Здравейте от известно време мисля да си взема боен пистолет. Ориентирал съм се към Валтер Р22 или Зиг Зауер москито отново 22 калибър. Идеята на 22 калибър е по евтиния боеприпас при посещение на стрелбището, но бих разгледал и други варианти стига да не са нещо от сорта на Макаров и ТТ. Така , че ако някой обмисля да се раздели с пистолета си нека предлага. С предимства са офертите от региона на Бургас
Обява
Свий
Правила на Форум "Купувам"
Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.
Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:
1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.
2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.
3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.
4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).
5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.
6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.
7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.
8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.
9. Бутонът "Уведоми за публикация"
от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.
Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.
ВАЖНО !
1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.
Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.
Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.
За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.
Пожелаваме Ви успешни сделки!
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.
Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:
1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.
2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.
3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.
4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).
5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.
6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.
7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.
8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.
9. Бутонът "Уведоми за публикация"

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.
ВАЖНО !
1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.
Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.
Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.
За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.
Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко
Боен пистолет
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Боен пистолет
Повечето пистолети от този калибър не обичат ефффтинки патрониВземи си револвер поне е всеяден!Някога имах Ruger MK III 512 бях много доволен но е скучно.....дупка в дупка
driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Имам Walther P22 .22LR и Glock 26 GEN 4 9x19 .... да ви кажа като стрелям за кеф с Валтера съм като хирургНо имаи на предвид че Валтера е махнат към патроните .... с арсеналските не всеки път оспява да презареди. Глока няма претенции и тръпката е друга
Аз въобще не мога да ги сравня двата .... просто са две различни неща .... все едно да правиш съпоставка между АТВ и кросов мотор. Всяко си има своята тръпка.
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
Mercedes Benz ML55 AMG
Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6
Коментар
-
Ако ще е .22 - револвер. Има интересни предложения с по 9 патрона в барабана - чудо.
Ако е 9мм - колкото човеци, толкова и мнения. Ако кинтите са фактор - Астра, Аркус, ЧЗ от пищолите и разни Тауруси от ревлверите можеш да намериш до къ 450- 500 лв.42
Коментар
-
За всеяден пистолет в калибър 22lr- Ruger Mark 3, Mark 2 или 22/45. Ама стават само за стрелбището. За 9мм ... мазало... /имам вече една чанта с 9 милиметрови, още не знам кой е най-добрия/.
Я давай на принципа "Мечо Пух"- вземи няколко, все един ше ти пасне!
Да утрочня- горното ми мнение е базирано на ситуацията тук- "влизаш, избираш, плащаш" и ако не става, пак на ново. Лимита го поставя само благоверната "абе, ти колко патлака събра?"...
Коментар
-
Най добрия вариант е моя . Имам си пистолет за в гората ТТ ; многозаряден пистолет в подходящ за градските условия калибър 9х19 Аркус 94 и за кеф и евтини боеприпаси Марго 22лр . Иначе ако трябва да избирам само едно бих си взел един револвер с два барабана . Калибъра 22 wmr е достатъчно добър за самоотбрана все пак не сме в Сирия . В Стар форс имаше едни чешки револвери за които търговците твърдяха че са изцяло стоманени . Имаше ти в разновидности от 3 до 6 инча цев .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Аз бих си взел Берета .22. Казват, че това било оръжието на "Мосад" за мокри поръчки.
А те няма да се спрат на ненадеждно оръжие. И е красиво /за мен/.
Иначе револвер /може и чешки/ с два 10 зарядни барабана за магнум и ЛР е добър вариант.
сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнениеАз бих си взел Берета .22. Казват, че това било оръжието на "Мосад" за мокри поръчки.
А те няма да се спрат на ненадеждно оръжие. И е красиво /за мен/.
Иначе револвер /може и чешки/ с два 10 зарядни барабана за магнум и ЛР е добър вариант.
driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение... "абе, ти колко патлака събра?"...Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
Mercedes Benz ML55 AMG
Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеНе е този а М70 е така наречената "МОСАДКА"
Не внимавах в снимките.сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнениеПрав си![emoji2]
Не внимавах в снимките.08седемшест5едно513четири
Коментар
-
Първоначално публикуван от Валентин Стоилов Преглед на мнениеПрилича на този, но не е баш: "онзи" има и една специфична резба в края на цевта. Имаме няколко от тях в магазина, но в .32ауто, със все това, дето се навива отпред. Това ми е един от любимите пищови, който и до сега се чудя защо още не съм запасал на колана...
Ма то не можем /само Бенца/ всичко което ни харесва да го запашемсто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
Коментар
-
Значи за евтините боеприпаси не говорим за по 12стотинки патрона но и на цена от 22-25стотинки за патрон 22 калибър е над два пъти по евтин от 9х19. Иначе ако е 9х19 най ми допада Глок 26 но цената ми идва дебела. Лимита ми е до 400лв. Иначе ходих да разгледам във ВИП-а и пробвах един Ругер 22 калибър направо по моята ръка беше излят ама цената беше 950лв ;( . Револвер не искам, може и да греша. Идеята ми е да си купя евтин пистолет най вече за кеф в стрелбището , и все пак да му прилича външния вид. Много благодаря за мненията и насоките но не виждам предложения
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар