Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Брадвичка

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Брадвичка

Търся си малка брадвичка, без значение от състоянието, цената е определяща.
    София
    0882 6З1 4З8
    Последно редактирано от Малкия Румба; 20-02-16, 10:32. Причина: Изтриване на снимки с рекламно лого.
    ....!

От: Брадвичка

Вземи си от тези в темата на Майстор-а, хускварна са и са вечни

Коментар

Абсолютно подкрепям горното мнение. По спомен моята беше 35 лева. Хускварна с дръжка от Хикория и кожен предпазител на острието. Много и се кефя и си я ползвам с удоволствие.
      Honda Transalp XL600v PD06 1993 - откраднат в Лондон.
      Honda Varadero XL1000 SD03 2011

Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Още един глас за при Майстора, от Хускварните.

Коментар

И аз имам една от майстора,ама май вече ги няма...
          o888 37 63 69

Коментар

Мерси...сега ще му издиря темата :-)
            ....!

Коментар

Ако майстора няма; или ако не си си намерил вече, или ако нямаш мачете - пробвай едно. Аз имам къде 6 - 7 най-разни малки брадвички и откак си купих мачете, почти не ги употреблявам.

На кадрото по-долу се вижда един юнак, дето носи на рамо едно дърво. Та него, го отсече с моето мачете.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1431709876136.jpg
Прегледи:1
Размер:32.6 КБ
ID:5701824
              Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Става ли според теб за редовно цепене на дърва
                Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                  Те и малките брадвички не стават за цепене /освен на разпалки/ а по скоро за сечене и кастрене.
                  И аз си купих Хускварна и съм много доволен от качеството на стоманата и удобната дръжка.
                  ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                  ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                  0896 846 246

Коментар

Видях ги хускварните на Майстора...ама нещо гледам от половин година няма Питал съм го, дано има....
                    За Мачете и аз съм си мислел вместо малка брадва за по-леки задачки да седи в колата, но не съм се замислял - може о да взема едно.
                    Иначе за големи рязания и цепения си имам един "Спартак" идеална работа ми върши. Между другото да знаете, че в Кауфланд имаше някакви китайски резачки бензинови по 100лв Колко обаче вършат работа е друг въпроса
                    ....!

Коментар

Брадвички на Майстора има,в магазините ,където продават другите артикули на Хускварна.На по високи цени са.
                      Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                      ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Писал съм за какво става.
                        Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Брадвата за цепене е брадва за цепене.
                          Брадвата за сечене си е брадва за сечене.
                          Брадвичка за кастрене е трети вид инструмент.

Личните ми впечатления от мачетета ми е, че стават идеално за кастрене, и за сечене на дърва с диаметър до петнайсетина сантиметра с отличен резултат и минимален разход на енергия.
                          Откакто си нося мачетето в джипа, не ми се е налагало да ползвам брадва за сечене. Нося си бензопила за по-сериозно рязане. За цепене ползвам брадва за цепене.
                          Доволен съм.
                          С малкото брадве обаче може да си забиеш колчета за палатка - с мачетето не става. Но пък, понеже си нося и чук в инструментариума, не ми е залипсвала малка брадвичка.
                          Отличен подарък е, обаче.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодоров009 (Войводата) Преглед на мнение
                            Писал съм за какво става.
                            Т.е. не става. Разбрах.
                            Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                            „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                            LZ1EMS

Коментар

Т.е. не става. Разбрах.
                              Дали става или не става ,зависи колко си на зор...Иначе цепенето на дънер става и със заглавки които пък можеш да направиш с...каквото можеш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X