Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Лидълско зарядно за акумулатор.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лидълско зарядно за акумулатор.

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
    Нaпрaвих зaпитвaне, зa товa с дисплей. Днес ми звъннaхa и ми кaзaхa че след 2 седмици щяло дa имa пaк.
    Ако се уредя,ще си купя и с дисплей.
    .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
    Киа спортаж2000тди 98г
    Ауди А3 1.9ТДИ
    Каравана Аdria 390Q

Коментар

Тъй, тъй карайте сега и аз съм заразен, като свински грип сте да знаете
      Сега остава и аз да ги чакам тия 2седмици.
      Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
      freelander 1,8 2001g.

Коментар

Не знaм дaли във всички. Във формaтa нa зaпитвaне трябвaше дa се посочи клон във Вaрнa.
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Ако някой не се уреди със зарядно,ще пусна една бройка от моите ,както казах имам 5 бр.едно ми стои за резерва за леката кола,но досега не е ползвано.
          След двете седмици обаче..
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

С Лидълското зарядно, ако акумулатора ви е паднал под 6V не може да го зареди. Мисли си, че е 6 волтов и му пуска толкова и се започва едно мигане на лампички. Трябва друго зарядно да вдигне над 8-9V и тогава може да се ползва. Аз моето ще го сменям по някое време.
            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
              С Лидълското зарядно, ако акумулатора ви е паднал под 6V не може да го зареди. Мисли си, че е 6 волтов и му пуска толкова и се започва едно мигане на лампички. Трябва друго зарядно да вдигне над 8-9V и тогава може да се ползва. Аз моето ще го сменям по някое време.
              Абсолютната истина. Преди няколко дни и аз се "сблъсках" с тази "чудатост". Добре, че старото, бойно българско зарядно от преди 30 години тръгва без да задава въпроси .
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

Става ли нещо от акумулатор на 12 V, който е паднал под 6V? Аз утрепах един след като го изтървах под 9 V.

Коментар

Първоначално публикуван от HEMO Преглед на мнение
                  Пратих го,в книжката с инструкции има касова бележка,пази я защото е в гаранция все още [emoji6]
                  Получено.
                  Благодаря колега!
                  Киа спортаж2000тди 98г
                  Ауди А3 1.9ТДИ
                  Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
                    Получено.
                    Благодаря колега!
                    Със здраве да си го ползваш[emoji6]

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Terziev Преглед на мнение
                      Става ли нещо от акумулатор на 12 V, който е паднал под 6V? Аз утрепах един след като го изтървах под 9 V.
                      Вторият въпрос е - стaвa ли дa се ползвa кaто 6 В ?

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
                        Вторият въпрос е - стaвa ли дa се ползвa кaто 6 В ?
                        В упътването пише 6в. до 14Ач.
                        В процес на разучаване съм.

Не е лошо, някой да премести темата на подходящо място.
                        А има и подобна тема,може да коментираме там.
                        Последно редактирано от georgipetkov64; 19-02-16, 12:59.
                        Киа спортаж2000тди 98г
                        Ауди А3 1.9ТДИ
                        Каравана Аdria 390Q

Коментар

Аку дали става, не зарядното.

Коментар

6 волтовите акумулатори са с много по-малък размер, едва ли 12 волтов може да се събере на мотора и да върши работа.
                            Oбикновено умира една от клетките, и става 10 волтов акумулатор.
                            Последно редактирано от Ivan Terziev; 19-02-16, 14:42.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Terziev Преглед на мнение
                              Зависи колко е стоял разреден.Темата е за друго обаче.
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Добре де какво им е толкова хубаво на лидълските зарядни че са толкова търсени ?
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X