, както и да се ремонтира секторната кутия, понеже има луфт. Това се сещам за момента. Джипът все още не съм го пуснал да се продава официално, но към този момент на теб мога да ти го предложа на цена от 4900 лв. Ако проявиш интерес, телефонът ми е в подписа.

Коментар

Благодаря на всички за предложенията,но ми се иска машината да не е за някакви глобални ремонти,искам да я обслужа и да я карам.Мисля/гледайки цените по сайтовете/ че сумата,която съм приготвил е достатъчна за такъв автомобил.Друг е въпроса че предпочитам да го взема от човек от форума,заради мошениците,навъдили се навред.

Коментар

Темата е за ключ-купих камиончето

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X